Şimdi Ara

250 TL'ye MOUSE-MOUSEPAD-KLAVYE ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 250 TL bütçem var. FPS oyunlarını oynuyorum genelde (CS GO-BF3-BF4). Elimdeki Mouse artık bozulma durumuna geldi. Önerilerinizi bekliyorum. Yurtdışından almayı düşünmüştüm ama kargo uzun sürüyormuş (Motospeed CK104 klavyesini almak istiyordum). Sizce ne yapmam lazım yurtdışından mı alayım yoksa yurtiçinden mi?



  • G502 mouse,amazondan al, 60 dolar,klavyeyi de mekanik olmayan herhangi birşey alabilirsin,mouse pad de aliexpressten 3-4 dolarlıklardan.Bana göre en önemlisi mouse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeonHotsky kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle düşünmüştüm. Türkiye'den Logitech G300s alıp yurtdışından Motospeed Ck104 klavyesini almayı düşünmüştüm ya da MOuseyide Yurtdışından alıp Modeli G402 yapmayı düşünmütüm böyle daha iyi olur mu?
  • Sizin kararınız,g402 çok güzel bir mouse ve ben de bir aralar almak istemiştim fakat g402nin sensörü g100s deki ile aynı kalitesiz bir sensör.Motospeed klavye kullananlar memnun ama onu da hiç deneyemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeonHotsky kullanıcısına yanıt
    Motospeed klavyesini çoğu kişi öneriyor onana karar kıldım ama mouse konusunda kararsız kaldım. G300s alsam pişman olur muyum? Yada başka marka mouse mi alsam. 100 Tl ye alınabilecek güzel mouse var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KranosChara -- 29 Ekim 2016; 12:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.