Şimdi Ara

26.000 Araç Yarı Fiyatına Satılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam 26.000 araç yarı fiyatına satılıyor. Araç kiralama sektörünün önde gelen firmalarından olan Fleetcorp iflas etti. Bu iflasın ardından, Fleetcorp firmasına ait 26 bin adet araç İstanbul İcra Müdürlüğü tarafından satılığa çıkarıldı. Satış fiyatları tam anlamı ile yarı yarıya.. Söz konusu satış işlemi ucuz fiyata araç satın almak isteyenler için çok önemli avantajlar sunuyor..

    26.000 Araç Yarı Fiyatına Satılıyor
    Ülkemiz genelinde 26.000 araçlık filosu ile faaliyet göstermekte olan Fleetcorp firmasının iflası ile birlikte şirket bünyesindeki araçlar, İstanbul İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. Alacaklı finans kurumları ve bankalara toplam 1,3 milyar Lira borcu olan firmanın iflası ile İstanbul 'daki bir çok otopark bu firmaya ait araçlarla dolma noktasına geldi. Bünyesinde alt sınıftan üst sınıfa kadar pek çok arabaya sahip olan Fleetcorp firmasının araçları her kesimden alıcıya fırsat sunuyor.

    Araçlar Yarı Fiyatına İcradan Satılıyor
    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir icra satış internet sitesi sahibi; araç sahibi olmak isteyenler için bu satış işlemlerinin önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Fleetcorp firmasının iflasını vermesinin ardından söz konusu araçların değerlerinin yarı fiyatına satışa çıktığını belirten yetkili; "Bir süre önce faaliyetlerine son veren Türkiye'nin en büyük araç kiralama şirketlerinden biri olan Fleetcorp resmen iflas etti. Bu dev kiralama şirketinin araçları yarı fiyatına satışa çıkmış durumda. Bu araçlar, alıcılar için bulunmaz bir fırsattır." dedi.

    Uzman isim açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Bu araçların satışları için ne kadar çok başvuru olursa o kadar iyi olacağını düşünüyorum. İhaleye girecek olan vatandaşlar mutlaka bu araçları piyasa değerinin altında alacaklar. Bu arada 26000 araçlık bir filodan bahsediyoruz ve bu filonun değeri bir servet büyüklüğünde. T.C. vatandaşı olan herkes ihaleye katılabilir. Araç almak isteyenler konuyla ilgili bilgileri sitemizi ziyaret ederek alabilirler. 26 bin araçlık filodan herkese uygun bir araç olduğunu düşünüyorum."

    Kaynak;https://www.banka-kredileri.com/tam-26-000-arac-yari-fiyatina-satiliyor/

    26.000 Araç Yarı Fiyatına Satılacak







  • bize yedirmezler gibime geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.