Şimdi Ara

27.07.2022 COMNET Rezilliği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
10.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • simos35 kullanıcısına yanıt

    :D başka sunucudur bugünlerde tt'de yüksek.


    27.07.2022 COMNET Rezilliği


    27.07.2022 COMNET Rezilliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 30 Temmuz 2022; 15:57:6 >
  • BerkSMBL kullanıcısına yanıt

    Pingten ziyade Comnet, Turknet, Netspeed gibi fitmalarda paket kaybı sorununun bulunduğum bölgede çok yaşandığını gördüm. (Ankara) Türk Telekom'a geçsem bu sorunun çözüleceğini bilsem geçerdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu ne ara pinge geldi? Olan durumun pingle gram alakası yok hala pingte ping hız da hız aynen kardeşim internet olmadıktan sonra hızı da pingi de çok iyi alırsınız ya.

  • Maaşlı trol olabilir arkadaş bu şahıs ben memnunum comnet den

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selcukssn kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum, konuyu çok dağıttık. Burada büyük bir rezillik, ayıp mevcut.

  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Pc açınca unutmazsam atayım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6sında bitiyor sürem. Kurtuluyorum rezil firmadan

  • Adamların bu kadar rahat bir şekilde davranmasının nedeni belli oldu, 200k aboneye kadar adamları hiçbir yere şikayet edemiyorsun.


    BTK Sitesinden şikayet oluşturmak için firma seçmek zorunlu ve tabi ki bu küçük firmalar yok.


    Cimer'e şikayet ediyorsun cimer diyor ki git işletmecinin kendi sayfasından online şikayet başvurusunda bulun.


    İstedikleri gibi at koşturmaları normal.



    Şikayet metninden alıntı

    "durumu BTK ve Tüketici hakem heyetine de ileteceğimi belirttim. Sonrasında 5DK içerisinde müşteri paneline erişimimi engellediler. Müşteri Hizmetlerine aramamı engellediler ve hiçbir şekilde kendilerine ulaşabileceğim bir kanal bırakmadılar."




    27.07.2022 COMNET Rezilliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkSMBL -- 5 Ağustos 2022; 12:7:20 >




  • BerkSMBL kullanıcısına yanıt

    "kurumumuza yazılı başvuru"

  • PowerPC kullanıcısına yanıt

    Onuda denedim efenim denemez miyim, avukatım ile birlikte suç duyurusunda bulunmak için hazırladığımız dosya üzerinden ufak düzenlemeler yaparak dilekçe oluşturduk ve BTK iletişim bilgileri arasında bulunan faks adresine göndermeyi denedim. Lakin kimse faksı cevaplamadı 4 5 defa denemeden sonra kimse cevaplamayınca telefon üzerinden aradım. Sürekli durumu anlatmak zorunda kalarak oradan oraya yönlendirildim.

    En son ulaştığım kişi bana bu şekilde şikayet almadıklarını Ankaraya gelip kendimin vermesi gerektiğini söyledi. Lakin yarım ağızlı bir şekilde (Ankarada yaşıyorsanız gelip kendiniz verebilirsiniz. 200k Abone altı şikayetlerden pek birşey çıkmıyor. Ankara dışındaysanız boşuna gelmeyin gibi bir konuşma geçti aramızda)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkSMBL -- 5 Ağustos 2022; 22:19:56 >
  • BerkSMBL kullanıcısına yanıt

    pes etmeyin, o memura bakmayın klasik memur yatış kafası. ben daha önce bir başvuru yapmıştım cimer üzerinden, evrakçı bir btk memuru aradı işte dedi şikayetiniz geldi iddialar ciddi. bana dosya filan hazırlarsam daha etkili falan filan bir de cimerden yazmayın direk bize gönderin demeye getirdi, üst makam bunları sıkıştırıyor hoşlarına gitmiyor. dedim tüm içerik ayrıntıları şikayetimde delilleriyle mevcut siz görevinizi yapın gerekli yere dosyayı iletin dedim. sonra iletildiğini bana gelen iss mektubundan biliyorum.


    cimer üzerinden ulaştırma ve altyapı bakanlığına btk'yı şikayet edin bakallım ne cevap dönecekler. yani üst kurumdan alt kuruma bir okunsun bu durum. madem 200 bin altına bakmıyorlar elden başvuruluyor nedir bu yarım ağız diye bir sorun? ülkenin kurumlarının ne halde olduğunun bende farkındayım, önümüz seçim istemeye istemeye iş yapmak zorunda kalacaklar.

  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Şikayetimin doğru bir şekilde değerlendirilmediğini ve tekrar değerlendirilmesi için üst kuruma zaten başvuruda bulundum. Lakin sonucunda nasıl bir işlem yapılacak çok emin değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BerkSMBL kullanıcısına yanıt

    Şikayet konusunda cevap alabildinizmi

  • kicco24 K kullanıcısına yanıt

    Evet, Firmanın OIM'i üzerinden şikayet etmemi bu kanal üzerinden 200k altı ISS'ler için şikayet almayacaklarını söylediler.

  • Ben bu comnetle ilgili şunu anladım, eğer bu firmayla sıkıntı yaşar da bunu sosyal medyada filan paylaşırsanız firma anında aboneliğinizi sonlandırıyor ve bi de sizi firmaya ulaşamayın diye komple engelliyor. Muhteşem bir yaklaşım. Ülkemizin son dönemde içinde bulunduğu duruma da çok yakışıyor gerçekten. Gerçekten de 20 yılda ülkemiz acayip kalkındı. Öyle bi kalkındık ki arşa deydik yani. Kendimizi tebrik edelim. Durmak yok yola devam.

  • Ankara03 A kullanıcısına yanıt

    Ankaradayım türk telekom vdsl kullanıyorum istediğin yere tracer atabilirim 27.07.2022 COMNET Rezilliği 

  • Ben sorun yaşadım internet gelmedi maç sırasında fakat engelleme falan olmadı. Hiçbir şirket müşterisini engellemez

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • COMNET PİŞMANLIKTIR!


    Comnet'ten on iki aylık 100Mbit internet satın aldım ve ilk on dört gün memnun kalmazsam paramı geri alabileceğim söylendi. İlk başlarda bir her şey kusursuzdu hız testi sonuçları çok iyiydi. Şimdilerde ise Steam'de indirme yaparken 400-500 kb hız alıyorum. Buffering yapmaktan film, dizi izleyemiyorum. Twitter, Facebook'taki videolar bile yüklenmiyor. Desteğe yazıyorum. Tarafımızca bir kısıtlama yapılmamaktadır diyorlar ki doğru olduğuna inanıyorum çünkü hız testi sonucum halen 100Mbit gösteriyor. Ancak destek kalitesi sıfır. Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor, çözüm önerisi sunulmuyor. Başka bir destek talebi oluşturup hizmetimi iptal etmek ve kalan on bir aylık ödememi geri almak istediğimi söyledim. İptal talebime de internet hız sorunumu ilettiğim destek talebime de isterseniz iptal ettirebilirsiniz şeklinde cevap aldım. Yani adamların umurlarında değilim. Şu an yirmi birinci günümdeyim. Nasıl olsa on dört gün geçti, paranı geri alamayacaksın, iptal ettir diyorlar. Türkçesi bu. Ucuz olduğuna bakmayın, davet koduyla birilerini davet edip daha uzun kullanırım diye düşünmeyin, bunlara kanmayın çünkü en ufak bir sorunda yalnızsınız ve sorun yaşamam diye düşünmeyin ben de yaşamam diye düşündüm ve durumum bu. Hizmetimi iptal ettirip tüketici hakem heyetine başvurup yaşadığım sorunu kanıtlayıp kalan on bir ayın parasını almaya çalışacağım. Hız testinde hızım 100 Mbit gözüktüğü için durumumu nasıl kanıtlayacağım konusunda hiçbir fikrim yok.



    27.07.2022 COMNET Rezilliği


    27.07.2022 COMNET Rezilliği


    27.07.2022 COMNET Rezilliği


    27.07.2022 COMNET Rezilliği


    27.07.2022 COMNET Rezilliği


    27.07.2022 COMNET Rezilliği


    27.07.2022 COMNET Rezilliği




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.