Şimdi Ara

29 TL Üstü Alışverişe Lokum Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle değerli forum üyelerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutlarız. Bugüne özel 29 TL üstü alışverişe 600 gram sade lokum ücretsiz göndereceğiz. Sepet tutarınız 29 TL üstü olduğu taktirde konu altına yazdığınızda bizler ürünü kargonuza ekleyeceğiz. https://www.karemis.com.tr/
    Ücretsiz yollanacak ürün; 600gr Sade Lokum

    NOT: Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

    29 TL Üstü Alışverişe Lokum Hediye!
    Lokum doğal ve sağlıklı bir besin kaynağıdır ve pek çok faydası vardır. Mesela, proteinli besinler, kullanıldıktan sonra vücutta yakılır ve bunun sonucu üre, ürik asit ve kreatinin gibi
    atık maddeler açığa çıkar. Bu maddeler böbrek hastalarında idrarla vücuttan atılamaz ve kanda yükselir. Lokum karbonhidrat kaynağı olduğundan, böbrek hastalarınca devamlı tüketilmesi önerilmektedir.

    Şeker, nişasta ve limon tuzu özel bir kazanda karıştırılarak pişirilir. Yaklaşık 2 saat sonra istenilen kıvama geldiğinde fındık, antep fıstığı, badem, ceviz, damla sakızı v.b. gibi ek ürünler ilave edilir. Nişasta ya da hindistan cevizi kaplı kalıplara dökülerek soğumaya bırakılır. Kalıplarda soğuyan ve dinlenen lokumlar kesilerek özenli şekilde paketlenir.

    Ürünlerimiz katkı maddesi içermemektedir. Üretimde tamamen doğal toz şeker kullanılmaktadır. Fakat üzülerek belirtmek isteriz ki günümüzde bir çok üretici lokumun raf ömrünü uzatmak ve üretim maliyetini düşürmek amacıyla glikoz şurubu ile üretim yapmakta bu da lokumun lezzetini bozarak boğazda yanma hissi bırakmaktadır.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikbals -- 29 Ekim 2018; 20:29:17 >







  • diğer kampanyalarla birleştirilemez yazmışsınız mesela DH15 kodunu kullansak bu kampanyadan yararlanamıyoruz doğrumudur?
  • tolgahan22 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Diğer kampanyalar ile birleştirilmiyor efendim. Arzu ederseniz diğer kampanyaları, bu kampanya dışında kullanabilirsiniz.

    İlginiz için teşekkür ederiz.

    İyi Akşamlar Dileriz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.