Şimdi Ara

2G 1.1.4 ten 3.0.1'e geçmek isteyen acemiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yaklasik 1.5 seneden beri 2G telefonumu 1.1.4 versiyon ile kullanıyorum. Aşağıdaki link te anlatilan yöntemle 3.0.1 e yükseltmek istiyorum.
    Ancak daha sonradan elimde kullanilamaz bir telefonla kalmak istemiyorum. Daha önce hiç iphone ile bu tip bir işlem yapmadım.

    1- Cihaz Amerikadan alindi. İlk geldigi zaman bir arkadasim vasitasiyla Ziphone ile jailbreak ve unlock yapildi 1.1.4 e yükseltildi, hala bu durumda.
    2- IMEI orjinal olarak pasaportum aracligi ile Telekoma kayitli. Fake IMEI kullanmiyorum.
    3- Telefon rehberimi nasil yedekleyebilirim ? Itunes ile backup aldim, bu yeterlimidir, yoksa Outlook ile senkronize etmem gerekirmi.
    4-http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4302 linkinde anlatilan yöntemle 3.0.1 e sorunsuz gecebilirmiyim ?
    5- Kullandigim isletim sistemi Windows 7.
    6- ITUNES versiyonum 8.2.1.6 , yeni 9.0.0 a yükseltmem gerekirmi ?

    Yardimci olan tüm arkadaşlarima şimdiden çok teşekkürler

    Saygılar
    Murat Keskiner







  • itunesi yukseltmen gerekmiyor... simdi evet birsey olmaz diyecegim ama sonra sen yalnis birsey yaparsan sonucda telefon kullanilamaz hale geldiginde kulaklarimin cinlamasini istemiyorum.... Yani seninki biraz aglamak istiyorum ama gozlerim yas gelmesin der gibi geldi bana... bak bu islemleri yapmak veya yapmamak tamamiyle sana kalmis birsey... yaparsin mutlu veya mutsuz sen olursun... yapmazsin yine mutlu veya mutsuz sen olursun... Birde ingilizanahtari.com forum sitesine bir bak... orada senin gibi kisilere ulasmayi dene ve onlarin tecrubelerini dinle oku.. ve kendin karar ver yapip yapmayacagina... Kolay gelsin...
  • İlginiz için teşekkürler. Tabii ki haklısınız sonuçta karar benim. Benim bu soruda öğrenmeye çalıştığım şey, elimdeki cihazın özelliklerine ve kullandığım işletim sistemine göre, yükseltmek için seçtiğim yol ve programlar doğru versiyonlarmıdır ? Çünkü iphone'nun özelliklerine göre farklı firmware ve farklı sıralamalarda programlar kullanılıyor, doğru yöntemi seçip seçmediğim konusunda emin olmak istiyorum.
    Ayrıca windows 7 kullanıyor olmam bir sorun olur mu ?windows 7 ile yükseltme yapan çok yok zannedersem

    Saygılar
    Murat
  • Niye kimse fikrini söylemiyor ??
    Emin olamadım yöntem doğru yöntemmi değilmi diye... Arkadaşım bu yöntem doğrudur böyle olur yada yanlış yoldasın ... diyecek kimse yokmu ???
    Wndows 7 ile bu işler yapmışdenemi olan varmı ? Bir ara birileri XP ile sorun oluyor, Vista ile yan basıyor ... vs vs tartışmaar oluyordu . Windows 7 sorun çıkartırmı

    Yardımcı olacaklara, olmayı düşünenlere, cevap , yazmayanlara şimdiden teşekkürler

    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.