Şimdi Ara

2K Games fragman yayınladı: NBA 2K21 yeni nesil konsollarda böyle görünecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 2K Games, yeni nesil NBA 2K21 basketbol simülatörü için bir oyun fragmanı yayınladı. Video, merakla beklenen oyunun yeni nesil konsollarda nasıl görüneceğini gözler önüne seriyor.



    NBA 2K21 oyununun geliştirici şirketlerinden biri olan Visual Concepts'in kurucusu Greg Thomas konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Şimdiye kadar, bir video oyununda bu kadar yüksek seviyede bir kalite ve gerçekçilik göstermek mümkün değildi. NBA 2K21, yeni nesilden beklediğimiz her şeyi bir araya getirerek diğer oyunlardan ayrılıyor. Gerçekten devrim niteliğindeki grafikler, daha hızlı yükleme süreleri ve yalnızca yeni nesil konsollarda mümkün olan benzersiz oyun özellikleri ve yetenekleri."





    Oyuncular yapay zeka tarafından kontrol ediliyor



    Yeni nesil konsol versiyonu, Golden State Warriors ve Dallas Mavericks arasındaki dostluk maçı örneği kullanılarak gösterildi. Xbox One ve PlayStation 4 sürümleriyle karşılaştırıldığında oyun, PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S konsollarında, gelişmiş aydınlatma, doku, fizik ve animasyonlara sahip. 2K Games'in belirttiği üzere, sahadaki her oyuncu bağımsız olarak yapay zeka tarafından kontrol ediliyor ve güncellenen animasyon ve çarpışma kontrol mekanizmaları basketbol oyuncularının gerçekçi davranışlarına izin veriyor.



    NBA 2K21, 10 Kasım'da Xbox Series X ve Series S ve 12 Kasım'da PlayStation 5 için yayınlanacak. Türkiye'de ise 19 Kasım tarihinde satışa çıkması bekleniyor. Oyun bu yıl 4 Eylül'de PC, Xbox One, Nintendo Switch ve PlayStation 4 için piyasaya sürülmüştü.








  • Yeni nesil konsollara daha gelişmiş aydınlatma, doku, fizik ve animasyonlar ile çıkacak doğru mu anlıyorum? O zaman Pc ye nasıl çıktı? Günümüz pc leri yeni nesil çıkacak olan konsolların tüm gücüne sahip zaten.

  • Yav neyin reklamı bu? Henüz daha gerçekçi demek için çok erken...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ray tracing ve parmak eklemlerinin bile hareket etmesi, ayrıntılar falan güzel olmuş. Benim anlamadığım ps5 e oluyo da pc ye niye olmuyo bu ayrıntı onu anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygulbahar -- 7 Ekim 2020; 17:29:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2K firması daha önce yeni jenerasyona geçerken çıkardığı 2K14 oyununda da PC’e eski jenerasyon olarak çıkarmıştı. Olay PC’nin oynatıp oynatmaması değil, ilk sene konsollara özel yeni jenerasyon çıkarıyorlar. Nedeni de yeni nesil konsolları sattırmak için konsollarla aralarınlarındaki özel anlaşmadır diye düşünüyorum. 2K22 oyununda iyi bir PC’de aynı grafiklere sahip olarak herkes oynayabilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir futbol oyunu yapsalar keşke

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görüntü PS5'te kaydedilmiş. Bir de Xbox Series X'te nasıl görüneceğini düşünün

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Görüntü PS5'te kaydedilmiş. Bir de Xbox Series X'te nasıl görüneceğini düşünün

    Bu oyunda görüntü farkı oluşmayacak. 2K PS’in gücüne göre oyunlarını yapıyor. Xbox One X ve PC tarafı sırf bu yüzden daha güzel görüntüyle, tam gücünün hakkını vererek oyunu oynatamadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten mükemmel görünüyor  

  • 20 yıl önce CGI olarak bile böyle bir görüntü oluşturulamazdı şimdi oyunun içinde görebiliyoruz, ps5 xbox series x olmasa bile bir sonraki nesil kesinlikle fotorealistik kalitede olacak.

  • ps4 1tb slim mi yoksa xbox one s mi? hangisini almaliyim, oyunlari ucuz olmali gta fifa pes vs.. aylik abonelik ucreti ucuz olmali. ps aylik 15tl yine xboxta o fiyat ama hangisi avantajli cozemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 7 Ekim 2020; 18:2:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu 2K bir de futbol oyunu yapsa da rekabet biraz daha artsa.

  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Hmm mantıklı, teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ygulbahar kullanıcısına yanıt
    Çünkü bunlar yeni nesil konsolların çıkış oyunları ve bu grafik kalitesi yeni nesle özel oluyor bir sonraki yılda pc de aynı kalitede çıkıyor hatta 3-4 yıl geçince pc geçiyor.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    %20 fark anca var iki konsol arasında güç olarak. yani farklar bu nesil boyunca oynarken fark edilmeyecek farklar olacaktır.

  • Bir fark göremedim ayrıca animasyonlar kütük gibi hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Görüntü PS5'te kaydedilmiş. Bir de Xbox Series X'te nasıl görüneceğini düşünün

    Aynen kanka acaip grafik ve cozunurluk farkli olacak

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.