Şimdi Ara

2k monitör almak zorunda mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem aldım ve yeni bir monitör almak istiyorum kafama takılan sorular şu şekilde.
    Ryzen 7 78003xd işlemci ve rtx 4070ti super ekran kartına sahibim. Genel olarak fps oyunları oynuyorum fakat yeni sistemle beraber hikaye oyunlarıda oynamayı düşünüyorum.
    2k bir monitör almasam hikaye oyunlarında çok darboğaz yermiyim yani kafamda çok bilgi kirliliği var 4070 ekran kartı 1080 p de kullanılmaz hakkını vermez en az 2 k bir monitör kullanman gerekli gibi şeyler söyleniyor. başta 2k 170 hz bir monitör almayı düşünüyordum fakat rdr2 gibi oyunlarda 2k ve 1080p arası 30-40 fps fark oluyor bu da beni biraz düşündürttü. panel olarak ıps düşünüyorum. Bana bu konuda açıklık getirebilirmisiniz ? teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nacho21 -- 7 Mart 2024; 17:12:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • 2k al. fhd oyun oynamaya niyetin varsa 2060 alsaydın. boşa para harcamışsın. yada 1060 da yeter di. 2k da fps düşer ama aldığın haz artar. görüntü kalitesi daha önemli. fld ile 4k arasında yerdeki taşlar çimler ayrıntılar arasında fark oluyor. ben fps yerine her zaman görüntü kalitesini seçerim. 4k 30fps bile yeter hikayeli oyularda kafaya takma fps nin bir anlamı yok. rdr2 de fps ne yapacaksın. 50üzeri olsun 4k olsun. yeter.


    fps hızlı aksiyon olan cs2 valorant ta lazım sendeki ekran kartı bence yüksek ayarda 2k da çok yüksek fps verir. o sistemin hakkı 2k monitör altını alma. sakın. ferrarin var kabak lastik takayım mı diye soruyorsun.

  • DSR özelliğini açarak full hd monitörde 2K ve 4K oynayabilirsin. Yeniden ölçeklendirilmiş olsa da 1080p'ye göre aşırı fark ediyor.

  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız sağolun yorumunuz için, 2k alacağım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Sağolun yorumunuz için 2k almaya karar verdim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.