Şimdi Ara

2si1 'Baba' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mesut Bey,

    salonda mini pc için xbmc ve tivibu nedenim vardı. buna yenisi eklendi STEAM IN-HOME STREAMING yazılım çıktığında bu tip bir setup kurup steam streaming testi yaparsanız sevinirim.
    http://media.steampowered.com/apps/steamhardware/InHomeStreamingDiagram.jpg

    Selamlar

  • Bartu he

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buarada indrip de izleyenler de coktur bunu dimi benim gibi?

  • ALLAH analı babalı büyütsün. tolga bey işin bundan çok zor inan bana bendede 7 aylık kız var bütün sosyalliğini etkiliyor ne gezmek ne eğlenmek nede başka bişey pek vaktin kalmıyor ama işin en güzel yanıda çocuk kadar güzel bişey yok görmeyince çok özlüyorsun onu kucağına alınca dünyalar senin onun kokusu falan çok güzel bu olay aşk gibidir kısacası anlatılmaz yaşanır...???

  • bundan sonra çocuğun bezlerinin ve mamalarının sıkı takipçisi olursun.
    tekno market gidersin yanlışlıkla bezle mama almaya... :) :) :)
    eskisi gibi ne teknolojiyi nede oyunları takip edebilirsin biraz artık...!!
    ben bile şu 50 dakikalık programı 3 saatde anca izledim neden annesi çocuğu bak diyorda ondan bakmadınmı evde çıngar çıkar valla
    ALLAH kolaylık versin...???

  • Merhaba Mesut Bey,

    Öncelikle ufaklık hayırlı olsun, allah sağlıklı, başarılı uzun ömür versin.

    Bu hafta işlenen konularla ilgili yorumlara geçmeden şunu belirtmek istiyorum, sürekli her haberden sonra yorumlarımızı beklediğinizi belirtiyorsunuz ancak görünen o ki belli 1-2 konu dışında ya da hiç bahsedilmeyen şeyler hakkında yorumlar geliyor. foruma ilk üye olduğum zamanlarda bu tür yorumlardan ziyade teknik biliginin sel olduğu konu başlıkları vardı. o kadar ki yazılanları fazla anlamadığımda soru sormaya çekinir, daha fazla arama yapar kendim birşeyler öğrenmeye çalışırdım. çünkü yorumların kalitesi şu an ki durumun kat be kat üstündeydi. birkaç hafta önce özel bir üniversitede yaptığınız konuşmada forumun günden güne geliştiğini ve devamlılığının olduğunu belirttiniz yanlış hatırlamıyorsam (2.el bölümünü diğer forumlardan ayırıyorum)

    Şu an forumda hala çok iyi teknik bilgiye sahip yüzlerce kullanıcı var ancak sorulan sorular ve muhatapları dışında bu sorulara verilen cevaplar açıkçası benim gözümde kaliteyi düşürüyor. hatta trolleme dediğimiz msjları benim bile atmışlığım var. böyle hataya da düştüm bikaç defa

    Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ben de bunu merak ediyorum? internetin yaygınlaşmasının getirisi küçümsenmeyecek kadar fazla ama böyle bir götürüsü de olduğu aşikar, bu durum forumu nereye taşır, atılan mesajların sayısı mı içeriği mi önemlidir?



    Videodaki konulara gelirsek çin'in microsofta yaptığı baskıyı güzel bir olay olarak değerlendirdiniz, benim de haz ettiğim bi firma değil ancak bağımlı olduğum da gerçek. ben devlet dairelerinde çok rahatlıkla linux sürümlerinin kullanılabileceğini düşünüyorum keza almanya microsoftun hiçbir sürümünü güvenli bulmadığını defalarca belirtti ve devlet dairelerinin büyük bir bölümünde suse kullanıyorlar. öyle baskı yapıp desteği kestin kesmedin diye uğraşmaktansa hem daha dinamik hem de daha güvenli bi platformda sıfıra yakın maliyetle bu işleri yürütmek daha mantıklı. arayüz, kullanım kolaylığı falan bunlar hep hikaye. ekmek parası bu isteseler zorla dayatıp memurlara öğretirler ama bundan ziyade komik sebeplerin ardına saklanarak firmaya peşkeş çekildiğini düşünüyorum.


    Oyun konusuna gelince Talha Bey'in bahsettiği oyunların büyük bir çoğunluğunu aksiyon/açık dünya oyunları oluşturuyor, kendim oynamadığım gibi çevremde o tür oyunları oynayan insanları da göremiyorum pek fazla haliyle yorum yapamıyorum. benim için dota 2 kaldıran her pc iş görür. ağır grafik enkazı oyunlara hem karşıyım hem de uğraşacak vaktim yok. programınızda fazla yer işgal etmeyen rpg/rts türü dota 2 international turnuvası 6 milyon dolar ödül havuzuna kavuştu, bu hafta bahsedersiniz diye bekledim ama nafile :)

    umarım yanlış söylemlerde bulunmadan kendimi ifade edebilmişimdir, iyi çalışmalar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tns1

    mesut abi nin sesi bi mülayim çıkıyor bugün. sevinçten galiba :)

    çocuk uyanmasın diye kısık konuşuyor...
  • Evden yayın zamanın :D

  • Allah bağışlasın öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Dolu dolu program olmu.Başlıklarla çokgüzel oluyor Heralde ilerde babasına çukulata aldıran yada çocukla çocuk olan teknoloji ve oyun programı gibisinden başlıklarda görürüz.

  • Nvidia ki elemanların kullandığından verin baağaaaaaaa...

  • Fazla Kasmayın, 1 hafta ara versekde olurdu hem haberler birikir hemde bu arada özlemiş olurduk her hafta izleyince kıymet bilinmiyor, ayrıca sağlık her şeyden önemli size saygımız var önemli bir ekipsiniz

  • Surface Pro 3 güzelmiş de, işlemcisi kulağa fena gelmese de ekran kartı modern oyunları oynamaya yetmeyecektir. Modern oyunları iyi şekilde oynamaya imkan sağlasaydı -ki o çözünürlüğü düşününce imkansız- o fiyatı hak edebilirdi. O noktada da benim için bir tabletten, akıllı telefondan pek farkı olmuyor. Dolayısıyla fiyatını hak etmenin yakınından geçmez.

    Watch Dogs'un lafını etmemenizi çok ayıpladım. Şu anda oyun dünyasının gündemi olmuş durumda ve siz yeni bir 2si1 çekene kadar oyun gündemden düşecek. Wolfenstein: The New Order'dan da bahsetmediniz. Çok yazık... Watch Dogs'un bilhassa PC'deki optimizasyon sorununa değinmeliydiniz. High'da hatta High-Ultra arası oynatması gereken bir PC'm var ama Medium'da bile oyunu oynayamıyorum. Grafikler ise tek kelimeyle rezalet. E3 2012 videolarını geçtim, PS4 videolarından bile kat kat kötü. Bir de kraldan çok kralcı olarak gelip satın alın diyenler mevcut. Üreticisinin rezillikleri yüzünden oynayamayacağım oyunu niye satın alayım? Bir oyunu satın alacaksam bile son alacağım oyun bir Ubisoft oyunu olacaktır. Siz böyle devam ettikçe bu adamlar böyle her sene oyun çıkarmaya, optimizasyonundan oyun mekaniğine kadar üzerine uğraşılmamış oyunları ısıtıp ısıtıp satmaya devam eder.





  • MOBA tarzı oyun kavramı da yeni çıktı. Öncelikle eğer böyle bir tarz varsa 8-9 yıllık bir DotA oyuncusu olarak ben de bir moba oyuncusu oluyorum. Diyeceğim o ki bir DotA oyuncusu kolay kolay diğer seçeneklere bakmaz. Aynı MMORPG oyunlardaki gibi yani. Örneğin bir Knight Online oyuncusu gidip de KO'yu bırakıp WoW'a başlamaz.

    Son olarak şunu söyleyelim: MOBA tarzı oyun yoktur. Ucuz DotA taklitleri vardır. Bkz: LoL

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.