Şimdi Ara

2si1 'Karpuz tadında' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 312 .

    Maalesef ülkenin neresinden tutsanız elinizde kalıyor.
    İnsana sadece maddesel bilimsel eğitim vermekle olmaz.
    İnsani değerler üzerine bir eğitim üstüne birde doğru bir din inancı vermezseniz o toplumdaki insanlar bir kurum altında birbirini bulur ve bu Tübitak örneği gibi birde bunları başıboş bırakıp denetlemezseniz orası soygun merkezine döner. Başka da birşey çıkmaz ordan.
    Tübitak için çok geç kalınmış. Devlet alnının teri ile çalışan işçi sınıfını yolmaktan ülkeyi dalavere ile asıl soyanları görememiş her zaman olduğu gibi.
    Zamanında bir abimiz Endonezya'da geliştirdiği enerji ve takma diş konusundaki tamamen yeni kendi buluşlarını devlet'den destek için ülkemizde yaygınlaştırmak üzere ülkemize geldi ve o zamanın başbakanı RTE ile görüşüp destek istemişti. Oda onay verip enerji bakanına göndermişti abimizi. Ondan sonra neler döndüyse abimizdeki tüm bilgileri aldılar ama sonra dönüş yapmadılar. Sonra abimiz kendi yeniliklerini başka yerlerde deneme çalışmaları yapıldığını görmüştü.
    Bu yaratıklar sayesinde şu milletin hesap günü günahı kalmaz o derece haklar yeniliyor. Çok şükür ahiret var hesap günü var adalet yerini bulacak.

    Şu konuda da biraz gerçekçi olmamız lazım. Ortada bir tane devlet yok. Devlet şunu yaptı bunu yapamadı demenin yanında devlet içinde bütün işleri aksatan ve alenen yurt dışındaki bazı ülkelere ülkeyi peşkeş çeken bir hain çetesi ve şebekesi var olduğunu görmüş bulunuyoruz. Bunu görmemek için 15 Temmuzu yaşamamış olmak gerekiyor. Bu yüzden bu eleştirilerin arasına "paralel devleti de" katarak konuşmakta fayda var yoksa kendimiz bu şekilde haksız eleştiriler ile paralel devlete katkı sağlamış oluyoruz.




  • Program ne zaman çekildi bilmiyorum ama RX470'e de bir değinebilirdiniz.

    Diğer arkadaşların aksine, bence gereksiz yere uzatılmamış gayet kıvamında bir bölümdü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 6 Ağustos 2016; 13:16:57 >
  • Gökhan sürekli hani demen biraz rahatsız ediyor kitap okumanı öneriyorum

  • Olimpiyat yayını hakkında ; dakka 30'
    Gökhan: Şu an sporcularımız var orada izleyemiyoruz mesela
    Mesut:Sen zaten işte olacaksın o sırada

    Mesut beyin artık şunu anlaması lazım. Senin zevklerin senindir herkes senin gibi düşünmek zorunda değildir, düşüncelerini söylerken hem yanındaki arkadaşını hemde seni izleyenleri baskılamaktan vazgeçmelisin.Sen burada haber sunuyorsun unutma.

  • Olimpiyat oyunlarını açılış seramonisini de dahil youtube kanalından takip ediyorum. Valla Trt'den çok daha iyi yayın yapıyorlar diyebilirim. Yorumcuları da oldukça iyi. Ha trt'nin ve spikerlerinin de nostaljik bir değeri var onu da yabana atmamak lazım ama youtube yayınları oldukça iyi bir göz atın derim.
  • şu programın süresini 30 dk ile sınırlasanız çok iyi olacak..

  • Videonun ortasında 2 defa üst üste reklam girdi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhanacars

    şu programın süresini 30 dk ile sınırlasanız çok iyi olacak..

    Niye?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

    Yuh ya yuh. Bari Mesut Çevik sen, bilinçli bildiğimiz kişi, biraz araştırsaydın. Karşı taraf ne diyor bi baksaydın. Meydan boş ne de olsa dimi. Ne varsa at babam at. Çamur at izi kalsın diyordun dimi bi de.

    ne diyon sen kardeş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 001ATB

    quote:

    Orijinalden alıntı: erhanacars

    şu programın süresini 30 dk ile sınırlasanız çok iyi olacak..

    Niye?

    Video çok uzadığı zaman sıkıcı olmaya başlıyor..Konular bazen gereğinden fazla uzatılıyor buda toplam süreye yansıyınca 45-50 dk ları bulan bir video çıkıyor ortaya .Çoğu insanın işten güçten oturup 45 -50 dk lar ayıracak zamanı olmayabilir.. En azından bir zaman sınırı getirilse ve insanlar en fazla 20-30 dk ayırarak haftanın teknolojik gelişmelerine sıkmadan fazla oyalamadan göz gezdirebileceğini bilseler daha iyi olur... yüzden konular daha az ve öz şeklide aktarılıp yorumlanabilir ..böylece izleyenleri daha sıkılmadan çok vaktini harcamadan daha zevkle izleneceğini düşünüyorum.. Bu yapılamıyorsa hiç değilse videonun altına zaman-konu çizelgesi tarzı bir şey yapılsa ve herkes ilgisini çeken habere direkt atlayabilse de olur ...




  • gokhan sag olsun hic keyif almadim. negatif teknoloji ve oyun programi :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nsmsngl

    mesut niye bozuyosun arkadaşı

    Mesutta hep boyle bir sey var zaten.ne zaman karsi bir gorus ciksa karsisina her zaman yanindakine ya baski yapiyor yada alaya vuruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan kardeşim.Dikkatli ol.Bir gün kendini Mesut tarafından yutulmuş bulabilirsin anakonda gibi.Bak bu konuda teoriler var.Nemi onlar.Başta Talha olmak üzere diğer yardımcı elemanlardan bir çoğu şu an ortalarda görünmüyor.Başlarına ne geldiği hala büyük donanımhaber sırlarından biri.Sen sen ol mesafeyi koru.Yanındayız.

  • Cevik bu programda uyuz olup yolluyormu demek istiyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 001ATB

    quote:

    Orijinalden alıntı: erhanacars

    şu programın süresini 30 dk ile sınırlasanız çok iyi olacak..

    Niye?

    Teknoseyirde 2 saat oluyor ama hic sikmiyor cok keyifle dinliyorum. Burda bi gariplik var sanki keyif almiyolar buda karsiya yansiyor haliyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepten girip donmadan takılmadan izleyebilen var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet.dmr M kullanıcısına yanıt
    Bu kullandığınız efekt şu iphone ve androiddeki Plazma programı mı? PC'de çalışan böyle bi program var mı acaba?
  • Olimpiyatlar ile olan kısmı çok üzülerek izledim.
    Olimpiyatlar spor kavramının gelmiş geçmiş en köklü organizasyonudur. 100lerce yıldır farklı milletlerin birbirleri ile buluşma noktasıdır, barışı ama barış içerisinde de korakor mücadeleyi simgeler. bir çok farklı anlam daha yüklenebilir ki bunun dışında başlı başına yüzlerce spor dalını bir araya getiren bir görsel şölendir. bunu kim izler ki yada zaten gündüz işte olucan haberlerde görsen yeter demek çok üzücü.

  • Nasıl yayınlanmaz youtube üstünden yayınlanma filan saçmalığı olmaz. Saran grupta kullanım hakkı var ve fazla para var ise devlet saran gruba alı koysun yayınlasın. Her gün yaptığı şey bunları'da bitiriversinler.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.