Şimdi Ara

2si1 'Olağan dışı' Teknoloji ve Oyun programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
3
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 62. dakida bahsedilen oyunun adını anlamadım bilen varsa yazabilirmi bi zahmet.
  • Giriş biraz zorlama olmuş gibi bu sefer güldürmedi :) ama program süper
  • Güzeldi
  • güzeldi
  • 48:15 te erdinçten ince bir gönderme vardı ''paranı bankaya koymak yerine niye evde saklayasın" bide masada soyulmuş portakal falan mı vardı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanbilisim -- 28 Aralık 2013; 8:43:00 >
  • Giriş güzel olmuş. İzleyelim bakalım
  • Geçen Haftanın Acısını Çıkarmışlar Bu Bölümde , Keyifle İzledim Emeği Geçen Herkese Teşekkürler.
  • git forumumu çökertiyorsun üye mi banlıyorsun ne yaparsan yap
  • Program süresi uzun ama sıkmıyor önemli olan bu. Citizen sürprizi güzeldi,muhabbetler yine sağlamdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    öğretmenleri çok hamasi eleştirmişsiniz. öğretmenelere gelene kadar özellikle şu süreçte eleştirebileceğiniz bir çok meslek grubu var. bi kesimi tenzih etmek asıl niyeti gizlemez.

    7 yaşındaki çocuk gidip elektrik mühendisi ile muhattap olmuyor yada gidip inşaat ustası ile muhattap olmuyor öğretmen ile takılıyor. Öğretmenlik elbette zor bir meslek ve bütün öğretmenlerimize sonsuz saygım var ama öğretmennnnn var öğretmennn var bir öğretmen bir çok şey öğretebiliyorken bir öğretmen hiç birşey öğretemiyor devletin böyle birşey yapmasının yanına öğretmenlerinde yapması gerekiyor benim tanıdığım bağzı öğretmenler öğrencilerine birşeyler öğretmediklerini söyledikleri için başka meslekleri tercih ettiler.

    Elbetteki sınıfların kalabalık olması veya çok farklı sorunlarda olabilir ama sonuç olarak o çocuk ailesinden sonra öğretmenler ile etkileşim kuruyor ilkez bir öğretmenin öğrencilerine neler kazandırdığı neler öğretebildiği çok önemlidir öğretmen lisesine gidip veya üniversitede bölümünü okuyup kpssden puan almakla gerçekten öğretmen olunmuyor öğretmenlik kutsal bir meslektir.

    seninde zaten niye misafir olarak yazdığın belli bir durum




  • simdi 4 milyara koca sirketler alinsa zaten 4 milyardan fazlasi gerekecek reklam üretim vsvs
  • Eğitimle ilgili yüzeysel bilgi dışında hiç bir bilginiz olmadığı halde eğitim sistemi ve eğitimciler hakkında büyük laflar edip kendinizi küçük düşürmeniz yetmezmiş gibi bir de başkalarını yönlendirmeniz çok yazık. Bu ülkede 900.000 öğretmen var ve en düşük memur maaşını alıyorlar. En düşük memur maaşını alıp, her ay yol parasından mı, ev giderinden mi kıssam diye düşünen yüzbinlerce kişinin kendini geliştirmesini beklemek vicdansızlıktır. Hele hele basit mantıkla desteklediğiniz iş güvencesi kalkıp da o kadar ücrete 25 milyon öğrenciye öğretmenlik yapacak ayıptır söylemesi neredeyse 1 milyon ker izi zor bulursunuz! Öğretmenlik mesleğine ise öğrenci gözüyle bakmaya devam ettiğiniz sürece cahil kalmaya devam edeceksiniz, bir öğretmenin bir maaşını sizin gibi PS4'e yatırıp yarım saat 3 kişi oturarak incelemesini marifetten sayıyorsanız, bir de birgün şu 2si1'i sizi tanıyan 30 çocuğun karşısında 30 sene yapın da bi görelim o güzel yüzünüzü!




  • baştaki olayın mantığı neydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    baştaki olayın mantığı neydi?

    Dünyada katledilen fok balıklarını protesto etmek için yaptılar
  • Eksiye basanların sayısına bakınca boşuna doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar dememişler. Ne haliniz varsa görün. Öğretmen olacak yeni nesile de naçizane tavsiyemdir, yolun başındayken gidin başka bir şey olun, lütfen böyle bir ülkede öğretmen olmayın, çünkü her geçen gün daha da kötüye gidiyor.
  • @byrebel
    önce şunu söylemek lazım; kaliteli ve kalitesiz öğretmen vardır.
    ikinci olarak şunu söylemek lazım; kaliteli ve kalitesiz öğrenci vardır.
    maaşlara gelince, bir öğretmen ek ders ücretiyle birlikte 3000tl civarındadır. bu maaşa kötü diyen taş olur etmeyin.
    bugün teknik üniversite mezunu bir mühendis 2000-2500 liraya iş bulabiliyorsa bu maaş iyidir üstelik yıl içinde sevdiklerinize ayırabileceğiniz daha fazla vaktiniz kalmakta bunu unutmayın.
    günümüzde üniversitelerin en düşük puanlı bölümleri eğitim fakültelerindedir bu da size öğretmen adaylarının kalitesi hakkında fikir verebilir. öğretmenlikler içinde en yüksek puanlı bölüm psikolojik danışmanlık ve rehberliktir ve puanı hukuk fakültesine yakındır bunun sebebi neredeyse her mezunun atamasının olmasıdır. siz bu bilgilere bakarak insanların iş güvenliğinin boş olduğunu söylemeyin.

    Öğretmenlik gözümde en prestijli meslektir ancak bu mesleğin prestijini halk gözünde düşüren yeni nesil öğretmenlerdir. idealist öğretmenlerin çok azalmış olduğu yadsınamaz bir gerçektir ve bunun tek sebebi maaş değildir.




  • Ben doğduğumdan beri bilgisayarda oynuyorum hiç de bağımlılık yapmadı.
  • @allking
    Üf illa öğretmenin maaşını yazdıracaksınız, öğretmenlerin çok küçük bir kısmının ek dersi vardır. Yüzde 90'ının maaşından başka birşeyi yoktur, okuldaki hizmetli ile aynı maaşı alır. (Yeni işe başlayan öğretmen 1800 TL) Ayrıca her meslekte mesai, ek gelir var, sağlıkçının döneri, performansı, memurunun mesaisi, mühendisin dış görevi, yolluğu, bilmem nesi... Öğretmenin aldığı 3 kuruş mu zoruna gitti. Ayrıca herşey para değil ama parasız yapılamayan şeyler var, yani para hiç birşey de değil. (Düzeltme: Devlet memuru mühendis 4000 TL maaş alıyor)
  • @byrebel
    ben öğretmen okulu mezunu ve öğretmen çocuğuyum. öğretmen maaşını gayet iyi biliyorum. asıl öğretmenlerin yüzde 90ı maaş dışı ücret alırlar. kendimizi kandırmayalım. Evet öğretmenin aldığı 3 kuruş zoruma gitti çünkü aldığı maaşa karşı yaptığı iş çok az en kötü ihtimalle yıllık kaç gün okula hiç uğramadığını hesaba katın. öğretmenin 1 saat karşılığında kaç tl kazandığını söyleyin.
  • Güzel programdı teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.