Şimdi Ara

2si1 'Zamansız' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler güzel program.
    Yayın akışı olması fikri zaten hoş değildi . Sıcak sohbet ve sizin yorumlarınız için izliyoruz bş-iz. İkinizin de ağzına sağlık .

  • Superonline 50 Mbps bir kere bile takılmadan izledim , teşekkürler.
  • asus zenfone 2 ve zenfone zoom incelemeleri ne zaman gelecek ?

  • Sizin 4K ile ne isiniz olur henuz HD sekilde video izlenmiyor server'larinizdan. Siteye girdigimiz zaman click calmak icin otomatik pencere aciliyor ozellikle dokunmatik ekranli cihazlarda. Yoksa sizin yuzunuzu 4K gorsek ne gormesek ne? Sanki dogada belgesel cekiyorsunuz. Bos odada iki kisi karsilikli konusuyorsunuz 4K yerine haber yayinlamanizi tercih ederdim...

  • Eskiden Erdinç abi zamanında oyun bölümü çok keyifliydi, tabi burda o dönemki kaliteki oyunları unutmamak lazım. Fakat Mesut abi kendi alanını baya geliştirdi. İlginç olan haberler insanların merak ettiği uzay, robotlar, füzeler, askeri alanlar vs. gibi konular daha fazla dikkat çekmeye başladı. Bununla beraber eğlenceli bir şekilde de sunum ve öz eleştiriler yapınca keyifle izlettiriyor kendini. Hele ki kendi doğal hallerini, gerçek hayatta yaşadıkları olayları, yorumlarıyla harmanladığında, örnekler verdiğinde, askerliğinden falan bahsedince :) daha da farklı ve eğlenceli hoş bir sohbet oluyor. Oyun bölümünde gerçekten fazla gereksiz haber oluyor ne yalan söyleyim bende atlıyorum bazen. Tabi burda yeni nesilin başarısızlığını teknoloji geliştikçe arz ve taleblerinde değiştiğini de unutmamak lazım.

  • Evet ben de öyle düşünmüştüm. Yani alınmaya gerek yok ama Mesut Çevik'in yüzünü görmesek de olur. Yeter ki arkada sesi olsun. Anlatsız bu cihazın özelliği şudur şöyledir vb. daha uygundur.
  • Geç olsun da güç olmasın iyi ki yayımladınız çok teşekkür ediyorum. Ruhsuz bir yayın akışı istemiyoruz sizin yorumlarınız olduğu için bu programı izliyorum zaten yoksa okur okur geçerdim çok sağolun...

  • dayz, h1z1, infestation vs. oyunlarını değil bedava verseler, üstüne para verseler yine oynamam. saçma sapan, gereksiz oyunlar hepsi.
    millet bir de deli gibi para veriyor, az da değil fiyatı. dayz 77 lira. fazla da indirim gören bir oyun değil. ama kıyamet gibi satılıyor.
  • yayınınız süper abi değiştirmeyin ikinizide zevkle izliyoruz arkdaşın dediği gibi bu programı bölümlere ayırmak ruhsuz bir yapı gibi olur!

  • Ben Mesut Abi'ye kesinlikle katılıyorum,yani ben haberi girip okurum ki zaten.Bu programı izlememin amacı bilen insanların yorumlarını dinlemek.Kesinlikle dümdüz bir ikisi bir istemiyorum bence çoğu insan da istemiyordur.İkisi birin konsepti zaten ''oyun ve teknoloji haberleri üzerine sohbet''.

    Elinize sağlık yine güzel bir program olmuş...

  • Şu toplanılan Pc'yi merak ettim açıkçası (; bir incelemesini yaparsanız pc'nin belki pc toplamak isteyenlere yardımcı olabilir..

  • Gta 5 sistem tartışıldı ama pc fiyatına değinmenizi de bekledim ...

  • Benim için çok sürpriz 2 konu konuşuldu.

    Dün akşam arkadaşımla sohbet ederken, kafede oturmuş tek başına telefonundan müzik dinleyen video izleyen bir adamı göstererek dedi ki; aslında telefona bağlanabilir gözlük olsa, adam tek başına hem kahvesini, çayını yudumlarken, kekini yerken bir yandan da film izleyebilir, tamamen kendine özel bir ortamda, kendini dışarıdan soyutlayarak. Hani ekran gibi olacak uzaklığını, yakınlığını ayarlayabileceğin vs. Ben de Oculus Rift teknolojisinden bahsettim DH'den edindiğim bilgilerle. O da; "Evet onun gibi ancak bu sadece ekran olsa bile yeterli, monitör gibi, kasa bilgisayarına bağlayabileceksin, telefonuna, tabletine, dizüstüne harici ekran şeklinde tanıtabileceksin." dedi.

    Bir de;

    Anlık translator sözlüklerden konuştuk. Günlük konuşmaların, ağızların tanıtıldığı ve isteğe göre dillerin yüklenebildiği (fazla yer kaplama endişesinden dolayı), birebir karşı tarafa darb-ı mesel, deyim gibi kalıpları kelime kelime değil de çevirdiği dildeki en yakın, anlaşılır anlamıyla tercüme ettiği programların geliştirilmesinin zorluğu, hayata geçilebilirliğinden bahsettik.

    Az önce videoda da bu konuları görünce şaşırdım. "Sürprizli" 2'si1 oldu, teşekkürler.





  • Oculus Rift ile film izlemek güzel olabilir fakat gerçekçi yaklaşırsak hem film yapımcıları için maliyetli olacak hemde oculus rift kullananlar az olacak.Ben önümüzdeki 5 yıl içinde bunu mümkün olacağını sanmıyorum.

  • Bing translatorun Windows Phone daki programı da kamera ile çeviri yapabiliyor. Google yeni mi buldu bunu.

  • Camaro SS i alırım gerisinin yüzüne bakmam! :D
    ( bu bir hayal)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dakamon

    Bing translatorun Windows Phone daki programı da kamera ile çeviri yapabiliyor. Google yeni mi buldu bunu.

    Google'ın hobisidir yapılmış şeyleri patentleyip kendi bulmuş gibi göstermek



    Ekleme: Ya yok arkadaş bu kadar DayZ fanboyu olamaz bir insan. Her 2si1'de en az bir kere DayZ muhabbeti açılıyor ve başka bir oyunla karşılaştırılıyor. Konusu açılınca Infestation'u batırmışta batırmış. Otursan 10 dakika oynamazsın diyor, belliki daha kendi 10 dakika oturup oynamamış. Dinamik yok diyor, DayZ'den acaba ne kadar farkı var ? Şuanki dönemde zombi-survival zevkini en iyi verebilecek oyun Infestation'dır. Steam'den kaldırıldı diyor, bilmiyor ki ismi eskiden WarZ idi, kitabı vardı, filmi çıktı, karışıklık oldu ondan dolayı kaldırıldı Grafik yok denmiş, ultra'ya alındığında gerçekten farksız grafikler oluyor.

    WarZ çok fazla şey vaadeden bir oyundu ama ne zaman adı ISS oldu, o zaman gelişmeyi durdurdu, hacker doldu heryer, garip buglar vardı. Bende oyunu eleştiriyorum, zombiler çok saçma yürüyor, araba sesleri amatörce, garip hatalar var ama hiçbir zaman Talha'nın abarttığı kadar olmadı. Yanlış bilgi vermeyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 18 Ocak 2015; 20:42:30 >




  • Oculus Rift; Oyunculuğu, ve; Tüm sinema sektörünü baştan yaratacak... o kadar çok potansiyel var ki cihazda anlatılamaz...
    Cihazla ilgili her yeni uygulamada '''Owww''' diyeceğiz...

  • güzel bölüm olmuş.

  • valla ne yalan söyleyeyim bazen teknoloji haberlerini atlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.