Şimdi Ara

3 ARKADAŞ TATİLE... AMA NEREYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi günler forumdonanim ailesi. Herkese selam. Biz 3 arkadas yaslarımız 20 hepimizin bu sıcak yaz Ayında tatile çıkmayı düşünüyoruz. Arabayla gideceğiz. Amacımız her genç gibi belli olan eğlence,gece hayatı,çevre,deniz vs... Aklımızda Antalya kemer,alanya ve Antalya merkez gibi yerler düşündük sizlerin de onerisi varsa alabiliriz sorun degil sabit degiliz. Darbe olaylarından etkilenmeyen sehirlerden oldugu icin Antalya düşündük Önerilere açığız.. Kalma yerleri olarak günlük ev düşündük oteller pahalı geldi açıkcası. Günlük ev 70-90 lira 3 kişi yaklaşık 25-30 liraya geliyor. Yemek Sıkıntımız yok. Yemek yapan bir arkadaşımız içimizde mevcut. önerinizi bekliyorum ona gore rota belirleyip 15 inde yola çıkacağız. Şimdiden yorum yazan herkese tesekkurler.







  • Nerden başlıyor yolculuk :) ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcahmt

    Nerden başlıyor yolculuk :) ?

    samsundan başlıyoruz yukarıdan aşağı inmeyi planlıyoruz :)
  • İzmir tarafından başlıyorsanız ve daha önce gitmediyseniz didim i önerecektim :) bizde aynı şekil 4 arkadaş izmirden çıkıp doğrudan bodruma ordan deniz kenarından izmire geri dönmüştük :) didimi çok beğenmiştim o yüzden sordum :) Antalya gerçekten harika bi yer hiç tavsiyem yok açıkcası hep dakrabaların yanına gittim turist olarak değil ama gerçekten çok güzel :) alanya manavgat side düden mutlaka gezmelisiniz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcahmt

    İzmir tarafından başlıyorsanız ve daha önce gitmediyseniz didim i önerecektim :) bizde aynı şekil 4 arkadaş izmirden çıkıp doğrudan bodruma ordan deniz kenarından izmire geri dönmüştük :) didimi çok beğenmiştim o yüzden sordum :) Antalya gerçekten harika bi yer hiç tavsiyem yok açıkcası hep dakrabaların yanına gittim turist olarak değil ama gerçekten çok güzel :) alanya manavgat side düden mutlaka gezmelisiniz :)

    bizim araç işimiz iptal olduğu için otobüse dönüş yaptık 2 arkadaş aslında izmir bile olabilir izmirde deniz olaylarını falan nasıl yaptınız hangi semtini önerirsiniz ?
  • İzmirde gezecek yyer çok :) Foça ulaşımı kolay denizi çok temiz ama soğuktur ben çok severim orayı :) urla,alaçatı,çeşme,seferihisar gezersiniz :) İzmire gelmeye net karar verirsenz dahada ayrıntılı yardımcı olurum :)
  • iş çıkmaz genşler, bu sezon kendinizi boşa yormayın, turistler gelmedi.
    boşuna para harcamayın.
  • Aqua Fantasy önerebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.