Şimdi Ara

3 Ay Faturanız bizden UYDUNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  3 Ay Faturanız bizden UYDUNET

    Kampanya bağlantısı
    Internet servis sağlayıcısından memnun oldum gerçi yakın zamanda aklımdan bile geçmezdi.
    2 gün önce telefon ile başvuruda bulundum bugün gelip kurulum yaptılar, merdiveni bile deldi adamlar alt kat komşum uydunet kullanıyor sanıyorum ki oradan çektiler bunun içinde apartmanımızın merdivenini deldiler. Girişden de bir delik açtılar uydunet kablosunu içeriye çektiler.
    Kurulum yarım saat gibi bir süre sürdü tabi ki bunun coğunluğu delme işlemleri ve döşeme işlemleri sürdü bağlantılar yapıldıktan sonra tv hizmeti 5, internet hizmeti ise 25-30 dk gibi bir sürede kullanılabilir hale geliyor.

    Telefonda sorularıma çok açık ve net cevap verdiler sağa sola çekmediler gazımı almaya çalışmadılar.+
    Beni bakır kablolardan kurtardılar dediklerine göre bulunduğum bölgede (Manisa) bir yıl önce tüm alt yapılarını fiber ile yenilemişler.+ (Zaten ttnet alt yapısı ile max 8 mb)
    Turksat tamamen devlete ait bir durumda bir yapımış bulunduğum bölgede (Manisa) Ne Turkcell Superonline ne de TTnet'in alt yapı oluşturmadığı bölgede hizmet vermeleri ayrı güzel.

    Tabii ki benim de herkes gibi karşılacağım engel AKK ama satın almış olduğum paket 150 GB AKK ile geliyor açıkcası artık pek önemsediğim bir konu değil bundan bir kaç sene önce olsa beni etkileyebilirdi ama şuan için bilgisayarımda tek bir oyun kurulu CS:GO. gerçi eski internet sağlayıcım 50 GB AKK ile geliyordu orada da bir fark var. :)

    Çok uzatmayım bu konuyu zaman geçtikçe güncellemeye çalışırım artıları yada eksileri gördüğümde herkesin bilmesi için düzenlemeye giderim ben böyle güzel bi hizmeti gördüm ve paylaşmak istedim umarım sizin de bulunduğunuz apartmanda Turksat Kutusu mevcuttur sizde yararlanırsınız.

    Önce ki internetim: (AKK'sız Dsmart)
     3 Ay Faturanız bizden UYDUNET


    Turksat (AKK'sız TURKSAT)
     3 Ay Faturanız bizden UYDUNET


    Unutmadan söylemeliyim isterseniz 24 saatliğine hızınızı 100 MB/s'ye çıkartabilirsiniz 24 saatlik sürede kullandığınız veriler akknızı etkilemiyormuş.
    Fiyatı 3,99 TL. Nitro sayfası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayemdi -- 7 Nisan 2016; 17:55:02 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.