Şimdi Ara

3 Aylık değişim ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 ay önce başladığım (1 ayı lanet bir hastalıkla geçti) fitness serüveninin before after fotolarını bırakıyorum bütün yorumlara açığım. Kaldırdığım ağırlıklar çok yavaş artmaya başladı bazı hareketlerde bayadır artmıyor hatta buda motivasyonumu baya bir düşürüyor. Sanırım sebebi bazı haftalarda antrenman günlerini salmamdan kaynaklanıyor ve vücut o gerilime alışamıyor gibi geliyor. Verebilecek tavsiyeniz varsa dinliyorum çünkü neden olmasın3 Aylık değişim ve tavsiye 

    Boy 186

    Başlangıç kilom 63,5

    Güncel kilom 74

    3 Aylık değişim ve tavsiye


    3 Aylık değişim ve tavsiye


    3 Aylık değişim ve tavsiye


    3 Aylık değişim ve tavsiye


    3 Aylık değişim ve tavsiye







  • 3 Aylık değişim ve tavsiye 3 Aylık değişim ve tavsiye 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi gelişim sağlamışsın. Ve ağırlıkların yavaş artması çok normal. İleri seviyelerde ayda 1 kilogramlık plaka eklemek için bir yerlerinden ter akıyor insanın :) Çok monotonlaştıysa rutinin, programını değiştirebilirsin, sistemi değiştirebilirsin, veya birkaç hareketi benzerleri ile değiştirebilirsin. Ben bir sorun göremedim. Hatta konu buram buram ilaç kokuyor :)

  • Güzel gelişim hocam tebrikler. Ayriyeten yağ oranın falan çok iyi. Bu şekil 1 sene devam etsen baya estetik bir vücuda sahip olacaksın gibi duruyor. Bol şans.

  • Damacbaba kullanıcısına yanıt
    Bazı hocalar belirli aylarda bi kac hafta dinlenmeli yada cok hafif kilo ile o haftayi gecirmekten yana vucut kendini topluyor diyorlar. Vucudun gayet oturmus duruyor güzelde görünüyor ama sanki adeleler biraz bos gibi karbonhidrat yuklemesi yaparsan daha cok sisersin gibime geliyor yag oranin düşük yukleme yapmaya odaklanirdim ben

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler ilaç hakkında şaka yaptığınızı düşünüyorum :D. Evet vücudumda hacim artışı oldu fakat adeleler tam dolmadı boş. Sizce clean bulka devam etmelimiyim yoksa şu noktada yağlanmayı sürdürmeli miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bence sen şaka yapıyorsun. 4 ayda daha ne kadar gelişebilirsin ki ? İlaç seviyesinde hızlı ve temiz gelişim var. Hatta birisi sorsa ilaçlı derim. İlaç kullanmaktada utanılıcak çekinilecek bir durum yok benim için. Bilinçsiz kullanım problem. Ama eğer ciddi ciddi soruyorsan bacak çalış. Daha fazla bacağa önem ver. Çünkü üstte her şey yolunda gözüküyor.

  • Her seyi mukemmel yapmissin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.