Şimdi Ara

3 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • günün birinde 3 bit kadın göbeğinde karşılaşır ve bu tanımadıkları yeri keşfetmeye karar verirler her biri bir yöne gider ve akşama tekrar göbekte buluşurlar.
    Söze yukarıya giden başlıyor
    Yukarıda 2 dağ var zirveye çıkmayı başaramadım ne kadar denediysen her seferinde zirveye ulaşamadan düştüm dağın öbür tafında ne var göremedim.
    2ci bit gördüklerini anlatmaya başlar.
    Ben arkaya dolaştım giderken kocaman iki dağın arasında ilerlerken kocaman bir mağara gördüm ve içerde ne var merak ettim girişine yaklaştım tam içeri bakacaktımki mağarada zortt diye bir patlama olduki sormayın birde kötü koktuki halen etklsinden kurtulamadım.
    Sıra 3'cü blte gelmiştiki 3cü bltin sırılsıklam olduğunu görürler ne oldu ıslanmışsın derler,anlat bakalım sen neler gördün.
    ıslak bit başlar anlatmaya ben aşağıya inmiştim giderken bir ormana girdimki sormayın zar zor ilerliyorum birde ne göreyim kocaman blr yılan beni ylyecek allahtan gözü yoktu ama kocaman bir ağzı vardı,o korkuyla koşarken kocaman bir mağara gördüm can havliyle içeri daldım mağarada koşarken arkama baktımki yılanda arkamdan geliyor, ben kaçıyorum yılan kovalıyor birde ne göreyim mağaranın sonuna gelmişim sırtımı duvara dayadım korkuyla yılana bakıyorum beni yemeye iki adım kaldı kalmadı uzanıyor ama ulaşamıyor,daha sonra geri çekilip hızla uzanıyor ama beni ısıramıyordu bense korkudan kımıldamadan bekliyordum en sonunda yakalıyamayacağını anlayınca suratıma tükürdü ve gitti.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.