Şimdi Ara

3 Body Problem dizisinden beklenen haber geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 Body Problem dizisinden beklenen haber geldi
    Çinli bilim-kurgu yazarı Liu Cixin'in ödüllü bilim-kurgu romanı Üç Cisim Problemi'nden uyarlanan Netflix dizisi 3 Body Problem, 21 Mart'ta izleyici ile buluştu. Kayda değer bir bütçeyle hayata geçirilen dizi, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. 3 Body Problem beklendiği kadar sansasyonel bir çıkış yapmadı belki ama sonraki haftalarda da izleyici çekerek kayda değer bir izlenme rakamına ulaştı. Bu da dizinin 2. sezon şansını arttırdı.



    Nitekim Netflix bugün kısa bir video yayınlayarak sevilen diziye 2. sezon onayı verdiğini duyurdu. Şimdilik 2. sezon için bir yayın tarihi ise açıklanmadı.





    3 Body Problem 2. Sezonuyla Geri Dönecek



    Game of Thrones'un yaratıcıları olan D.B. Weiss ve David Benioff'un Alexandre Woo ile birlikte hazırladığı dizinin 2. sezonu da bu üçlü tarafından hazırlanacak.



    Ayrıca Bkz.Dune: Prophecy dizisinden beklenen fragman geldi



    3 Body Problem, uzun yıllara ve farklı coğrafyalara yayılan karmaşık bir hikâye anlatıyor. Dizinin ilk sezonu, 60'lı yıllarda Çin'de yaşayan genç bir kadının aldığı kararın, günümüzde tüm Dünya'nın kaderini nasıl etkilediğini anlatıyordu. Dünya'nın birkaç yüz yıl içinde uzaylı bir ırk tarafından istila edileceğini öğrenen insanlar, yeni sezonda bu istilaya hazırlanmak ve mümkünse durdurmak için mücadele verecek.




    Kaynak:https://deadline.com/2024/05/3-body-problem-renewed-season-2-netflix-1235917828/







  • Yorumlara baktımda, birinin diziyi devam ettireceğim diye kasmasına devam senaryosu düşünmesine gerek yok. Yazılmış bir kitaptan uyarlanan bir dizi bu ve üçleme yani giriş gelişme sonuç yıllar önce yazarı tarafından yazıldı ve bitti.

    İsteyen kitaplarını alır okur istemeyen devamını bekler izler.


    Üç Cisim Problemi

    Karanlık Orman

    Ölümün Sonu

  • haberin icinde boyle agir spoiler vermek zorunda miydiniz. dizinin ilk sezonunu izlemeden bu haberi okuyanlarda olacaktir elbet. bari dizinin sonunda hangi karakterler olecek hangileri olmeyecek onlarida sirali liste verseydiniz. tam hizmet olurdu.

  • Netflix'in en beğendiğim dizisi olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonu olmayan dizilerden bıktık valla

  • Assassins creed traileri yayınlandı ey donanım haber

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dizideki hikaye zor toplanır, herhalde senaristler yazarken çok içiyorlar, diziye öyle bir başlıyor yayıyorlar ki toplamak imkansız, son dönemde tüm diziler de asgaride olsa bu hataya düşülüyor, dizideki hikayeyi nasıl toparlarlar merak ediyorum, tabi şahsi fikrim yine flu bitirilecek anlaşılamayacak son bekliyor:)))

  • Yorumlara baktımda, birinin diziyi devam ettireceğim diye kasmasına devam senaryosu düşünmesine gerek yok. Yazılmış bir kitaptan uyarlanan bir dizi bu ve üçleme yani giriş gelişme sonuç yıllar önce yazarı tarafından yazıldı ve bitti.

    İsteyen kitaplarını alır okur istemeyen devamını bekler izler.


    Üç Cisim Problemi

    Karanlık Orman

    Ölümün Sonu

  • Netflix dizisi takip edilmez. Tüm dizileri ya yarım bırakıyorlar ya da 500 sene sonra bir sonraki sezonu yayınlıyorlar. Pek çok dizi yarım kaldı. Netflix de dizi izlenmez !!!!

  • Bol sevişmeli başlayacak olan 2. Sezon 1.bölümünden sonra,dizimiz standart sıkıcılığını zerre bozmadan ilerler ve sonunda ben bunu neden izledim dedirtir.Efsane,muhteşem başlığı atılan çoğu dizi ve filmde hayal kırıklıkları efsane oldu.Netflix reklam işini iyi dizileri kötü yapmaya başladı.

  • Bu dizi, 3 kitaplık bir serinin ilk romanının uyarlaması. Dolayısı ile senaristlere romanı uyarlamak haricinde çok fazla iş kalmıyor 2. Sezonda neler olacağını kaba taslak öğrenmek isteyenler, serinin ikinci kitabı olan "Karanlık Orman"ı okuyabilir.

  • Zaten başımıza ne geliyorsa bu Çinliler den geliyor diyeceğim ama öyle olmadığını herkes biliyor değil mi ???? mükemmel bir dizi . Dünyayı uyarmış yazar ama dinleyen varmı zannetmiyorum. Gene uzaya gelin bizi bulun diye mesaj atan bilimsel araştırma yaptığını zanneden dünya haini kuruluş ve bilim insanları var

  • Subtitle'ı boş bırakmamak için bomboş kelimelerle doldurmuşsun, içerikte de spoiler vermişsin. Tıklasan bi kötü tıklamasan ayrı kötü. Bunu yapacağına "2. sezon gelecek. (ipad alın)" falan yaz daha iyi. Hem reklamını verirsin hem bilgini.

  • Bu tip güzel bilim-kurgu, gizem içerikli dizilerin 2. sezonlar hep iptal edilir. Bu sefer iptal edilmemesi güzel olmuş.

  • 3 cisim problemi .. henüz çözüm bulunamayan bir problem.. 1.sezonun bir bölümünde bahsedildi.. 3 güneşli bir sistemde gezegenlerin hareketlerinin öngörülemez olduğu ile ilgili bir problem. Dizi başka bir yone evrildi.. uzayli istilâsı.. ne alaka

  • Netflix'e çok güven olmuyor maalesef, bir sürü proje yarıda kesildi, sezonların devamı gelmedi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.