Şimdi Ara

3 boyut sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar benım normal 19'' bır monıtorum var ve geforce gt9400 1gb ekrankartım var ben 3 boyut olarak vıdeo fılm ızleyebılır mıyım yada oyun oynaya bılır mıyım cok basıt bıle olsa 3 boyutlu bır resım gorebılır mıyım merak edıyorum unıversıtee arkadaslarım oyun oynadıklarını soluyorlar ve monıtorlerı normal sızce 3 boyutta kavram monıtorde mı ekran kartında mı sadece bunu ogrenmek ıstıyorum ben eger 3 boyutlu gozluk alırsam goruntu elde edebılır mıyım .....



  • google da nvidia 3d vision diye aratırsanız epey bilgi mevcut. Ancak nvidia 3d vision destekli bir ekran kartı ile birlikte özel gözlük ve en azından 120hz lik bir monitör lazım.
  • tskler arkadasım pekı sımdı ben 3 boyut ızleyemem yanı kısacası ...
  • 3 boyutlu oyunu Win7 işletim sisteminde oynayabilirsin. Arkadaşın bahsettiği aparatlar kaliteli sonuç almak istiyorsan geçerli, test edeceksen piyasadaki renkli Red-Cyan gözlüklerde işini görür, yalnız sonuç beni hiç memnun etmemişti. Filme gelince 3d için parayı gözden çıkarıp o seti alsanda sisteme uyumlu kaç film bulabilirsin bilmem. Ayrıca bulduğun her 3d filmde sisteme uymaz. Sen yine test edeceksen yukarda yazdığım gözlükle izlenebilen film indirip 3d izleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.