Şimdi Ara

3 çocuk sahibiyim iş için yardımlarınızı istiyorum (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
6
Favori
79.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
491 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu başlıkta yazılanları görünce eksi butonunu niye kaldırdınız diye sinir oluyorum
  • Mustafa Kardeşim iş aramak için yanlış yerdesin...Burada her tip insan her türlü ipe sapa gelir gelmez yazılarını döşenecekler...Bak ne diyorum ?? Facebook ta kendine bir sayfa aç...Kendini tanıt.... Evlere sipariş her türlü yaş ve kuru pasta en kaliteli yağla en güzel şekilde yapıyorum...Kilo fiyatım 25 Lira... diyeceksin...Sipariş gelince evinde güzelce yap götür teslim et...Başka türlü kimse sana iş vermez.... 6 milyon insan iş arıyor.....Kolay gelsin...
  • Gevşek gevşek yorum yapanlar 18 yaşını bile geçmemiştir, eminim.

    Ne yani, benimde 3 çocuğum var durumum ALLAH'a şükür şuan iyi, kimseye muhtaç değilim. Babadan kalma ev, iş ve işyerim var. Yarın birgün işlerimin terse gitmeyeceği ne malum? Buna öngörmemek değil, hayat denir. Daha hayata atılmamış ergenlerin yorumuna bakınca vay benim güzel ülkem diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baby TV

    Evet, var. Düşük ücrete de olsa mühendislik yapmamı sağlayacak bir diplomam olacağı kesin. 5 ay falan sonra elime geçer. Ayrıca her yerde çalışabilirim, hemen hemen tabii.

    Ayrıca kulaklıklar derken? Babamın 4 milyon dolardan fazla parası var. Elbette bitebilir ama halen güven verebiliyor. Babam Beyoğlu noterlerinden biri, kurtçuk fabrikası, oto galerisi ve emlak dükkanı var. Burada hepsi ifşa edildi zamanında. Anne tarafında da 1 milyona yakın para var.

    Alıntıları Göster
    İşçi çalıştıran işverenlerin iflas edip işçi statüsüne düştüğünü gördüm. İşlerin bir gün ters gitmeye başlarsa arkası kesilmiyor ve 0 a düşüveriyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu karışmış düşündüm neden acaba diye tam cevabı değildir belki ama genç işsizlik %30 dolaylarında normal işsizlik desen almış başını gitmiş.Gençlerin umudu yok çoğu yurtdışına kapak atmak peşinde.Umudu kalmamış.Evlenmeye sıra gelmiyorki kız arkadaş edinsin çocuk yapsın.Hıncını bu şekilde alması normal.Daha bu tarz çok tartışma görülür forumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 14 Ağustos 2019; 21:21:34 >
  • Terbiyesiz çoluk çocuk dolu . Adam mesleğini yapmış rahatsızlık geçirmiş iş istiyor ne var bunda.

    Kişi aylık 10 bin lira maaş alamıyor diye evlenmeye çocuk yapmaya mutlu olmaya hakkı yok mu sanki ?

    Vicdansız kalbi kötü insanlarsiniz. Düşmez kalkmaz bir Allah gün gelir siz de işsiz kalırsınız anlarsiniz anyayi konyayi .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 15 Ağustos 2019; 15:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yorumları okudukça kanım çekildi resmen. Nasıl bi millet olmuşuz biz ya. Adamcağız sağlığını ve buna bağlı işini kaybetmiş. Siz gelmiş neler diyorsunuz. Yemin ediyorum eski Türk filmlerindeki fabrikatör babaların şımarık oğulları gibisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu resmen Ergen Bloklama konusu olmuş. Şimdiden Dengesiz ergenleri bloklayayım da karşıma sonradan çıkmasınlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşsizlik Denen Kelime Bile yok Oldu Yemin Ederim Yiyecek Ekmeğimiz Yok Eğer Devletten Dul,Yetim,Emekli Vs Maaşı Almıyorsanız Bu Ülkeyi Terk Edin çünkü Türkiyem Çok Acımasız Bir Ülkedir...
  • Allah yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda nefes alacağınız bir işe sahip olursunuz
  • Forum resmen çoluk çocuk ve gereksiz insan kaynıyor. Sırf yorum yapmak için,saçma sapan, kendine göre doğru zannettiği, marjinal ve felsefik yorumlarınıza ve öğütlerinize ihtiyacı yok konuyu açan arkadaşımızın. Sadece uygun bir işe ihtiyacı var. Arkadaşımız iş bulmak için bir konu açmış atılan yorumlara ve konunun geldiği yerlere bakarmısınız çok yazık gerçekten. Bende bir evlat babası olarak arkadaşımızın ne kadar zor bir durumda olduğunu tahmin edebiliyorum.İnşallah en kısa zamanda uygun bir iş bulursun sevgili kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi abimizin sorunu çok önemli bi sorun malesef. Bir arkadaş sosyal medya da kendini tanıtıp özel pasta tatlı yapıp satmasını tavsiye etmiş. Ona katılmakla birlikte, yenge de çalışabilir. siz kendi işinizi oturtana kadar yenge hanım bir şeyler yapmaya çalışabilir. Hayat müşterektir ve çalışmak asla ayıp değildir. Okumuş da olsanız okumamış olsanız da geçim için her iş yapılır.

    Bazı arkadaşlar içinde gerçekten banlanmaları gerekiyor. 10 senedir forum üyelerinin seviyesi ciddi düşüşte. Bazı konuları ciddiye almak gerekiyor. O insanın psikolojisini düşünün biraz. 41 yaşında bir erkek bir koca bir baba, iş istiyor insanlardan. Zor durumda olduğunu belirtiyor.

    VİCDANLI OLUN.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

    Bu mesaj silindi.
    Fakirler olmasa ucuz hiçbir şey yiyemez hatta uygun birşey bulamazdın

    Bugün muz,kahve,kakao üretim yerleri ucuz olmasa bunları yemen zor olurdu iPhone ,HP, Canon ,samsung Çin'de üretim yapmasa telefon,TV,bilgisayar,kamera alman zor olur bunları sadece zenginler alabilirdi

    Özal zamanında batı bölgelerinde nüfus planlaması yapıldı.Batı, Türkçe konuşan oranını azaltmak Özal'da muhafazakâr oranını artırmak için destek verdi

    Diğer konuda vardı yerli muz 19.90 TL Amerika'da Chikitha muz ise 2 dolar,geçen seneye kadar dünyanın en pahalı eti Türkiye'deydi hala pahalı dünyaya göre.Bunun nedeni köylerdeki köylü nüfusun azalmasıdır muz ,et , süt,peynir ,sebze ,meyve ve diğer batıda yetişen ürünler pahalılandı doğuda zaten birşey yetişmiyor ortaanadoluda ise hububat var genelde

    Bu forumda devamlı çocuk yapılmasın deniyor ama bir yandan muz pahalı et pahalı deyip vestel-tofaş montaj yapıyor ve kalitesiz deyip alibaba'dan alışveriş için uğraşıp duruluyor imkanı olan Alman otosu bakıyor.Oysa alibaba'da satılan ürünleri aynısı Türkiye'de de üretilir çalışanlara aynı maaş verilse ama hem maaşlar çok olsun hem çocuk olmasın dendiğinde geçmişten gelen zenginlik yoksa ülke nüfusu 40 milyon olsada yine fakir olunur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 14 Ağustos 2019; 22:46:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizim burada İstanbul....Bahçeşehir…...Bir komşumuz evinde patatesli börek, su böreği, Baklava yapıp satıyor.....Çok güzel , kaliteli, özenerek yapıyor......Konu komşu alıyorlar...Bayram günü 2 tepsi börek 1 tepsi baklava aldık 200 Lira verdik....İki gün önce sipariş veriyorsun....Şu gün gelip alacağım diyorsun.... Pişirip hazır edince tel açıyor...Gidip evinin kapısında alıyorsun...Parasını veriyorsun.Sıcak taze mis gibi börek.......Pastanelerde börek kilosu 45 lira....Burada kilosu 25 Liraya geliyor...Ve çok kaliteli....Yağı, peyniri, maydonozu, patatesi , bol , lezzeti, kalitesi muhteşem....Alanlar tekrar sipariş veriyorlar.....İş bulmak bu zamanda gerçek zor.... Sanatı olan asla aç kalmaz....Allah yardımcınız olsun....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoyanDervis

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Herkesi heryerde küçümseyip durma yurt dışından artistlik yapma millete herkes şikayetçi zaten senden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, bu hayatta en boktan günlerimi işsiz iken yaşadım, umarım en kısa sürede bu dönemi atlatırsınız. Belki de o dönem yaşadığım sıkıntı nedeniyle şuan evliliğe cesaret edemiyorum.

    Bu sağlık sorunu ile ilgili olarak işinizi yapamadığınız için engelli raporu alabiliyor musunuz? hiç araştırdınız mı? Eğer böyle bir imkanınzı var ise devlet size iş imkanı sağlıyor diye biliyorum.
  • Sanırım Bursa'dasınız benim bir akrabam var Bursa'da kendisine mesaj attım. Ama olur mu söz veremem

    Bursa'da olup çevresi daha geniş, tanıdığı olan arkadaşlar mutlaka dönüş yapacaklardır.
  • Kötü yorum yapanların 1000 katı gelsin başına
  • Abdusauk kesinlikle hakli.Hatta gayet makbul bi realist.
    Ama biz bu kafaya ulaşamıyoruz, ülkede ne dogru ki allah vermiş, yok holding batıyor.Holdingin var ise bankada çocuklarınin geleceği için kelle basi 200k para yoksa sende bitince basarisiz bir baba olarak yaftalanacaksin ki hakkıda.
    Onun disinda buradan yetkililerin bilmem ne edeyim aile planlamasında hala rezil yerlerdeyiz.Adam doguda coban 22 cocugu var.Allah rizkini veriomus..Lan yarisi torbaci yarısi tetikçi.
    Olan olmuş üzüldüm umarım is bulursun, bende fıtık sahibiyim hayati çok kisitlayan bi durum geçmiş olsun ve umarim iş bulabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.