Şimdi Ara

3 GSM OPERATÖRÜNDEN YÜZYILIN DOLANDIRICILIĞI VİBRAMOBİL...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ben bu sıkıntıya 20 dakıka once kapıldım hattımda 200 kontur vardı anında bıttı ben araştırma yaptım kardeslerım sızle paylaşıyorum,

    bu işin altında AVEA var beyler hemen bana abonelıgınız ıptal ettırmek ıcın 0555 lı bır numara verdı abone olmadım bırde bu fırmayı aradım olurmu beyfendı sız abone olmussunuz bır de nasıl abone olunuyor tek yolu varmıs

    telefona sms gelıyor o sms dekı sıfreyı gırıyorsun ınternete yaa ben boyle bırsey yapmadım gelen mesaja cevap yazmadım ve gıttı konturlerım.

    yaa sızden rıcam ben bu firmayı şikayet edecegım bu vıbramobıl ve avea yı bu dertten sıkıntılı olan arkadaslarla bırlık olalım ve savcılığa şikayet edelım ne dersınız kardesım mılletın konturlerını çatır çatır sen abone olmasanda goturuyorlar.

    ama bu avea nın terbıyesızlığı ben 10 senedir avea nın musterısı ıdım benı bu çakalların vibra mobil in kucağına attılar böyle şeymi oluryaa bırde bu fırmayı aradım adresınız neresı dıye sordum adres veremıyoruz dıyorlar

    kardesım benimle birlikte bu davayı koşturacak bu çakallara dava açacak madur lazım bu kansızlara paramızı yedırmıyelım işin en kotu yanı bu vibra mobıl denen yer uygunsuz bır fırma bu sızın adınıza kayıtlı bır hat ıse sız sapık damgası yersınız mahallenızde bır sapıklık olayı olsa hattınız ıncelemeye alınsa ınanın sapık dıye muamele gorursunuz o yuzden ne olur sızden rıcam bu davada benımle olacak arkadasları arıyorum pm atın msn adresınız telefonunuzuda ekleyın sıze ulaşayım ben pazartesı gunu savcılığa şikayette bulunacagım bu firma hakkında.

    birlik olursak kazanırız.


    musterı hızmetlerı bu aralar bu olay çok arttı dıyor ama biz bu olayın içinde yokuz dıyorlar ama nedense bu vibramobıl ın telefonları 0555 768 xxxx seklınde

    VEE TURKCELL hatlarım aklıma geldi faturalı hatlarım hemen musterı hızmetlerını aradım evet beyler sıkı durun musterı hızmetlerı ıtıraf ettı evet cok sıkıntı ve şikayet var bu VİBRAMOBİL hakkında dedi.

    googlede vibramobil yazın bak ne şikeyetler var bu 3 operatorde bu cakalların parmagı var.

    sizden tavsiyem musterı hızmetlerını arayın ve bu tur servıslere kesın hattınızı kapattırın musterının bırıne tam 1300 ytl fatura gelmıs bu vibramobil sisteminden ve adam kendını yırtmıs musterı hızmetlerı bına bına dolasmıs ama sonuc çatır çatır 1300 ytl faturayı adama ödetmişler.

    müsteri hizmetlerini arayın once sıkayetınızı bıldırın neden boyle terbıyesızlere olanak verıyorsunuz dıye sonra da hattınızın bu tur servıslere sms gelısını engelletın bakın sms geldımı işiniz bitti cevap vermesenız bıle sızı abone yapıyorlar böyle sey olurmu kardesım cevap yazmadan abonelık olurmu dıye evetttt bal gibi yapıyorlar ve sızı suclu gosterıyorlar sızı sahte abone yapmıs gıbı catır catır konturlerınız faturalılarda paralarınızı ucup gıdıyor.







  • Yazık bu milletin parasına...
  • geçmiş olsun
  • Arkadaşlar bu konuda sizlerle bildiklerimi paylaşmak isterim.

    Vibramobil Avea altyapısını kullanmaktadır ve Avea bu dolandırıcılığa suç ortaklığı yapmakta olduğu iddia edilmektedir. Vibramobil ve Avea ya bu nedenle açılmış bir dava mevcuttur. Dava şu anda tamamen Vibramobil ve Aveanın aleyhine sürmektedir. Kararın ne çıkacağını bilişim hukuku ile ilgilenen herkes merak etmektedir.

    Davanın özetine gelirsek arkadaşın başına geldiğine benzer bir olaydır. Faturalı bir avea müşterisi, bu çakallıklara üye olmadığı halde sürekli faturaları şişmektedir. Tam 13 kez müşteri hizmetlerine başvurduğu halde sonuç alamamıştır. Müşteri hizmetleri kayıtları dava dosyasında mevcuttur. Ses kayıtlarından anlaşıldığına göre adama müşteri hizmetleri yardımcı olamamıştır. Söz konusu abone, 1000 ytl nin üzerinde fatura ödemiştir. Avea ya sizi dava edeceğim sisteminizi dolandırıcılara kullandırtıyorsunuz, başvurularıma rağmen çözüm bulamadınız demiş ve davayı açmıştır.

    Önümüzdeki günlerde davanın sonuçlanması beklenmektedir.

    Yine benzer bir olayda bir abonenin kontörleri tırtıklanmıştır. Abone avea müşteri hizmetlerine başvurmuş açıklama istemiştir. Avea bu mobil dolandırıcı servislere üye olduğu için 300 kontörünün düştüğünü aboneye bildirmiş yapılacak bir şey olmadığını belirtmiştir. Abonenin sizi dava edeceğim demesine müşteri hizmetleri hiç bir şekilde aldırış etmemiştir. Abonenin dava açması üzerine, aboneye telefon açan müşteri hizmetleri kontörlerini iade ettiğini açıklamış, abone kabul etmiyorum hakim'e anlatırsınız derdinizi dediğinde müşteri hizmetleri temsilcisi bana verilen talimat böyle ben hattınıza 300 kontörü yüklüyorum cevabını vermiştir

    Son olarak bu dolandırıcılar yüzünden mağdur olmuş çok fazla vatandaşımız vardır. Her operatörde olmasına rağmen çoğunlukla avea da olmaktadır bu tür olaylar.

    Esasında bu işlerde uzmanlaşmış hukukçularımızın olmaması, bu konularda yasal düzenlemelerin yetersiz olması nedeniyle karmaşa yaşanmaktadır. Ancak adliyelerde yeni oluşturulan bilişim suçları büroları(Ankara - İstanbul) ve bilişim suçları savcıları ile zamanla karmaşa azalacaktır.

    Burdan öyle şey olurmu diyen sevgili forum arkadaşlarıma da sesleniyorum. Malesef bu tür şeyler var ve sayısı da hiçte azımsanamayacak kadar fazla.




  • Siz yine de ilk öncewww.sikayetvar.com sitesine üye olun ve sikayetinizi bildirin.
  • yazık ya sadece bu vibramobil değil daha bir sürü firma var arkadaşlar
  • vibramobilde

    avea ve turkcell için 555 ve 532 li numaralar verilmiş müşteri temsilcisi için

    vodafone 0212
  • Dijital hırsız bunlar.

    Soru: Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi alanlarda okuyup hırsızlık yapanlara verilen isim nedir?

    Cevap: Vibramobilci, herkese 100 kontörcü vs


    İşin kötü tarafı artık azıttılar. Nasıl yapıyorlarsa üye olmadan üye yapıyorlar.
  • Avea ve turkcelle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kadirt

    Avea ve turkcelle


    vodafona alkış
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zorunlu tatildeyim


    quote:

    Orjinalden alıntı: kadirt

    Avea ve turkcelle


    vodafona alkış



    Ehuehuehueheuh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.