Şimdi Ara

3 Kanal Ram Uyumu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigabyte ga ex58-ud4p anakartım üzerinde 3x2gb ocz platinium 1600 mhz (OCZ3P1600LV6GK) ram kullanıyorum, ram boyutunu arttırmak için piyasada bulabildiğim tek model olan GSKİLL Ripjaws 3x2gb 1600 mhz bellek kiti taksam sorun çıkartır mı ? işlemcim i7 920 yi overclock ile çalıştırdığım için ram zamanlamaları önemli mi bunu da bilmiyorum.

    forumdaki üstadların cevaplarını bekliyorum.



  • Aynı ram almak daha iyidir farklı marka ram sorun yaratabilir, garantisi yok, i7 920 ye 6gb dan fazlasına gerek yok bence hiç ellemeden böyle kullanın illa Upgrade yapacağım diyorsanız SSD aldın veya gtx 770 - 780 r9 280x 290 alın işlemci ve anakartı değiştirmeyecekseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklısınız da oyunlar yavaştan 8gb ram istemeye başlıyor mesela geçen gün Star Citizen almıştım, daha alpha aşamasında optimizasyon sorunu vs. var fakat 8 gb ram minimum istiyormuş aldıktan sonra öğrendim malesef, oyun da anlık takılmalar oluyor. peki ben şöyle yapsam aynı özellikler de 1 slota daha ram takılabiliyor gigabyteın kitapçığında yazdığına göre, yani 3+1 şeklinde olabiliyormuş.

    bu eklediğim ram ile ara sıra olan takılmaları engelleyebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.