Şimdi Ara

3 katta iyi wifi kapsama alanı için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 katlı bir evde yaşıyorum (2 tanesinde iyi bir sinyale ihtiyacım var). Kalın duvarlarımız var, bu yüzden internet servis sağlayıcım tarafından sağlanan ucuz bir ağ sistemi kullandım. Örgü erişim noktalarını lan ile kullanma imkanı yoktur - iletişim kurmak için yalnızca Wi-Fi kullanırlar. Geçmişte Wi-Fi sinyaliyle her zaman sorun yaşadım (Ethernet tüm bant genişliğini sağlasa bile)


    Daha iyi bir ağ sistemine yatırım yapmalı mıyım? Evet ise, bir tane önerebilir misiniz? Veya 2 ana katta farklı Wi-Fi isimlerine sahip iki ayrı erişim noktası olması daha mı iyi olur?


    İngilizce benim ilk dilim değil, ama yine de sorunumu anladığınızı umuyorum. Ben de uzman değilim - bu yüzden yanlış kelime dağarcığı kullandığım için şimdiden özür dilerim.

    vlc.onl
    VLC – Download VLC Media Player for Windows, Mac, Android & iOS
    https://vlc.onl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devon9 -- 15 Temmuz 2023; 21:6:59 >







  • benim 2 katli. alt katta ana modem varken ust katta farkli bir modem mevcut. Modemi router olarak kullaniyorum sizde eger kablo cekip yapabilirseniz her kata modem alabilirsiniz. Bendeki tp link archer d6.


    En saglam yontemi her kata farkli bir modem baglamak bunun icin modemler arasina kablo almaniz lazim. kablolari da guzelce saklamaniz lazim ayriyetten biraz maliyetli olabilir ama sorununuz %100 cozulur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.