Şimdi Ara

3 Senelik iliskim Nedensizce Bitti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kiz sürünmek istemiyordur kendi karari saygi gostermek gerek. Ailen baska birisini bulur zamanla ayrica evlilik icin gerekli ekonomik sartlara sahip degilsen evlenme sakın. Sonra borç falan derken sıkıntılı döneme girip huzurunu kacirirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 17 Ağustos 2015; 3:25:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    günümüz evlilik sorununu çok güzel özetlemişsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Champarator

    Kiz sürünmek istemiyordur kendi karari saygi gostermek gerek. Ailen baska birisini bulur zamanla ayrica evlilik icin gerekli ekonomik sartlara sahip degilsen evlenme sakın. Sonra borç falan derken sıkıntılı döneme girip huzurunu kacirirsin.

    Hocam süründürcek biri degilim yani yanlis anlasilmasin benim hep kendime guvenim olmustur onada kendime de bakarim diye ama iste karsi taraftan bir yardim yok oda okumus etmis aile durumu kotu evlensek ceyiz vs hersey benim tarafimdan karsilanacak.
    Diceksin belki ne bicim erkeksin sevdigin kiz icin bunlarin lafini mi yapiyorsun yok yapmiyorum herseyi ben alarak da evleniriz ama tek maasla kisitli yasamak var iki maasla rahat etmek var.
    Ben ona dedim madem calismayacaksin tamam evde dur ama benim getirdigime razi olacaksin.

    Cok eski kafali erkek evine bakmak zorundadir. Bu hep boyle olmustur. Sen evini gecindiremeyecekmisin bizi millete muhtac mı etcen kafasında. Gerekirse ek is yaparsın gibi seyler soyledi.

    E insan daha evlenmeden böyle diyince tedirgin oluyor. Sonucta sen bir es sin hayatta hic kimsenin garantisi yok ertesi gun ne olcagimiz belli degil. Seni bir es olarak dar gunumde sirtimi yaslayabilmeliyim. O güvenimi kırdı bazı sözleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlısı artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahdiyenspen kullanıcısına yanıt
    hocam sizin gibi biri bosuna boyle bir kiz icin kendisini kasmasin. ogle yemegini biskuvi ile yapiyorum dediginiz andan itibaren koptu olay zaten. bir omur boyu yandiginizi dusunun hocam 1 omur bunu kendinize yapmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çalışmıcaksa neden üniye gitti o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kızlar para mevzusu hariç her bokta kızların üstünlüğünden, ezildiğinden dem vurur. para mevzu oldu mu hemen sen cimrisin yok yetmiyor yok bilmem ne. yeminle alayı aynı. sabret, geçer elbet...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kekomania

    hocam sizin gibi biri bosuna boyle bir kiz icin kendisini kasmasin. ogle yemegini biskuvi ile yapiyorum dediginiz andan itibaren koptu olay zaten. bir omur boyu yandiginizi dusunun hocam 1 omur bunu kendinize yapmayin

    Hayırlısı kardeşim artık zaman herşeyin ilacı elbet unutturacaktir. Cevremdekilerde yeni birini bul unutursun diyorlar. Bence cok sacma yeni ciktigin kisiyede yazik sirf yoklugunu kapatmak için baskasiyla birlikte olmak bu sureyi yanlız başıma atlatmak istiyorum. Yine kalkıp bir gun mesaj atarsa ne yaparim onu bilmiyorum kendime direnebilirim insallah donmemek icin. Allahim hayirlisi neyse onu nasib etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para tüm kadınlar için sorundur.Para değer vermiyorum diyen yalan söylüyordur.Ergen yaşlarda öyle kızlar olur ama şöyle 20'li yaşların ortalarına doğru adama önce bir bakarlar bunun parası var mı diye? Paran yoksa hiç şansın yok.Eldeki kız bile gider.
  • Ahh be kardeşim bilirim böyle şeyleri çok zordur atlatması bazılarımızda yaşadık bunları ama bide nickini deiştirirsen çok sevinirim abi aga benim bi taktiğim var unutmak için 2-3 saat pc bakıyorum oyundan video aklımdan siliniyo demiyimde üzüntüm gidiyo bence bunu hergün yap komedi falan izle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayat Çok Trıt -- 18 Ağustos 2015; 11:08:24 >
  • Bugun yegenimin instagraminda ekli kiz senin yaninda gok yuzunden bile mutluyum gibi bisey yazmis paylaymis yegenimde dayi takibi birakiyim mi felan diye soeuyo oda kiz dedim bosver😄 benim kaybettigim 3 sene oldu sadece onun disinda birseyim yok durumum iyi allaha sukur o dusunsun durumunu dedim benim kadar anlayislisina denk gelecek mi acaba diye.


    Sonrasinda şöyle mucizevi bi olay oldu buna belki inanan olacak belki olmayacak ama allah gordu sikintimi ben ona yordum.

    Ayrildigimin 2 haftasinda icimde kalanlat var nasil sıkıyor soyleyemediklerim ben buna 2 sayfalik mesaj attim rahatladim 2 satir bisey yazdi.

    Sonra gece isten geldim sabah kalktim iki elimede kına yakmişlar. Evdekiler degil zaten geldigimde uyuyolardi gece olmus nasil oldugu belli degil ben ona yordum artik umrumda bile degil dusunmuyorum sanki bekledigim isareti almis gibiyim ellerimin resmini de cektim hatta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allahdiyenspen -- 24 Ağustos 2015; 10:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.