Şimdi Ara

3 televizyondan hangisi????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir televizyon alacağım forumlar, yabancı siteler derken elektronik müh. yüksek lisansı yapmış gibi hissediyorum kendimi ve artık yeter deyip 6000 tl bütçe ile sayısını 3'e indirdiğim bu televizyonlardan özellikle varsa kullananlardan fikir almak istiyorum:
    Samsung UE-55HU8200
    Philips 55PUS8809
    Sony KDL-55X8505B

    Hangisi niye daha alınası? Şimdiden teşekkürler



  • ben olsam samsung tercih ederim..sebebi ise hala kullanıyorum ve çok memnunum..o yüzden yeni alacak olsam yine samsung alırdım
  • smart özellikleri görüntü kalitesi ve estetik bakımından samsung diyorum. bende de f7000 var 1 yıldır kullanıyorum. smart özellikleri gayet iyi internette laptop kullanır gibi geziyorum.
  • Sırası ile Philips ve Sony öneririm. Samsung'lar gerçek renk üretmediği için benim için kategori dışı. Ama özellikle aşırı canlı (albani ustanın deyimi ile "vivid") renk seviyorsanız o başka.

    Sony ve Philips benzer özelliklerde benzer fiyatta ürünler.
    . Sony daha hızlı bir panel, oyun için kullanacaksanız tercih nedeni
    . Philips Android işletim sistemi ile Smart konusunda öne geçiyor.
    . 3 yollu Ambilight Philips için büyük bir artı.
    . Kanala geçişleri konusunda ikisi de bildiğim kadarı ile yavaş kalıyorlar. Harici alıcı ile kullanacaksanız sorun yok.
    . Görüntü kaliteleri birbirine yakın.

    Her ikisinde de çift tuner ve HDMI 2.0 var.

    Philips'i tercih etmemin nedeni Ambilight olurdu.
  • Sony ve philips de USB 3.0 yokmuş, nasıl 4K izlenecek onla anlamış değilim hala, bir de yurtdışı forumlarında artı bizim philips bölümünde de memnun kimse yok ben de bir samsung kullanıcıs olarak amblight dan çok etkilenmiştim ama bir sürü eksisi de var 1.6 gb olan androide sahip tvini çoğu işletim sistemiymiş bişey de yüklenemiyormuş doğru düzgün. Samsung da evoloution kit ile gelecekteki teknolojileri karşılaması cazip ve curved. Valla kafam çok karıştı samsungun renklerini de seviyorum ben aslında enerjik bi adam olarak biraz canlılıktan zara yok bana :). Albaninin yorumları da okudum bayağı da onun isteklerini karşılayabilen tv yok zaten :). Şaka bi yana samsung bi adım önde gibi, bir de codec sorunu çıkarır mı philips ve sony bilmiyorum, samsung hepsini destekliyor şu an. harici nedia player kellanmak istemiyorum bir de.
  • analizim kullanıcısına yanıt
    USB 3.0 sadece USB bellekten okumada anlam kazanıyor. PC bağlarsanız rahatlıkla her iki TV'den de 4K içerik seyredebilirsiniz.

    Siz kararınızı vermiş görünüyorsunuz zaten, şimdiden güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.