Şimdi Ara

3 ü bir yerdeler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aziz yıldırım hakeme konya 2/0 öne geçtikten sonra 73 dk. bekle anelka kaleciye faul yapıp gol atacak sende görmezssin diye para yollamış.bu sebeptendirki Türkiye de kaleciye faul yapılarak ilk defa gol atıldı ve bul gol diğer 3 golün kendiliğinden olmasını sağladı fenerin bir emeği yok.bu güne kadar haksız bir gol atan sadece fenerbahçedir diğer kulüplerin hepsi mazlumdur hakları yenir ezilirler.Ama burada konyalı futbocuların hiç kabahati yoktur çünki onlar dediğim gibi ilk defa haksız bir gol yemişlerdir ne yapacaklarını şaşırdılar.
    gs,bjk,ts bu yukarıda yazdıklarıma inandırmış vaziyetteler kendilerini ve buna sebepte hakem federasyon falan değil kendi başarısızlıklarını gündem dışına taşımak ve bu başarısızlıklarının sebebini kendi dışlarında aramaktır.Amaç belli bir mesafe almış fenerbahçeyi el yordamıyla tepetakla etmeye çalışıyorlar yakındada tek arma altında mücadele edecekler sahada .ama her ittifakınıza karşı fenerbahçe sahada hepinizin üstesinden gelecektir yine bundan şüpeniz olmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk -- 3 Ekim 2005, 11:47:52 >







  • anelka'nın faulle attığı gol ilk başta lehimize görünüyordu... o anlık.. sonra rakip takımların bunu nasıl kullandıkları malum.. ki şaşırtıcı diildi..
    bize karşı olan ittifaklarını yıllardır gizlediler.. en azından aleni yapmadılar
    ligin henüz 8. haftasında bir faullü golden sonra artık yarışmaya güçleri olmadığından birleşme kararı aldılar.. ipin ucu kaçmadan yakalamak istediler..

    bence haksız da diiller, çünkü durdurabilicekleri tek sezon bu, 100. yılımız geliyor..

    fenerbahçe yönetimi ve taraftarı burdan bir çıkış noktası bulmak zorunda.. bu fırsat kolay yakalanmaz..

    kamuoyunda rakiplerimizin yarattığı "bizler ve fenerbahçe" duruşu aynen kabul edilmeli ve resmi her organımızla bu konu kafalara kazınmalıdır..
  • boşverin garibanları.. biz yolumuza devam edelim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.