Şimdi Ara

3 ünden biri ama hangisi size bırakıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • İşin içinde oyun varsa tabiki son seçenekteki msi yerinde bir seçenek olur
  • hocam aslında ben dış görünüş ve markaya güvenerek samsung içimden geliyor ama herkes msi diyor msi den farkı sadece ekran kartı samsungun.

    Msi ın ekran kartı sıralamada 57.sırada samsungunki 63.sırada fazla bi fark yok ama neden herkes msi diyor anlamadım benim bilmediğim başka bir özelliği var mı ek olarak samsung da 8 gb da ssd bulunuyor kafam almıyor ???
  • MSİ soğutması Samsunga göre daha iyidir. Ayrıca MSİ oyun laptopu çıkararak parçaları oyun için seçiyor Samsung ise normal Notebook çıkarıyor. Msi herşeyi oyun için dizayn ederken samsung günlük işler için dizayn ediyor. İşin içine oyun girince MSİ bir kaç adım öne çıkıyor.
  • hocam parçalara bakınca samsung 1 adım önde gibi gözüküyor ama msi da ekran kartı daha iyi valla 2 sinin arasında kaldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mangun15

    hocam parçalara bakınca samsung 1 adım önde gibi gözüküyor ama msi da ekran kartı daha iyi valla 2 sinin arasında kaldım

    Hocam oyun oynuyorsun sadece parçaya değil soğutmaya ve ekran kartına bakacaksın. Ekran kartın kötü olursa ortada kalırsın sonra pişmanlık duyarsın.
  • samsumg'un bu modelini başlığı var bir araştır istersen bu serisinde fazla sıkıntı yok ama bu serisin başlangıcı olanlarda bir takım sıkıntılar olmuştu,Msi soğutma babında bu serinin önceki olanı gibi olursa fanda ses sorunu ve soğutma sorunu çıkmaması iyi olur.Msi'nin önceki serisi lenovo y580 ve asus n56'ın gerisinde kaldı bir çok konudan dolayı msi başlığınıda bir gözden geçir öyle karar ver.Oyuncu serisi olması ısınmayacağı anlamı taşımaz samsung'un kasası daha daha sağlam,mesi'nin yüksek oyuncu serilerinde ısınma sorununa rastlanabilirken bunda rastlanılmasıda olası çelişkide kaldıysan başlıklarını gözden geçir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.