Şimdi Ara

3 YILDIR HER TÜRLÜ SINAVA GİREN BİRİSİ OLARAK SORULARINIZI YANITLIYORUM (TYT,AYT,MSÜ,YDS,YÖKDİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DOSTLAR başlıktan da okuduğunuz gibi hemen her sınava girdim ve de girmediğim birçok sınav hakkında da bilgi sahibiyim.
    Girdiklerim: -2017 YGS-LYS -2018 TYT-AYT -2019 TYT-AYT
    -e-YDS -YÖKDİL -2018 MSÜ(Hava Harp Okulu)

    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bunları yazma amacım sadece kafanızdaki 'sana neden güvenelim ki?' sorusunu gidermek.
    Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. Bir memur çocuğu olarak Adana,Ankara,Tatvan,Aydın,İstanbul ve memleketim olan Ordu dahil olmak üzere 6 şehirde yaşamış, 7 okulda okumuş 99'lu bi kardeşinizim. Liseyi Aydında tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliğine yerleştim ve 1 sene hazırlık okudum.(yazdığım yabancı dil sınavları sayesinde erken bitirdim.) Ama kendimi bildim bileli Pilot olmak istediğim için Harp Okulu sınavları ve PİLOTAJ lisans bölümünü kovaladım. Şükürler olsun Hava Harp mülakatlarını geçtim ve Pilotaj bölümünü de tutturdum ama Renk Körü olduğum için ikisine de giremedim. Şu an AİBÜ-TIP'dayım ve en büyük hobim HAVACILIK. Bu şehirler okullar ve deneyimler sayesinde birçok konuda bilgi sahibi oldum ve bunu aktarmaya başladığım bir Instagram sayfam var:https://www.instagram.com/havacitipci/
    -Fayda göreceğinize emin olabilirsiniz







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.