Şimdi Ara

30.000 tl ye kadar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marea aracımı sattım ve 30.000 tlye kadar 2006 sonrası veya sıfır araba almayı düşünüyorum. Özellikle kriter olarak ekonomik olması, sık arıza yapmayacak sağlam olması ve marea gibi kullanımı zevkli yol tutuşu ve konforu iyi olsun istiyorum. Beklentilerin fazla olduğunu biliyorum ama minumumda olsa bunları yakallayabileceğim bir araç olsun istiyorum. Şimdiiye kadar incelemede ayırdığım rakama azıcık daha ekleme yaparak 2010 model veya sıfır Dizel Linea ile Ford Fusion u düşündüm ancak yorumlardan özellikle yol tutuşlarının kötü olması ve gürültülü çalışmalarınndan dolayı bunlardan vazgeçtim. Gördüğüm kadarı ile öne çıkan modeller ise
    1. Skoda Octavia
    2. Citroen C4
    3. Ford Focus
    Bu ayrıca benim sıralamamdır. Siz olsanız yukarıdakilerden hangisini ve modelini tercih edersiniz, neden. Veya bana başka bir öneriniz varmı?



  • ben sıfır olsun diye 2005 c4 u satıp, 30bin civari alabildigim araclara baktım,
    reno kangoo dusunuyorum,
    ayrıca 1.2 motorlı clio spotwagon 26.5 dediler sıfır fiyatı, abs, cant, mp3 calar falan full versiyonu
    ama clio sanki bi gomlek asagi gibi geldi kalite olarak, o yuzden pek dusunmuyorum
  • selam mareanın konforununun fazlasını verecek araba bence octavia olur.
  • o fiyata iyi bir octavia bulamayabilirsiniz. 1.4 ya da 1.6 dizel fabia alın sizi asla pişman etmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A Hero

    Hocam buyrun kendi çalışmam ;

    http://forum.donanimhaber.com/m_42227344/tm.htm

    http://forum.donanimhaber.com/m_42678740/tm.htm

    Burda kendinize göre her tür araçtan bakabilirsiniz . Siz bu linklerden araçlara bakın ve bana mesaj atarak dönün ordan da size göre en uygun olan aracı seçelim . İyi günler

    Saygılar


    İlgin için teşekkür ederim. Ancak linkteki ilanların büyük çoğunluğu kalkmış. Buna rağmen aktif olanları incelediğimde ve fiyat araştırması yaptığımda octavia nın daha çok donanımı daha ucuza sunduğunu gördüm. Ancak burada volkswagenin ürettiği değişik motorlar var. Yeni teknoloji dizellere sahip olan araçların fiyatı çok yüksek olduğundan almam imkansız. Karar veremediğim husus şu, Yakıt ekonomisi açısından daha güncel olan 1.4 TSI motora sahip 120 beygirlik bir aracımı almam daha mantıklı olur yoksa 1.6 MPI motora sahip 105 beygirlik modeli alıp lpg li kullanmakmı daha mantıklı olur. Lpg ile yakıt sarfiyatının daha az olacağını tahmin ediyorum ancak 30.000 TL verip lpg taktırmak ne kadar akıllıca olur, lütfen yardımcı olurmusunuz?




  • düşünürseniz 2007 1.6 fsi jetta mı önerebilirim 52.000 km de midline 6 ileri manuel. İlk sahibiyim.




  • Yaptığım araştırmada focuslarda belli kilometreden sonra dizel motordan çok gürültü olduğu ve turbo ile enjektör arızalarını verdiği bunların ise çok pahalıya geldiğini öğrendim. Yılda 30.000 km altında kullanım için dizele fark ödemenin gereksiz olduğuda söyleniyor. Hala bir karar veremedim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.