Şimdi Ara

30-40 Saat boyutu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
21.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasa Çapı : 30mm-40mm Olan saat alıcağım. Acaba boyutu ne kadardır. Aynı boyutlarda başka bir saat koldaki boyutunu görmek isterim. İnternette araştırdım ama boyut hakkında bilgi bulamadım.

    Cevaplanırsa bu akşam sipariş vereceğim. Teşekkürler...

    Polo USP4204IV



  • Bence saati almakta acele etmeyin ;) sorunuza gelince 30-40 denilen 30mm ya da 40mm dir ve saatin çapına işaret eder ve tek bir saatte bu şekilde bir ölçü olmaz ama bu tip moda marka saatlerinde internetteki eksik/yanlış bilgilendirmeyi de düşünürsük 30mm ve 40mm olarak bu saat 2 tip olmalı ve 30mm olan bayan 40mm olan ise erkek saatidir diye düşünüyorum.

    Denemek için 40mm ( 4 cm ) çapında bir daire çizin bir kağıda ve bunu makasla kesip bileğinizdeki duruşuna bakın eğer çok iri bir bileğiniz yoksa 40 mm idealdir ( aslında erkek saatlerinde 38-42mm arası da denebilir , bunun altıda 36mm ye kadar normaldir aslında , üstü ise büyük boy saatlerdir 44mm , 47 mm , 50mm ye kadar saatler mevcuttur)

    Gelelim seçtiğiniz saate : Şahsi tercihinizdir ama bu saatin ederi 50 TL dir maalesef :( Paranıza yazık ... Bunun yerine 250 TL civarına aynı model Lorus, Pulsar, Casio Edifice markalarına bakın derim ;)




  • Cevabnız için çok teşekkür ederim. Yazınızı dikkate alarak birkaç gün daha araştırayım diyiyorum.

    Bu iki sitede 30-40mm demiş. Ama alırken seçenek sunulmuyor standart olması lazım o zaman. Ki buda saat bilgisi eksik demek.
    1
    2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yozlasdas

    Cevabnız için çok teşekkür ederim. Yazınızı dikkate alarak birkaç gün daha araştırayım diyiyorum.

    Bu iki sitede 30-40mm demiş. Ama alırken seçenek sunulmuyor standart olması lazım o zaman. Ki buda saat bilgisi eksik demek.
    1
    2

    Ben teşekkür ederim... Bu saati , hem de bu fiyata ( 50 TL ye verirlerse alınabilir) sakın almayın, pişman olursunuz benden söylemesi :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.