Şimdi Ara

30 DAKİKADA FİYATI 1000TL ARTAN MEGANE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Bugün başıma ilginç bir olay geldi ve sizinle paylaşmak istedim.

    Dün sahibinden'de şu ilanı gördüm.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-boyasiz-hasarsiz-sifir-ayarinda-531922497/detay

    Arayıp bir gün sonra gelip bakıp, alabileceğimi vesaire söyledim. Son fiyatı sorduğumda "78.000.00" olur denildi. "83'den nasıl olur da 78'e düşebilir" demeyin. Çünkü dün akşam 21:30 saatlerinde ilan fiyatı 79.500.00tl civarındaydı.

    Her neyse sabah erkenden kadiköy'den kalkıp, İstanbul'un diğer ucu olan esenyurt'a gittik. Ofislerinde aracın gelmesini beklerken 1 buçuk saatten fazla geçti. ki 20 dakikaya geleceğiz demişlerdi. Esenyurt konusunda daha önceden dilimiz yandığından arkadaşı da yanımda götürdüm ki araçtan daha iyi anlıyor diye.

    Lakin bir çamurluğunda sıkıntı var derken, diğer çamurluğundan da sıkıntı olabileceğini, expert'e soktuğumuzda "söylediğinden daha fazla bir şey çıkarsa" ücreti onun ödeyeceğini ama söylediği gibi çıkarsa da aracı satın alacağımı söyledim. Ofise geçtik, Ofislerinde de 78 üzerinden ne yaparız'ı düşünüyorduk.

    dipnot: içeride galerinin sahibi aracı satan kişinin ortağı olduğunu söyledi.

    Dışarıda araç sahibi de bizimle muhabbet ederken, galeri sahibi için arkadaşım dedi.

    Son ne olur dediğimizde 79.000.00tl olur dedi aracın sahibi.
    -ee telefonda 78 dediniz ve biz bu nedenle geldik.
    -78'e kayinço istiyor, satacaksam ona satarım.
    -yahu madem öyle bize neden o fiyatı söyleyip buraya kadar getirdiniz? madem geldik buraya kadar 1,5, 2 saat bekletmez, durumu izah ederdiniz

    tartışmalar devam ederken, "aracın üzerine kredi var, zaten krediyi ödemeniz ardından da 2-3 gün sonra aracı satışını vermemiz lazım, ki siz zaten bunu kabul etmezsiniz." tarzında bir cümle kurunca, direkt kalktık oradan.

    Ve ya bir dolandırıcılığın ya da bir vazgeçişin mantığıyla geri döndük.

    şirkete geldiğimde baktım ve aracın fiyatını 83.000.00tl yapmışlar.

    Şimdi burada yapılmak istenen şey, dolandırmak mı? Yoksa o fiyata vermek istememek mi biz çözemedik.


    Siz değerli kullanıcıların yorumlarına açıktır. Ve bir megane almak istiyorsanız, bu araçtan lütfen uzak durun. belki kötü niyetleri yoktu ama expertiz muhabbetinden sonra fiyat mantığı tamamen değişti. aracı bana "sen çalıştır, lütfen" dedi adam. yani satmaya odaklıyken, bir anda ne oldu da vazgeçti?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafs -- 24 Şubat 2018; 19:26:46 >







  • Buna benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti verdi parasını 6 ayda zor aldı aralara hatırlı kişileri sokarak. Ticarette dürüstlük esastır. Dürüst olmayan adamdan araba da alınmaz alışverişte yapılmaz. Bu tarz adamlar böyle şeyleri çok yaptığından onlara normal geliyor. Para kaptırmadığınıza sevindim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.