Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.333
Cevap
38
Favori
398.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OLDBOYS Clanına duyurulur;

    Sezon 1 ve Sezon 2'de yoktum ama 3. Sezona Barbar olarak katılmayı düşünüyorum. Özellikle SpeedyDNA'in yardımları rica olunur. Barbar'a güzel set ve itemler gelmiş.
  • tabi hertürlü akarız kanka:) s3 te barbar uçacak galiba

    ptr takıldım az cok eglenceli,


    ne0c0de
    istek yaparsan seve seve kabul ederiz arkadaım clana
  • sizce oyun hala yaşıyormu ? bir ara bırakmıştım geri dönmelimiyim hesabı satmıştım.
  • Dün yeni sezonda birer 70 daha yapalım diye başladık arkadaşlarla ama Leoric'e bile gelmeden sıkıldık, çıktık. Ben ve çevrem için doldurmuş artık miadını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Dün yeni sezonda birer 70 daha yapalım diye başladık arkadaşlarla ama Leoric'e bile gelmeden sıkıldık, çıktık. Ben ve çevrem için doldurmuş artık miadını.

    İsterüüük...!!! İsterüüük...!!! İsterüüük...!!! Yeni Paket exp. İsterüüük...!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moz@ -- 11 Haziran 2015; 11:06:43 >
  • moz@ kullanıcısına yanıt
    En ufak ses seda yok paketle ilgilide :/ Blizz F2P ci oldu artık. Önce SC2 nin ek pakedi Legacy of the Void var (sabırsızca bekliyorum!) sonra da şu garip FPS oyunu Overwatch. Arkasından anca gelir D3 e ek paket, en erken 2016 sonu oda Ki araya yeni bir WoW ek pakedi girmezse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    En ufak ses seda yok paketle ilgilide :/ Blizz F2P ci oldu artık. Önce SC2 nin ek pakedi Legacy of the Void var (sabırsızca bekliyorum!) sonra da şu garip FPS oyunu Overwatch. Arkasından anca gelir D3 e ek paket, en erken 2016 sonu oda Ki araya yeni bir WoW ek pakedi girmezse.

    Hiç olmazsa 2015 te duyurusu yapılsa da bari, 2016 ya sarksa ona da razıyız. Önemli olan Blizz.in D3 ün kaderi hakkında ne düşündüğü.
  • Ekleyin agalar Oyunu direk expertte bitirdik arkadaşla,şimdi item kasıyorum Torment diyarlarında katılımcı olursa birlikte kasarız akşamları :)
  • Beni de eklerseniz sevinirim. 32 yaşındayım. Raven#24868
  • up....palaaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne0c0de

    Efenim,

    Diablo 3 CE ve RoS CE sahibi, 16 yıllık Diablo oyuncusu, 2 yaşında kız (Kızımın doğum tarihi 15 Mayıs 2013, Diablo3 ün 1. yıl dönümüne denk geliyor :) ) babası 33 yaşında birisi olarak klübe talibim.

    http://www.diabloprogress.com/hero/ne0c0de-2524/EvilHunter/49543972

    Profilim de budur, 3 yıl içinde Aktif olarak en fazla 1 yıl oynayarak yaptığım profildir. İyi bir DH char sahibiyim diyebilirim. En azından T6 Rift te ister solo ister tek takılabiliyorum. GR 31 Level Solo bitirmişliğim var.



    Mesajdaki site yenilenmiyor mu? Ne zamanki durumu gösteriyor. Benim dmg 1.2 m oldu burada 614k görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baya uzak kaldık Diablodan. Son durumlar nedir. Dön dolaş aynı teraneydi en son :)
  • ooo biri diabloyu hatırlamış :D
  • Hiç unutmadım ki :) girmeme izin verilmiyor. Ahhh ah. Zengin olacaksın, karışanın olmayacak, odanı son sistem yapıp bi taraftan fast food yiyip bi taraftan saatlerce kasacaksın. Bi piyango çıksın bak neler yapıcam :D Hatuna bi pet shop açarım o hayvanları seviyor bende Diabloya dönerim :) bu arada War Craftın filmi geliyor. Wow a da dönemiyorum. Bu oyu8nlara girdinmi hemen çıkamıyosun. O yüzden yasaklı bana :) Bende World of tanks oynuyorum 10 dakka mac yapıp çıkıyorum :)

    Siz neler yapıyosunuz. Sayın Dobalak ahalisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazerci

    Hiç unutmadım ki :) girmeme izin verilmiyor. Ahhh ah. Zengin olacaksın, karışanın olmayacak, odanı son sistem yapıp bi taraftan fast food yiyip bi taraftan saatlerce kasacaksın. Bi piyango çıksın bak neler yapıcam :D Hatuna bi pet shop açarım o hayvanları seviyor bende Diabloya dönerim :) bu arada War Craftın filmi geliyor. Wow a da dönemiyorum. Bu oyu8nlara girdinmi hemen çıkamıyosun. O yüzden yasaklı bana :) Bende World of tanks oynuyorum 10 dakka mac yapıp çıkıyorum :)

    Siz neler yapıyosunuz. Sayın Dobalak ahalisi

    return of the jedi :DDDD
    dobalaklar sizin gibi oyuncuları geri bekliyor
    o arada bolca antreman yapıyoruz (hem çene hem mouse olarak)




  • merhaba arkadaşlar beni de gruba ekler misiniz? 30luk oyun hastası bir öğretmen olarak :) bir de reaper of souls paketini alsam diablo3 ü almadan çalışır mı?
  • GSlymnsybdk G kullanıcısına yanıt
    çalışmaz, diablo 3 alıp üstüne ros paketini almanız ve kurmanız lazım.
  • aldım artık ikisini de :D
  • Merhaba,
    Uzun bir aradan sonra tekrar oyun oynamaya başladım, vakit buldukça tabii. Diablo ilk online göz ağrım olduğu için manevi değeri var bu sebeple ilk aldığım oyun da Diablo 3 ve RoS oldu. Beni de eklerseniz sevinirim. Genelde hafta sonları, nadirende hafta içi akşamları giriyorum. 83 doğumluyum, merak ettiğim bir diğer husus bu grup sadece Diablo 3 mü oynuyor yoksa diğer oyunlara da takılıyor musunuz? Multi-Gaming bir grup var mı 30+ için göremedim o yüzden sormak istedim.

    Angelus#2711
  • bir sey sormak istiyorum beyler
    bilgisayarıma format attıktan sonra tekrar oyunu kurdum fakat hesabımla giris yaptıgım zaman battle.net sitede oyunu started edition olarak gosterıyor.
    ros paketım var ama neden boyle oldu anlamadım.
    battle tagım'da değişti eski tagım degil orada yazan

    ne yapmam lazım acaba
  • 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.