Şimdi Ara

300 Bin TL Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yaklaşık 300 Bin TL bütçem var. Yılbaşı öncesinde Egea alırım diye düşünüyordum ama fiyatlar çok yükselmiş. Bu fiyata alınabilecek araç konusunda fikir verebilir misiniz? Sedan olmasını tercih ediyorum.




  • Bu bütçeye pek araç kalmadı artık . Keşke yılbaşı öncesi alsaydınız . Geçmiş olsun .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasım ayında fiat bayisine gittim. aralık ayında araç gelecek sizi arayacağınız dediler.

    ben güvenmedim ikinci el arayışıma devam ettim amacım yılbaşını geçirmeden araç almaktı biliyordum fiyatlar artacaktı. aldığım araba üzerine minimum 40 bin tl koydu şuan.


    baktım arayan eden yok 23 aralıkta aldım aracı. yılbaşını geçirmeniz kötü olmuş.


    bende 350 bine arıyordum 405 bine aldım.


    size önerim. otokoç un ikinci el satışı var oradan araç kovalayın uyguna gelen araçlar oluyor tabi elinizi hızlı tutmanız lazım galericiler hemen kapıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 17 Ocak 2023; 8:59:39 >
  • Piyasa arabası arıyorsan o paralara fluence bulabilirsin, binmek için arıyorum satma derdim yok dersen temiz bir cruze al geç hem konforlu hem keyifli araba ayrıca sanıldığı kadar sıkıntılıda değil atmosferik motorun pek bir masrafıda yok.Subaplarına, yağ soğutucusuna, eksantrik dişlilerine dikkat ederek alacaksın zaten başkada bir numarası yok koy gazını bin.

  • Hocam cruze uzun zamandır beğendiğim bir araç fakat çok yakar yada tamiri zordur gibi şeyler söyleniyor etrafımda.

  • bahadırgs B kullanıcısına yanıt

    Şehir içi uzun dönem benzin tüketimim 9 litre, lpg de 10 litre yakıyordur.O dönem aynı segment araçlar ile benzer yakıt tüketimine sahip, 1.6 atmosferik civic focus vs. alsan o da aynı yakacak.Tamir konusunda ne gibi zorluk varmış onu anlamadım.Parça durumunu vs. kastediyorsan eğer, parçası var aracın zaten alt takım motor şasi vs astra ile aynı altyapıya sahip kaporta parçalarınında hem orjinali hem yan sanayisi var piyasada.Tamiri zor araç arıyorsan o çok sevilen renault megane 2 ye bak derim, arabanın far ampulünü değiştirmek bile işkence.Patlayan sigortayı değiştirmek için arabanın her yerini sökmen gerekiyor felan.  

  • Platform olarak Astra J kasa kullanılmış,motor zaten Opelin Ecotec motoru.Opel ne kadar arıza veriyorsa Cruze da o kadar arıza verir.Yeteneği kuş serisi araçları tamir etmekle sınırlı kafası çalışmayan ustaya emanet ederseniz sanayiden çıkamazsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.