Şimdi Ara

300 tl civarı drone tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb bizim çocuklar drone diye tutturdular biraz araştırdım fiyat yelpazesi çok geniş çok fazla marka var çıkmadım işin içinden.

    Daha önce aldığımız helikopteri kısa zamanda kırdılar . Drone ' nin başına da aynısının geleceğini düşünüyorum :) en azından materyal kalitesi biraz iyi olan, orta halli bir kameraya sahip bir drone tavsiyeniz varsa alabilirmiyim ? Hazır kara cuma muhabbeti var belki denk getirebilirim fp bir ürün . Şimdiden teşekkürler .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juliano -- 22 Kasım 2018; 20:36:42 >



  • merhabalar, bende yeni araştırmaya başladım aşağıdaki linkteki drone 200 tl civarında maliyeti var gelince detaylı bilgi veririm ama başlangıç için fena gözükmüyor.

    eachine 58




  • Eachine markası fiyat performans bakımından iyi gibi geldi bana da. Yurtdışı insan getirirken sıkıntı yaşayanlar olmuş o biraz korkuttu beni. Teknostore eachine ürünlerini satıyor .Güvenilir mi diye bakmak lazım. 300 tl civarına biraz daha araştırıp birini alıcam sanırım. Sağolasın .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juliano

    Eachine markası fiyat performans bakımından iyi gibi geldi bana da. Yurtdışı insan getirirken sıkıntı yaşayanlar olmuş o biraz korkuttu beni. Teknostore eachine ürünlerini satıyor .Güvenilir mi diye bakmak lazım. 300 tl civarına biraz daha araştırıp birini alıcam sanırım. Sağolasın .
    sonucu burda da yazabilir misiniz?

    bende drone gelince burda yazarım :)
  • henüz almadıysanız linkteki mjx dronu düşünebilirsiniz, 316 tl (kamerasız versiyonu) fırçasız motoru var

    Mjx bugs 6


    istediğiniz fiyata kameralı olsun derseniz aşağıdaki linkteki ürünü tavsiye ederim uzun uçuş süresi ve yedek pilleri var.

    visuo Xs809s




  • eachine e58 inceleme ve bi süre kullanma fırsatım olmuştu kesinlikle tavsiye ederim çok sağlam bi drone aşağıda videosunu bıraktım

    Eachine e58 Drone İnceleme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.