Şimdi Ara

3000-3500 tl civarları 55' ultra hd (4k) tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    bugün birçok model inceledim bir teknoloji mağazasında.direk hedefim 55" oldu çünkü çatı katımı sinema odası olarak düzenliyorum yeni evimde ve mesafem net 4 metre var şu an için koltuk ile tv arası.(duruma göre 3 3,5 ölçüsüne de düşme olasılığı var) daha da büyük ekran kaldırır o odayı ama maalesef maddiyat biryere kadar..

    şu şekilde tereddütlerim oluştu incelemelerimde.şu anda samsung'un 40c650 modelini kullanıyorum.yaklaşık 4-5 yıl oldu alalı ve inanılmaz memnun kaldığım bir lcd tv.özellikle full hd mkv filmlerde hızlı sahnelerde falan en ufak bir kasma ve ekran görüntü takılması yaratmıyor.

    tv'yi ağırlıklı olarak kaliteli film izlemede,ps3 konsolumda kullanacağım,elbette gündelik kanalları da izleyeceğim.

    mağazaya yanımda götürdüğüm 1080p ve 720p çözünürlüklü filmler denedim.samsung 55ku7350 ve lg 55uh650v modellerini gözüme kestirdim fakat lg'de filmlerde geçişlerde takılmalar vardı,samsung'da ise anlayamadığım bir şekilde film ekran formatını tam ekran yapamadık,yani film açılıyor ama ekranı daraltarak gösteriyor.alttan ve üstten 10'ar cm siyah şerit çıkıyor ve bu hiç istemediğim bir durum açıkçası.

    lg'de en çok hoşuma giden konu altyazı seçeneğini istediğim renk tonunda dolgu yapabilmem oldu.özellikle filmlerde altyazı fontunun beyaz olması okunabilirlik açısından çok dezavantajlar yaratmakta.

    curved model olmasına da illa ki gerek yok aslında,ama samsungun o ekranın kavisi hoşuma gitmedi değil.

    şimdi tavsiye olarak,filmlerde hızlı sahnelerde takılmalar yaratmayacak belirttiğim fiyat aralığında uhd yada suhd tv tavisyesi beklemekteyim.çok zamanım kalmadı,eylül ortasına kadar tv almam gerekiyor.

    saygılar.







  • Aynı tavsiyeler benim içinde geçerlidir.
  • arkadaşlar burası ölmüş bir bölüm 20 gün önce falan ben de bir tavsiye konusu açtım ama hiç cevap gelmedi gittim 4bin tl ye 60ku7000 aldım bilgisayarcıyım tv konusunda uzman biri değilim ama memnunum bir sıkıntı yok size tavsiyem gidin teknosaya bakın beğendiğinizi alın forum olayı ölmüş artık.
  • Elbet yardımcı olacak birileri çıkar.ümidinizi yitirmeyin :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı tavsiye banada lazım hocam lg de nasıl takılma oldu anlayamadım
  • Lg'de usb den taktıgım filmde hızlı ve hareketli sahnelerde kasmalar,görüntüde ufak takılmalar gözlemledim,yani görüntü akıcı degildi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hakkında tavsiye verebilecek birileri varmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz araştırınca bu fiyat aralığında fazla seçenek yok gibi geldi bana. Samsung 55ku7000 var herkes onu alıyor zaten. Ortalamanın üstünde bir televizyon memnun eder diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alperalitandal kullanıcısına yanıt
    50 hz olması en büyük eksisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 model samsung ju7000'ler daha kaliteli. Panel 10 bit ve frekansı 100hertz. Mağazada bakınca diğer televizyonlar arasından öne çıkıyor. Ama fiyatı daha pahalı.

    Bodrum vatan bilgisayarda 55" teşhir ürünü 3300 liraya satılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 model olmasına rağmen aradığın fiyatlara en uygun lg 55 uc 970v olur bulabilirsen ben kullanıyorum en ufak şikayetim yok 2015-2016 model bulman zor olabilir 3000 tl bandında
  • 55ku7350 aldım,umarım hayırlı olmuştur.araştır araştır nereye kadar,dügün üstü zaten kafa çorba oldu iyice :-) teknosadan 300tl indirim çekinide kullanınca,3400tl'ye almış oldum.bu hafta içi gelcek kısmetse.servis gelip kuracağı zaman,ekstra dikkat etmem gereken bir konu varmıdır?birde bu tv'de magazada yanımda usb belle götürüp denediğim 1080p film vardı.ekrana sığdır seçeneği aktif olmuyor,anca kişisel ekran modundan zoom ile dikeylemesine ekranı yayıp tam ekran yapabiliyorum.film formatından mıdır artık bilemiyorum,ekran alttan ve üstten 10ar santim daralıyo siyah şeritler ile.sadece bu durumu sevemedim.yoksa hareketli film sahnelerinde gayet akıcı bir görüntü izlemledim..bana magaza çalışanları bu tv için 100hz demişti,yanlış mı bilgi verdi bana?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23.97fps 1080p filme hiç takılma yaşamadi filmde.acaba 50hz olması yüzünden 4k videolarda,film ızlerken 265mkv formatlarında titreme yaşarmıyım?tv henuz gelmedi teknosadan ama içime kurt düştü şimdi.30fps yada 60fps performansını usb ye film yukleyip izlemek hiç aklıma gelmedi..50hz'in dezavantajı hangi durumlarda bana sıkıntı yaratır sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

    23.97fps 1080p filme hiç takılma yaşamadi filmde.acaba 50hz olması yüzünden 4k videolarda,film ızlerken 265mkv formatlarında titreme yaşarmıyım?tv henuz gelmedi teknosadan ama içime kurt düştü şimdi.30fps yada 60fps performansını usb ye film yukleyip izlemek hiç aklıma gelmedi..50hz'in dezavantajı hangi durumlarda bana sıkıntı yaratır sizce?

    Serkan Bey, televizyondan genel anlamda memnun musunuz acaba? Bu aralar bizde arayış içindeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınızo bekliyoruz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.