Şimdi Ara

3000 liraya kadar bir akıllı telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, şu an samsung galaxy e5 kullanıyorum. bu sene üniversiteye başlayacağım şehir dışında. ve telefonumun bluetooth ve wifi özellikleri çalışmıyor ailem yeni telefon alacak aklımda iphone 6 64 gb ve iphone se 64 gb var bu ikisinin dışında güzel önerisi olan varsa beni bi sevindirsin be



  • Iphone 6 ya hele sıfırına şu zamandan sonra bana göre bu paralar verilmez. Neden verilmez? Cihazın rami 1gb, eğer uzun süre kullanma amacındaysanız ileride performansta düşüş yaşanması olası.

    Apple'ın SE gibi daha ufak ekranlı cihaza bile 2gb ram koymasından dahi anlayabiliriz bunu.

    3.000 TL bandına 6s 64gb alınır, pasaporta kaydetme imkanınız varsa 2.300-2.400 tl bandına rahatlıkla bulursunuz yurtdışı cihazda.

    Eylül ortasında Iphone 7 tanıtıldığında ortalama 200-300 TL de ucuzlayacaktır 6s ler dolayısıyla 1 ay civarı beklerseniz daha uyguna da alma şansınız olabilir.
  • zaten okul eylül sonu gibi başlayacak galiba.. o zamana kadar biraz düşmüş olur 6s'lerin fiyatı diyorsunuz yani hocam?
  • urungu19 U kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın yoksa note5 yada note7 al. Şehir dışında bir şey indirmek istersin indiremezsin üzülürsün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarım var zaten onuda değiştirmeyi düşünüyorum :D
  • Note 7, S7 Edge, HTC 10, Sony Z5 Premium.

    İphone için daha zaman var. İphone 7 tanıtılsın, piyasaya girsin diğer iphone fiyatlarına bakın. Eğer ucuzlama filan olursa İphone 6s alırsınız ki İphone almak isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRTaLSouL -- 12 Ağustos 2016; 4:04:32 >
  • hocam valla şu an samsung kullanıyorum ve beğenmedim, sony'den ağzım bi kere yandı daha sony kullanmam ne kadar sevsemde onun dışında htc'yi de çok kötülüyorlar bunun sonucunda yine iphone kalıyor elimde.. 6s 64 gb kaça düşer ortalama sizin fikrinizi alayım bi de
  • urungu19 U kullanıcısına yanıt
    Kullandığın Telefon Mercedes a serisi. Note 7 ise Mercedes S serisi aradaki farkı sen anla biri mersodan soğutur diğeri aşık eder okşarsın arabanın direksiyonunu kıyaslama yani Apple tek ve tepe modeli olduğu için kaliteli Samsungun da tepe leri kaliteli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.