Şimdi Ara

3000TL ye kadar klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Başlıkta da belirtiğim gibi 3000TL ye kadar klima almayı düşünüyorum. (Mümkünse 2500TL civarı olabilir tabi :) )
    Evimin salonunda kullanacağım bina dıştan mantolama yapılmış yeni bina, Salonunun bir camı batıya diğer camı güneye bakıyor. Yaklaşık 30m lik bir salon.
    Kilima yaz kış kullanılacak eve geç geldiğim için kombiyi çok kullanmak istemiyorum.
    Özellikle inverterli ve sessiz çalışması tercihim. Herkes mitsubishi electric öneriyor ama ben sizlere de marka ve model danışmak istedim.

    Yardımcı olursanız çok sevinirim...



  • slm,
    benimde bütçem 3000 tl ve klimayı kullanacağım alan 40 m2 idi. inverterden ziyade ses konusunda cok hassasım. forumdan yardım istemiştim. herkes ayrı bir sey diyordu. yok midea yok uğur yok airfel derken. bugun saat 15.00 itibari ile alarko flair inverter 24 binlik klima aldım. servisten o kadar cok memnun kaldım ki .. cok hassaslar ve konularında uzmanlar. ben bir sey demeden adamlar profesyonelce işlerini yaptılar. klima cok sessiz. world karttan aldım. 4 ay erteleme 10 ay taksitle 2500 tl ye aldım. (antakya alarko)
    daikin, mitsubishi, toshiba, carrier, hitachi, sharp,panasonic, general, yani kısacası japon yada amerikan malı almıyorsanız flairi kesinlikle öneririm.
  • sizin salon 30 m2 diye 18 binlik klima yeter. toshiba 10 ras skv.. 2700 tl. carrier x power gold 050 modelide 2550 tl. ikisi tıpatıp aynı deselerde toshibanın ses seviyesi 30 iken carrierin ki 32 desibel.
    ben ses konusunda cok hassasım. şimdiye kadar aldığım 3. klima. beko almıştım ses seviyesi 37.
    auer almıştım 38 di oda. ben öğretmenim. reklamcı yönetici satıcı bayi vs vs anlamam.
    amacım flair almanda değil. sadece sezarın hakkını sezara vermek istedim. ses konusunda hassas davranmayan firmaların ürünlerini almamalıyız ki kendilerini düzeltsinler..
  • Zibronun ismini daha once cok duydum fakat hic kullanan biri ile konusamadim mumkun oldugunca japon olmasini istiyorum cidden kendilerini kanitlamislar bu iste. Mitsubishi electricin fd ve ed serileri nasildir bilginiz var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.