Şimdi Ara

32' - 37' ne alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    ben yatak odam için bir televizyon arıyorum. TV'yi tavandan asacağım için mesafe biraz daha uzuyor. TV'ye mesafem kabaca 2 metre olacak. Büyük çoğunluğu bilgisayarım bağlı olarak rip filmler izleyeceğim ayrıca da çoğu zaman normal kablolu tv yayını olacak. Nadiren de bilgisayarım ile oyun oynayabilirim. Bana önerebileceğiniz ne TV ler var. Bütçe olarak en fazla 1500'lere kadar bişey düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz ne TV'ler var?



  • Biraz pazar araştırması sonucu, ortaya birçok modelden geriye kalan süzme bir liste ortaya çıktı.

    Sony 32W4000 - piyasadan kalkmış ama hala bulunabilirse, kesin alınması lazım diye yorumlar yapılan özellikleri ile de gayet güzel bir tv gibi duruyor.
    Sony 32W5500 - w4000'in veliahtı olarak görüyorum, ancak fiyatı gayet yüksek. Bu fiyata bulabildiğim 37pfl8404 için kesinlikle tercih edilmeyecek gibi duran bir model ancak hastaları ille de sony de sony diye tutturuyolar.
    LG 32LH7000 - gerek bağlantı, gerekse görüntü özellikleri ile bence çok çok iyi bir model. Fiyat olarak da fena durmuyor. Ancak forumda çok fazla yorumunu görmedim genelde, iyi güzel gibi yorumları olan ama W3500 ve pfl7803 ile kıyaslandığında daha alt seviyede kalan bir model gibi algıladım.
    Samsung 32A656 - kullananların, hatta geri verenlerin bile, süper diye yorumladıkları bu alet de input lag denen bilgisayara bağlantısındaki gecikmeden sonra (hernekadar son fw yüklenmesi ile sorunun hallolduğundan bahsedenler olsa da) benim alışveriş listemden çıkmış bir ürün.
    Gelelim en çok üzerinde yoğunlaştığım modele...
    Philips 32pfl7803 - 1500 TL'lik fiyatıyla f/p olarak gayet mantıklı gözüken bu tv benim tercihim olma yolunda önemli bir yer kazanmışken, aletin eski seri olmasından bahsedenler midemi bulandırdı. Ancak hareketli görüntülerdeki (50 Hz olmasına rağmen özel bir işleme teknolojisi ile) yüksek başarısı ve bu şekilde sd yayında neredeyse bütün rakiplerini arkada bırakıyor olması, ayrıca EW'de bizzat diğer tüm televizyonların arasında oha bu neden farklı çok doğal renkleri dediğim ve sonrasında da modeline baktığım TV olarak gözüme girmeyi başaran ancak arkasından aslında siyah olan ama gri gözüken ekran üzerinde beyaz yazıların ortaya çıkışıyla (yanındaki LH7000'e bakınca siyah ne demek anlıyosunuz) kontrast konusunda (ki forumda bulabildiğim kıt kaynakların hepsinde bu zayıflığı ortaya koyulmuş) beni ciddi bir hayal kırıklığına ve tekrar düşünmeye iten modelimiz.
    Philips 32pfl5604 - forumda 7803le ilgili kararımı kesinleştirmeye çalışırken özellik olarak karşılaştığım sonrasında gerek fiyat olarak daha ucuz gerekse özellik olarak daha iyi olduğunu görüp anlam veremediğim ve bilginize ihtiyaç duyduğum TV.
    Philips 37pfl8404 - yine 7803 için kendimi ikna etmeye çalışırken neredeyse fenomen olmuş, bulunamayan bir 42pfl8404 muhabbetidir giden TV modeli olarak karşıma çıkan özellikleri ile de baya ilgi çeken, performansına göre düşük sayılabilecek bir model olarak gözüme çarptı. Ancak benim için 42" fazla olduğu için 32"ine bakarken 37"inin olduğunu ve benim ilgimi çeken model. Bu arada da philipsin fiyatlandırmada süper bir taktik izlediğinin farkına vardım. Darty, Teknosa gibi sitelere bakıp, pfl serisini dizdirince, bakıyorum özellik olarak kontrast çok farklı, işte dnla var, 200 TL için değer, hop tamam bu güzelmiş. aaa 150 TL daha pahalı ama 37 inç olsun. Aaaa 37"'in bi de ambilight'ı varmış. eh olsun 200 daha eder. diye sürekli üst modele çıkartıyor adamı. Bi baktım böyle böyle giderken benim belirlediğim fiyatın iki katını geçmişim.

    Offf... bana bi yardım edin bi el atın... Özellikle pfl7803 ve 5604 arasında çok ciddi bir ikilemdeyim. Üstüne bir de bu 8404 çıktı. Ambilight'ı falan da var. Kullananlar da baya iyi olduğundan bahsediyolar. Bi fikir verin lütfen.




  • size plazma uygun olur ve 42pq200r lg plazma yeni model ve kampanyalı fiyatı nakit 1550 tl gidip sony ve samsung un lcd sine 1500 lira vereceğinize 42" tv alabilirsiniz hem de kullanım amacınıza göre plazma öne plana çıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.