Şimdi Ara

32 inç iMac Pro geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 32 inç iMac Pro geliyor



    Apple bir önceki iMac Pro bilgisayarını 2017 yılında tanıtmıştı. Intel Xeon işlemciyle gelen iş istasyonu üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen yenilenmedi. Tüm Mac ailesi Apple'ın kendi geliştirdiği M serisi işlemcileriyle yenilenmişken gözler iMac Pro'ya çevrilmiş durumda. Gelen haberlere göre Apple hala bu model üzerinde çalışıyor ve 2025'den önce gelmesi beklenmiyor.



    Ayrıca Bkz.Apple uygun fiyatlı yeni USB-C Apple Pencil’ı tanıttı



    32 inç ekrana sahip olacak



    Analist Ming-Chi Kuo'ya göre Apple üretimi durdurulan 27 inç iMac Pro'nun yerine 32 inç mini LED panele sahip bir bilgisayar üzerinde çalışıyor. Bunun yanında firma yeni iMac üzerinde de çalışıyor ve 2024 yılında piyasaya çıkması planlanıyor.






    Geçenlerde Apple'ın M3 çip siparişlerini düşürdüğü rapor edilmişti. Sebep olarak da iPad ve Mac satışlarındaki düşüş gösterilmişti. Evden çalışmanın sona ermesi ve ofislere dönüşün gerçekleşmesiyle bilgisayar talebinde düşüş gerçekleşti. Aynı zamanda küresel enflasyon sorunu da iMac Pro gibi premium bir ürünü satmayı zorlaştırıyor. Dolayısıyla Apple iMac Pro'ya diğer ürünlerinden daha az kaynak ayırıyor. Bu nedenle bilgisayarın çıkışı pazarın toparlanmasının beklendiği 2025 tarihine ertelenmiş gözüküyor.




    Kaynak:https://twitter.com/mingchikuo/status/1714350456565350625







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.