Şimdi Ara

32 inç lcd tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk olarak herkese selamlar saygılar sevgiler..
    32 inç lcd tv almak istiyorum.Fiyat olarak 1500-1750 tl arasında bir tv düşünüyorum.Ancak lcd tv den hiç anlamıyorum.Çözünürlük,parlaklık,piksel,full hd vs bir sürü özellikleri var.Ben kendime fiyat performans açısından iyi bir tv almayı düşündüm.Bu arada tv yi 10 m2 olan bir odada uydu bağlantısı ile kullanacağım.Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim..



  • Philips 32PFL8404H/12 32" Full Hd Lcd

    Samsung LE-32B653 32" Full Hd Lcd

    Bu iki tv yi araştırıyorum.Marka olarak phılıps ya da samsung araştırıyorum.Ancak daha farklı fikirleri ve tavsiyeleri olan varsa değerlendirebiliriz.
  • lcd,plazma için bu siteyi öneririm.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/

    dostumbu sitede uygun fiyata bulabilirsin

    PHILIPS, SAMSUNG vs.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_32PFL5604H-LCD-TV,8758.html
    1.093,52 TL
    özellikleride iyi .... araştırır.... sitede uygun fiyat

    notebook almak isteyenlerde
    pc depo, sadecenotebook vs. siterine yönelin....

    genel olarakta
    pratikev,kolayeşyam vs.... örnek vereyim arzumun şofbenin bir modeli hepsiburada 145 ytl iken aynı model kolayeşyada 108 ytl ye aldım....
    araştırın kaliteli iyi siteleri paylaşalım....


    http://forum.donanimhaber.com/m_37694961/tm.htm
    http://www.sicakfirsat.com/
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_193/tt.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 9 Şubat 2010; 20:37:50 >




  • aeakkus,

    Benim sana tavsiyem forumu olabildiğince okumaya çalış, böyle anlamıyorum tavsiye edin diyip ilk tavsiyelere hemen güvenirsen başın ağrır.

    Örneğin, iyi niyetinden şüphe etmiyorum ama, kartalaraz'ın önerdiği site bünyesinde ucuza sattığı TV leri paralel ithalat ettiği için Tvlerin Türkiye Geneli Servislerinden değil de ancak İstanbul merkezli kendi garanti hizmetinden faydalandırabiliyor.

    Kendi adıma diyebiliyorum ki bu da gelecekte problem oluşturacak bir durum...

    Bu anlamda bizde bilmiyorduk saatlerce okuya okuya öğreniyoruz, umarım vaktin vardır kolay gelsin...

    Bende LG 7000, 5000 serilerine bakmanı tavsiye ederim... (32LG7000, 32LG5000 gibi)

    Uygun fiyatla bulabilirsen Philips 32PFL8404 de çok iyi bir tercih olabilir...
  • Sayın aeakkus,

    Öncelikle 1-2 hafta daha forumda kalarak güncel yorumları ve tv modellere ait kullanıcı sayfalarının ilk 1-2 sayfasını en azından okuyun. Sonrasında kafanızda 3-4 model belirleyin. İmkanınız varsa bu modelleri önce tv satıcılarında görün. Sonrasında 1-2 modele indirip bunlardan hangisini seçeceğinizle ilgili yorum bekleyin. Eğer şu halinizle tv almaya giderseniz size illaki birşeyler satacaklar ve pişman olan siz olacaksınız

    Kolay gelsin
  • LG 32lh500 serisi tv gözüme çarptı 1400 tl civarında fiyatı var veya samsungun 32b650 serileri de var bu tv ler nasıl tavsiye edermisiniz?
  • benimde aklımda seçenekler var.LG 32LH5000 ve LG 32LH7000 bunların yanında PHILIPS 32PFL8404H/12. Bu üç televizyon arasında kaldım.Lg 5000 ve 7000 serileri forumda bir çok kişi tarafından önerilmiş.zaten phılıps 8404 bunlara göre daha pahalı.lg 7000nin tipi çok hoşuma gitti.Sizce ne yapmalıyım.hangisinde karar vermeliyim?
  • arkadaşım bende senin gibi çok kararsız kaldım.6 ay boyunca yorumları okudum teknik özelliklerini karşılaştırdım.Hepten çıkmaza girdim.Samsun 32 b 653 almak üzere iken En sonunda satıcıya gittim bir çok marka ve sınıfı test ettim.ve LG 32 LH 7000 tv yi aldım çok güzel görüntüsü var.Dış görünüşte çok zarif ve çekici.Bence sende git magazaya görerek ve test ederek kafan hangisine yatıyorsa onu al derim.Herkes kendi kullandığı markayı öneriyor.Ama bizzat git test et ve öyle karar ver
  • lg lh7000 modelini hiç düşünmeden alabilirsiniz, 5 yıldızlı, neredeyse hiç bir eksisi olmayan bir modeldir, samsung un bahsettiğiniz modeli güzel ve alınabilir, burada gidip ikisini de hem seyredip, hem dinleyip, kendiniz karar vermeniz gerekiyor, içinize hangisi siniyorsa onu alın...
  • Ne alırsan al İthalatçı firma garantili al..
    Bütçen yetiyorsa Sony W veya X serisi al..
    Sony alacaksan Euroasia Sony 5 yıl orijinal firma garantili al..
  • arkadaşlar özellikle SD yayınlar ve bellekten film izlemek için üç model arasında kaldım, tavsiyeniz nedir
    1- Samsung LE-32B653 32" Full Hd Lcd
    2- SONY KDL-32S5600 32 (81cm) LCD TV
    3- PHILIPS 32PFL5604H
  • arkadaşım kesinlikle 1. seçim derim. kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. forumda aratırsan bu modelin 100lerce sayfa tartışmalarını bulabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qtrendy

    arkadaşım kesinlikle 1. seçim derim. kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. forumda aratırsan bu modelin 100lerce sayfa tartışmalarını bulabilirsin.


    teşekürler arkadaşım
  • arkadaşım git mazaya ordan bakıp al bu şekilde kafan karışır gider dandik alırsın sonuçta böyle başlık atmışsın bilende bilmeyende yazıyo he bende diyorumki kesinlikle lcd ye girme git tüplü al ne olacak şimdi kafan hepten karışıcak kimseye bakma git mağzaya bakıp al ama ondan önce lcd de ne kullanacaksın onlara bak ps3 ,xbox,kablolu,teledünya ,anten,uydu bunu araştır
  • Arkadaşım ne aldın ? Bende Samsung ve Lg arasında kaldım 32 inç için.

    quote:

    Orijinalden alıntı: aeakkus

    İlk olarak herkese selamlar saygılar sevgiler..
    32 inç lcd tv almak istiyorum.Fiyat olarak 1500-1750 tl arasında bir tv düşünüyorum.Ancak lcd tv den hiç anlamıyorum.Çözünürlük,parlaklık,piksel,full hd vs bir sürü özellikleri var.Ben kendime fiyat performans açısından iyi bir tv almayı düşündüm.Bu arada tv yi 10 m2 olan bir odada uydu bağlantısı ile kullanacağım.Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.