Şimdi Ara

32' LG tvler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun Lg mağazasına gittim, 32LA660S in en iyisi olduğunu söyledir, orada 3 model vardı 32 inç olan, ama LG nin sitesinde 32LM660S diye bir model vardı ve diğer modelle karşılaştırma yaptığımda çoğu özellik daha iyiydi. Hem hangisinin daha iyi olduğunu sorucam hem de birkaç sorum daha olcak lg hakkında,


    1. Bir televizyonda titreşimsiz diyor, başka televizyonda fpr diyor, acaba ikisi tam olarak aynı anlamda mı, yoksa fpr yazmıyorsa fpr değil midir?

    2. LG uygulamaları/app leri satınalınan bölüm sürekli kendini yenileyen, güngeçtikçe yeni uygulamalar eklenen bir dükkan mıdır?

    3. 32LA660S modelin skype yok, diğerinde var gözüküyor.. Skype olmasa da alınma şansı yok mu sonuçta Uygulama dükkanından alınması gerekmiyor mu zaten, yoksa bu modelde yükleme kullanma imkanı mı yok demek oluyor?



  • frp konusunda bilgim yok, kusura bakma.

    lg uygulama mağazası fena değil. uygulamalar ekleniyor, gün geçtikçe sayıları artıyor. ama bir apple app store değil elbette!

    skype var! indirip kurabilirsin. sadece webcam olmadan çalışmıyor! şu kamerayı almak gerekiyor:http://www.kliksa.com/urun/lg-an-vc400-webcam/900382077

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler aldım ztn, LA 2013 modeliymiş LM 2012... Uygulamalar baya azmış, tatmin etmedi ama gelişebilir olması güzel..

    Skype konusunda kendi kameramı ekledim olmuyomuş cidden, Lg marka kamera istiyor, fotoğraf çekme diye birşey var o da heralde kamerayla bağlantılı,, kamerasız skype ın çalışmaması da garip yazışmak için kullanılamıyor sanırım..

    Gözlükler de aynı gözlükler, baya hoşuma gitti 3boyutu gözlüğü takınca hiç ağrıtmıyo, bi ağırlık çökmüyor.. Ama ses ayarlamayı halledemedim sanırım usb den video izlerken 3d ses ya önden ya arkadan geliyo değişiyor, ayarlayamadım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.