Şimdi Ara

39 (OTUZ DOKUZ) Suc kaydı bulunan şahıs polisimizi şehit etti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Polisi şehit etmek ne demek ulan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu haberler ne ilk ne de son olur. Polise rahmet diliyorum. Bu ülkede en son yapılacak hatta yapılmayacak bir meslek. Devletin ıslah edemediği bir kımıl zararlisinin kör kurşununa gitti. Emmi oğlum 17 yıllık polisti,neler anlatırdı neler. İstifa edip özel sektör de iş buldu, adam dünyaya yeniden geldim derdi. Ülke olarak giderek yozlasiyoruz. Bu tipler son zamanlarda aşırı arttı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10larca sabıkası olan insanların dışarda cirit attığını çok duyuyoruz, hukuk sisteminin sorgulanması lazım, özellikle çoklu sabıkada ceza katlanarak artsa böyle yapamazlar ama her suçta aynı en alttan ceza veriliyor heralde ki dışarda geziyolar aklım almıyor bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi yaşından fazla suç kaydı varmış bu orman çocuğunun. Sıradaki suçunu bunu salanların bizzat kendileri veya yakınlarına karşı işlemesi dileğiyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezaların asıl amacı suç işleyeni cezalandırmak değil, aynı suçu işleme potansiyeli olanları caydırmaya yönelik olmalı.

    Mevcut durumda cezalar bırakın caydırıcı olmayı resmen teşvik edici.


    Tecavüzcülerin ve tacizcilerin hadım edilmesi gerekiyor.

    Cinayet işleyenin idam edilmesi gerekir (nefsi müdafaa yada ağır tahrik olmadığı durumlarda)

    Şeriatçı değilim fakat hırsızlık yapanın kolunun kesilmesi gayet caydırıcı bir ceza.

    Devlet malını zimmetine geçirenin yedi sülalesinin malına mülküne el konulmalı.

    Toplum vicdanını suistimal edenlere hırsız muamelesi yapılmalı (sma lı hastalar için para toplayıp bu parayı cukkalayanları diyorum)

    Sarhoş yada tehlikeli araba kullananlara ömür boyu bisiklet kullanmak bile yasaklanmalı.


    Cezalar bu şekilde caydırıcı olmalı ki insanlar suç işlemekten sakınsınlar fakat bunu yapacak bir otorite yok ülkede. Sarhoş araba kullanıp polis öldüren hapse bile girmiyor bu ülkede.





  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

    Bu insanımsı ıslah filan olmaz, idamın amacı adalet ve caydırıcılıktır. Yok küçükken ıslah edilememiş de falan filan; sonuçta herif canavarlaşmış, artık bunun yaşaması zarar. Can alanın canı alınır. Burası İsveç Norveç değil, hiç hümanizm kasmayın boşuna.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 11 Ekim 2023; 11:59:59 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    İdam cezasını kullanan ülkelerdeki suç oranları nedense sürekli artışta. Adam polisi şehit edene kadar, onlarca suç işlesin. Devleti bu adamı her seferinde salsın. Sonra idam gelsin düzelir.

  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

    Sırf idamla düzelmez tabii, adalet ve ceza sisteminin komple ıslah edilmesi lazım. Körfez ülkelerinde suç oranı sıfıra yakın, çünkü hem refah seviyesi yüksek hem de (%100 olmasa da) İslâm Şeriatı uygulanıyor. Elinin kesileceğini bilen açlıktan ölmüyorsa hırsızlığa filan kalkışmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 11 Ekim 2023; 12:27:36 >
  • şaşırmadım sistem bu zaten Turkıyede

  • Yazık çok yazık, polis bide zanlının başına bir şey mi geldi diye endişeleniyor. Bu dünyada gerçekten adalet falan yok.

  • Ulkede uretim olmayinca kendini gelistirmesini bilmiyen keko tayfasi boyle uyusturucu gibi pis islere bulasiyor iste. Isin tuhaf tarafi ulkede uyusturucunun zirve yaptigi ve dunyada uyusturucunun merkezi olarak gosterilen Turkiye, Suleyman Soylu'nun doneminde bu pis isi yapanlarin devlet destegi alarak yaptigi ulke oldu.

  • Ömür Boyu Devlet Millet Baksın

    İçerdede Millete Efelik Yapar Zaten

    Çayı.Çorbası Sağlık OLaylarınıda Devlet Yapar Zaten39 (OTUZ DOKUZ) Suc kaydı bulunan şahıs polisimizi şehit etti. 

    Bunun Gibi Milyonlarcası Sokaklarda,İserse Yine Öldürürler Nasıl Olsa 1 Şey Olmuyor Mantığı Var...

  • İdam cezası sadece caydırma amaçlı değil zaten. Adı üzerinde "ceza". Adı üzerinde "Adalet" sistemi.

    Bir insanı bilerek isteyerek öldürüyorsan senin yaşamaya hakkın yoktur. Hem adaletin yerini bulması için hem de aynı suçu tekrar işleyememesi için idam iyi bir ceza olur.

    Caydırıcılık işin ikinci planı. ama yine de caydırıcılığı da olur. Polise silah sıkıp idam edilme riskini almak yerine yakalanmayı tercih edebilir. Şu an bir şekilde paçayı sıyırırım düşüncesiyle tetik çekmekte hiçbir sakınca görmüyor.


    @hitokiri_johndoesai

    @Jose_Gökhan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 12 Ekim 2023; 17:25:28 >
  • Tekrarlı suçlarda ceza katlanarak artmalı. Adam 8 kere kasten yaralama yapmış. 9.yu yapmaktan niye geri kalsın ki? Farklı zamanlarda 8 kez kasten yaralama yapmış birisini ıslah edeceğim demek komik. Toplumdan uzak tutmak gerek.

    Hatta bazı suçların tekrarında vatandaşlıktan atıp sınır dışı etmek gerek. (Biz vatandaş olmayanları bile gönderemiyoruz gerçi ama39 (OTUZ DOKUZ) Suc kaydı bulunan şahıs polisimizi şehit etti. )

  • Adaletin gecikmesi/sağlanamaması ve cezaların caydırıcı olmaması suç işleyenlerin tekrar suç işlemesine teşvik ediyor ve suça rağbeti artırıyor.


    299 bin kapasiteli cezaevlerinde 341 bin üzeri tutuklu/hükümlü olmasının ya da dışarıda bir çok suç kaydı olan suç makinalarının serbestce dolaşması başka türlü açıklanamaz...

  • 39 suç kaydı varmış 40 oldu. Ömür boyu da yatmaz, 52 AKP'ye vermez başkasına verir fark etmez, zihniyet aynı zihniyet af çıkar. Olması gereken ise onuncu suçunda içeriden çıkartılmamasıydı. Ta ki kendisini ispat edene kadar. Cezaevinde bir sanat öğrenir, okul okur. İnsan olacağına dair yetkilileri ikna eder. Bunu yapmıyorsa topluma salınmamalı yada illa insan hakları deniliyorsa bu tip insanlar için bir il kurulmalı. Orada yaşasınlar.

  • BERKE ABİMİZİN GENÇLİĞE HİTABESİ


    𝐊𝐎̈𝐏𝐑𝐔̈𝐋𝐄𝐑𝐃𝐄𝐍 𝐊𝐎𝐒̧𝐓𝐔𝐑𝐌𝐀𝐊𝐋𝐀 𝐎𝐋𝐌𝐀𝐙 𝐁𝐔 𝐈̇𝐒̧𝐋𝐄𝐑 𝐆𝐄𝐍𝐂̧𝐋𝐄𝐑 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐈̇𝐆̆𝐈̇𝐌𝐈̇𝐙 𝐑𝐎𝐓𝐀 𝐔̈𝐙𝐄𝐑𝐈̇𝐍𝐃𝐄𝐍 𝐃𝐄𝐕𝐀𝐌 𝐄𝐃𝐈̇𝐍..



    39 (OTUZ DOKUZ) Suc kaydı bulunan şahıs polisimizi şehit etti.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.