Şimdi Ara

320d aldım umarım pişman olmam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
17.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • açıkcası bu arabanın 320d den artısını göremiyorum cabrio araba almak özel bir seçimdir herkes istemez şahsen bende istemem. Ben şu şekilde düşünüyorum 80 bin km de ikinci el bir araç alacağıma 0 km daha mantıklı olan 3 serisini alırım. Bu attığınız araç 2014 model benim aracım 2018 model 5 sene sonra sattığımda benim aracım 5 yaşında olacak bu araç 10 yaşında herşeyi mantıklı bir şekilde düşünmek lazım. Yoksa gönlümden geçen 4 serisi grancoupe idi ama hayaller ve şartlar aynı olmuyor.
  • quqil kullanıcısına yanıt
    5 sene sonra niye satıyorsunuz? kredi destekli mi araba alıyorsunuz?

    2-3 sene kullan sat. üstüne para koy başka arabaya bin. 5 sene sonra kim öle kim kala..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 12 Haziran 2019; 15:53:32 >
  • Dediğim gibi buraya yazınca böyle yorumları görmek doğal. Bitanede kafa karıştırıc yorumu ben yapayım.


    SAhibindenden 0 M Sport alınabiliyorken keşke illa bayiyi tercih etmeseydiniz. Özelliklede Sunroof, M Paket ve Mavi rengin BMW ye değer kattığını da sayarsak belki şimdi çok aramazssınız ancak 5 sene sonra 2. elde çok fiyat oynayacaktır onun garantisini verebilirim .
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sifir-km-borusan-cikisli-edition-m-sport-3.20d-696093742/detay
  • Araç bedeli 158K
    ÖTV 158K
    KDV 56k


    ... Başka sözüm yok..

    ( Araç sahibine hayırlı uğurlu olsun , kimsenin malında gözümüz yoktur.. güle güle kullan inş. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSINOS -- 12 Haziran 2019; 15:55:13 >
  • Öncelikle hayırlı olsun. Güzel bir tercih. Hem söylerim 1 kez BMW nin sürüş keyfine varan bir daha tat alamaz diye.. Fiyat kısmında bir şey diyemeyeceğim. O fiyat aralığında 5. 25 xd düşünülebilirdi.

    Güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Motoru 2.0 altinda olan Araba degil essektir. Motor dedigin en az 2.0 olmali, 3.0 daha iyi tabi.
    3.0 motorlu arabaya binen ben araba suruyorum demesin
    araba dedigin bi 5.0 6.0 filan olacak ki gücü hissedesin
    benzin zaten bedava, doldur gitsin nolcak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Aynı araç yanlış olmasın 3-4 bin tl fazlası ile vardı bayide fakat ben tercih etmedim. Çünkü özellikle m paket istemedim 18 inç jantlar konfor açısından özellikle runflat lastiklerde çok sinir bozucu oluyor. Dediğiniz gibi belki 2.elde avantajlıdır ama premium line paketi bana daha konforlu geldi o yüzden tercihim böyle oldu.
  • quqil kullanıcısına yanıt
    Anladım. Tekrar Nazar değmesin.


    Bendede 316i var 16 Jantlarda bile RF lastik baş belası attım kurtuldum. Normal lastiğe geçtim. Hiç memnun kalmadım ben RF teknolojisinden.
  • Kendi gorusum 300k bandinda ikinci el 2014-2015 model civari touareg bakardim, sedan olcaksa da a6 veya e350 bakardim ama illa sifir bakilacaksa durumlar degisir tabi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMuffin -- 12 Haziran 2019; 16:3:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası 5 serisi hiç bakmadım yaşıma ve karakterime pek uymuyor eğer 5 serisi düşünseydim 520i de olabilirdi ama iç mekan olsun falan gerçekten muazzam kaliteli 3 e göre. Bu arada kimseyi kırmak ya da çok bilmişlik yapmak istemem ama 2.0 190 hp araba gerçekten çok başka bişeymiş bmw nin sürüş keyfi motor gücümü bilmiyorum ama araba öyle bişey ki sürekli süresim geliyor önce ki arabamda gaza basınca 3 sn gitsem mi kalsam mı diye düşünürdü bu araba dokunduğum da fırlıyor ve sanki limitleri yokmuş gibi gidiyor
  • Zehiri kaptınız , bundan sonra garajınızda mutlaka bir BMW bulunacak
    Pişman olma konusuna gelince de 20 yıla yakındır BMW hayranı ve kullanıcısı biri olarak " keşke daha önce deneseymişim " diyeceksin , tek pişmanlığınız daha önce almamanız olur yani.
    Kazasız belasız binin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanDervis -- 12 Haziran 2019; 16:14:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almışsın madem neden soruyorsun neden konu açıyorsun almadan önce açsan ya konuyu mübarek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoyanDervis

    Zehiri kaptınız , bundan sonra garajınızda mutlaka bir BMW bulunacak
    Pişman olma konusuna gelince de 20 yıla yakındır BMW hayranı ve kullanıcısı biri olarak " keşke daha önce deneseymişim " diyeceksin , tek pişmanlığınız daha önce almamanız olur yani.
    Kazasız belasız binin
    Parçaları pahalı motor yersen en büyük pişmanlığı duyacaksın hayran olmakla olunmuyor valla aradaşım da bmw hastasıydı şuan bakmıyor bile
  • BMW ye 300k verebilen bir adam heralde bunun parcasinida alabilecek durumdadir. Arkadasa hayirli olsun, ben acikcasi 5 lik BMW almaya bir ara yeltendim ama arka cekisli olmasindan dolayi cesaret edemedim. Bizim buralarda kis serttir bu yuzden vazgectim. 320 kullanan arkadaslarim var memnunlar, yakiti cok tasarruflu adeta yakiti kokluyor. Almanlar bosuna demiyorlar Sürüs zevkinin adi BMW dir diye. Bu ara Audi 4 lere taktim A5 te olabilir, bakalim nasip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Haziran 2019; 16:28:58 >
  • Sıfır araba alırken parçasına neden kafayı takayım anlamadım 2008 den beri sıfır araba alır 4-5 sene biner satarım şimdiye kadar hiç bir arabanın parçasını değiştirmedim allaha şükür. Bu arabada zaten 3 sene garantili bişey olacağını sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    BMW ye 300k verebilen bir adam heralde bunun parcasinida alabilecek durumdadir. Arkadasa hayirli olsun, ben acikcasi 5 lik BMW almaya bir ara yeltendim ama arka cekisli olmasindan dolayi cesaret edemedim. Bizim buralarda kis serttir bu yuzden vazgectim. 320 kullanan arkadaslarim var memnunlar, yakiti cok tasarruflu adeta yakiti kokluyor. Almanlar bosuna demiyorlar Sürüs zevkinin adi BMW dir diye. Bu ara Audi 4 lere taktim A5 te olabilir, bakalim nasip.
    300k veren adam emin ol yeri geldiğinde bakıma bile sokamaz arabayı para olmadığından. Bende bir ara e30 alacaktım vazgeçtim hem orjinali yok piyasada hemde hepsinin motoru oynanmış oluyor.Bende yeltendim ama bulamadım bir de parçalarını araştırdım çok pahalıydı.O yüzden 99 model Tofaş alıp 2.5 sene kullandım sattım uzun yolada gittim tık demedi maşallahı vardı. Parçası ucuz olsa alınır da her parçası pahalı.




  • Pahalı ve ucuz kavramları bireylerin kendi ekonomik seviyelerine bağlıdır. Arkadaşınız adına üzüldüm lakin tecrübe kazanmış oldu en azından , herkes ekonomik seviyesine uygun yaşarsa daha huzurlu olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quqil kullanıcısına yanıt
    Günaydın olsun hocam. Sürekli söylüyorum. Bir kere o tadı alan bir daha başka arabaya bakmaz. Bende her iki araç da var. 5.25 Bi başka. Özellikle viraj hissiyatı bambaşka. Güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quqil kullanıcısına yanıt
    Ben cok begendim sadece icini sevmiorum krem renk.
    Ama su var ki yazik gunah ne vergi verioruz be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.