Şimdi Ara

32Pfl5403 mü yoksa 32av500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SeLamLar arkadaslar..

    Uzun zamandır forumu talan ediyorum okuyorum okuyorum okudukca batıyorum.. baskasına TV alırken tercihlerim gayet iyi ve cabuk ama sra bana geldi hala inceliyorum en sonunda dayanamadım sizlerin görüşünü almaya karar verdim :) İki tv arasında kaldım.. samsung 3 serisi tvler sakın önermeyin bu iki tv nin bana göre yanına yaklasamaz.. iyice inceledim ayarlarını yaptım samsung a ısınamadım.. aslında philips almak istiyorum ama teknosada av500 fiyatını 1000 lira altı görünce onuda listeme aldım.. milisaniye ve hz olaylarına çok takıntılı değilim.. sadece kesin renk istiyorum.. gözün algılayamadığı özellikleri incelemeye gerek yok.. philips işlemci renk olayı beni tatmin edecek düzeyde.. toshibada iyi ve fiyatı güzel.. sizce hangisine yönelmeliyim..

    Philips 1100 taksitle 1025 pesin
    Toshiba 1000 taksitle 900 pesin idi fiyatı sanırsam..

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

    Edit : Cevaplara göre Tv yi yarına almayı planlıyorum... Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrounD_ZerO -- 10 Mart 2009; 23:48:48 >







  • hocam selamlar bu arastırmıs olduğun tvlerin markaları ne acaba çunku bende arastırıyorum bi karar veremedim valla bende philips istiyordum ama okadar çok marka varkı kafa allak bullak oluyor insanın

    markalarını yazabilirmisin tvlerin
  • 5403 ü iki üç gün önce aldım

    normal uydu baglayınca kötü bir göruntusu var normal tv ye göre
    hdmi baglantı ıle yaptıgım film denemelerı gayet ıyı sonuc verıyor bence
    aynı sekılde digitürk plus ilede guzel bır goruntu verdı bana hafta sonu mac güzel olacak yani


    televizyonun menulerı falan gayet guzel ayarlanmıs zorluk cekmeden kullanılabılıyor
  • 5403 aldım.. bakalım kullandıkca bende burada bilgilerimi paylasacağım :) ama ilk önce bi uydu alıcısı almam gerek :)
  • hayırlı olsun
  • kardeş 5403 almıstın ne yaptın kullandınmı yorumlarını alabilirmiyim..
  • aldım yorumları yapacağım fakat tan izleme imkanı olmadı :) iki güne kalmaz yorumlarımı söyleyebilirim

    Saygılarımla..
  • tamam kardeş sd yayın konusunda yorumlarını bekliyorum bende 325403 ile toshiba av500 arasında kaldım
    quote:

    Orjinalden alıntı: GrounD_ZerO

    aldım yorumları yapacağım fakat tan izleme imkanı olmadı :) iki güne kalmaz yorumlarımı söyleyebilirim

    Saygılarımla..
  • tv yi dreambox un eski bi cihazıyla scart to companent olarak bagladım.. ilk izlenimlerim olarak kaliteli yayınlarda performansı (atv) iyinin üzerinde.. bazen kanal d nin bazı dizileri çok kaliteli oluyor tbi haliyle görüntüde iyi oluyor.. -çok hızlı kayan alt yazılarda iyi değil zorda olsa okunabiliyor. normal alt yazılar iyi gözüküyor.. cok yakından izlenince tabiki kusurlar ortaya fazlasıyla çıkıyor.. ben 2,5 mt izliyorum gayet memnunum.. verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum.. normal sd yayında fazla cam gibi görüntü beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.. hd yayın performansı ve dvd görüntüsü yakın zamanda deneyemem.. şimdilik bu kadar sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.. tabi bu arada görüntü renklerini ufaktan ayarladım.. tam nasıl ayarlanır.. en memnun edici ayarları nasıl yaparım.. onuda izledikce bulucam..

    Saygılarımla..
  • hocam yorumların için teşekkür ederim hayırlı olsun
  • Hocam bu fiyatları nerede aldınız? 5403 için 1150 liradan aşağı bulamıyorum da...
  • biraz geç oldu ama hastalıktan siteye kaç gündür giriş yapamıyorum..

    Yukarıda verdiğim fiyat İB peşin fiyatıydı.. fakat telefon actığımda ürünün kalmadığını nisana kadar hiç bir philips ürününün gelmeyeceğini söylediler ve bana samsung panel önermeye basladılar.. büyük marketlere falan her yere gittim genelde 5403 fiyatları aynıydı.. 10-20 liranın hesabını yapıp tasıma eziyeti cekeceğime evime yakın olan Zeytinburnuda teknosadan 1300 tL ye bonus 5 taksit aldım.. axess 10 taksit yapıyorlardı.. tabi şimdi fiyatlar ne oldu bilmiyorum.. ben ÖTV indirimi baslamadan almıstım gecenlerde elime EW nin fiyat brosürü geçti kampanya yapıyoruz diye 1499 dan 1300 e yeni düşürmüşlerdi fiyatı.. aldığım fiyatlardan ve televizyondan memnunum..

    Bence Sd yayında kullanmak için LCD arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.. kusur bulunmak istedikten sonra herseyde rahat kusur bulabilirsiniz.. bende çok inceleme yaptım bu sitede bu işlerden prof. olarak anlamasam bile gördüğümden anlayan biriyimdir.. ben çok arastırdım ve su aşamada çok aşırı üst düzey LCd almanın mantıksız olduğunu düşündüm. eğer TV yi sadece SD yayında kullanacaksanız tavsiye ederim.. izleme mesafem 2.5-3 mt.. gayet memnunum.. özel ayar falanda yapmadım..

    Saygılarımla..




  • hocam bir sorum olacak bu 5403 philllips lcd nin usb girişine flashı taktım ama filmelri acamadım ne yapmamı önerirsin sorun mu var yoksa sadece mp3 mu çalabiliyor.tşkr.
  • 32av500 tavsiyem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.