Şimdi Ara

3300₺ sistem topladım, yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Performans gerektiren Grafik tasarım çalışmaları için 3300₺ fiyatında aşağıdaki sistemi topladık. Yorumlarınıza göre sistemi alacağım.
     3300₺ sistem topladım, yorumlarınız?



  • 3D çalışacaksan işlemciyi i7 alman da fayda var, ayrıca yine render ile işim olursa i7 yine iyi olacak, ram ve ya ssd'den tasarruf edip (sonradan eklenebilir) ekran kartını yükseltebilirsin, bunun dışında aynen toplatabilirsin sistemi.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim fakat işlemciyi i7 yaptıktan sonra minimum 4000₺ e mal oluyor sistem. SSD'den feragat edersem de (aynı sorunu MAcbook da yaşıyorum) bu sefer alan yetmiyor yine Hard diske kopyalama yapmak gerekiyor, bu sefer de performans daha fazla düşüyor.
    Bu yüzden işlemci konusunda çok kararsız kaldım.
  • Kasayı Zalman'ın 600w'lık modeli alırsan sanırım 100 TL düşüyor fiyat, ya da Nagas 600w yaparsan 130 TL civarı fena aksa değil psu'da iyidir.

    SSD olarak, Crucial BX200, OCZ Trion ya da Hi-Level Ultra alırsan 100 TL'den buradan düşer fiyat, ona göre belki rami'de 8gb yaparsın bu sayede i7'ye çıkarsın f/p ürünleri seçmeye çalış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Kasayı Zalman'ın 600w'lık modeli alırsan sanırım 100 TL düşüyor fiyat, ya da Nagas 600w yaparsan 130 TL civarı fena aksa değil psu'da iyidir.

    SSD olarak, Crucial BX200, OCZ Trion ya da Hi-Level Ultra alırsan 100 TL'den buradan düşer fiyat, ona göre belki rami'de 8gb yaparsın bu sayede i7'ye çıkarsın f/p ürünleri seçmeye çalış.



    SSD Samsung EVo çok menunum onu değiştirme gibi bir düşüncem yok. 16GB tekli almamın nedeni ileride 32'ye çıkarma düşüncem olması. 8 yetersiz kalıyor ne yazık ki. Belki RAM konusunda denk olabilecek şekilde daha ucuz bir Marka önerin varsa onu değerlendirebilirim.
    Kasayı dediğin gibi değiştirip yeniden fiyat alırım. Kasa konusunda sadece herkes dark N10 iyidir dediği için ekledim =) Pek bir fikrim yok PSU ve Kasa konusunda.




  • Bende yeni sistem dizdim, i5 6500, msi b150m pro vdh aynı anakart, 8 gb kingston ram, zalman z3 plus kasa psu olarak corsair vs 550 80+ tercih ettim, ekran kartı almadım, anakart güzel kardeşim, ben de de samsung 250 gb 850 evo var,

    sistemin iyi görünüyor şu anda
  • ReaperFather kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler sen de inşallah istediğin verimi alırsın bilgisayardan. Ben kasayı 650W seçtim çünkü forumu okuduğum minimum 600W alın diye önermişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.