Şimdi Ara

35.000-37.000 BÜTÇE İLE ARAÇ TERCİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili donanımhaber üstadları yardımınıza ihtiyacım var; ben abime sıfır alınan ve 4 yıldır bende olan bir palio kullanıyorum, apartmanımızın garajı olduğundan kendisi hep garajda kaldı, araç 92.500 km'de, tüm bakım kayıtları mevcut, bir ay önce bir opel astraya dalgınlıkla arkadan çarptım, tampon ve radyatör değişti, kaputta küçük bir düzeltme yapıldı, tek kazası bu, aracın kliması yok gri renk, içi dışı tertemiz, hem garajda olduğundan hemde bu kadar kilometrede ne kadar yıpranabilir zaten, yeni gibi duruyor halen, ben arabamı çok seviyorum, gerçekten çok seviyorum ilk göz ağrım sonuçta, ancak artık evlilik vakti yaklaşıyor nişanlıyım yaş oldu 26 (: palio'ya sığamıyorum e yazlarıda terletiyor hani klima yok sonuçta (: şimdi araba için 25.000 lira ayırdım, palio'yu da satınca üzerine ekleyeceğim, ben 12.500 lira istiyorum, piyasası bu civarlarda sanırım, bundan daha temiz palio bulunur mu bilmiyorum ama sonuçta 10 yaşında araba, daha fazla istemek insafsızlık olur, bu durumda 36-37.000 liralık bir bütçeden söz edebiliriz, arabayı kasım ayının başında satacağım, bu arada araba biraz lazım olacak ve vaktim yok, bu tarihe kadar yeni arabama karar vermeliyim.

    Şu ana kadar sadece iki arabaya evet bunu alabilirim dedim, şimdi öncelikle ben otomatik vites istiyorum, ve aldığım arabanın beni görüntü olarak cezbetmesi gerekiyor. son dört yıldır kendi arabam kadar abimin arabalarını da kullandım, son 3 senedir abimde otomatik ford focus vardı, 2006 model 1.6 collection sıfır alınmıştı, o arabayı hep hayranlıkla kullandım, çok çok severim, geçtiğimiz mart ayında abim sıfır audi A3 aldı 1.4T dsg şanzıman, bu arabaya pek ısınamadım, sürüş zevki olarak beni çok mutlu hissettirmedi ama güzel araba, şanzımanı muhteşem, bu fikirle ilk önce doğuş otoya gittim, bu şanzımana sahip arabaları sordum, audi bütçemin dışında, yeni golf'ü beğenmedim, polo gereksiz pahalı, seat leon'a bayıldım ama benzinlide otomatik vites seçeneği yok, derken ibiza çarptı gözüme, mükemmel görünüyordu, 7 ileri dsg şanzımanı var, gerçekten etkiledi beni, palio'dan sonra büyüklüğü yeterli geldi, 32.900 lira fiyatı, bütçemin altında para da artırabiliyorum yani (:ama bu para bu segmentte arabaya değmez diye düşündüm sonradan, opel'e gittim, yeni astrayı çok fahiş fiyata satıyorlar, astra classicler çok uygun ama onlarda da easytronic şanzıman var sadece ve ben o şanzımanı kullanmak istemiyorum, en son ford'a gittim ve yeni 1.6 collection'ı görüp aşık oldum, zaten focusa zaafım var, xenon far, muhteşem jantlar, park sensörü hepsi standart, 36.800 lira, metalik renklerde 800 lira daha koyuluyor, pazarlıkla indirilebilir mi bilmiyorum ama ben focus'a meyillendim iyice.

    Şimdi lütfen yazdıklarımı değerlendirin, ibiza o paraya değmez mi gerçekten, focus dışında tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir? Benim palio'ya ne kadar fiyat biçmeliyim, sizce değeri nedir? şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.







  • Arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen ya, sonuçta o kadar para bağlıyoruz, e bi araba aldığım zaman en az bi 6 7 sene kullanmak istiyorum, sizin görüşleriniz çok önemli, artık bir karar vermeliyim, DH bu kadar yalnız bırakmazdı hiç, şaşırdım buna ):
  • Focus kasa değiştirecek. Yeni Jettaya bakın bence ama piyasaya çıkış tarihini tam bilmiyorum. Veya o fiyata Chevrolet Cruze olabilir. 1,6 otomatiği var. hatta motor gücü de artırıldı diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkvan

    Focus kasa değiştirecek. Yeni Jettaya bakın bence ama piyasaya çıkış tarihini tam bilmiyorum. Veya o fiyata Chevrolet Cruze olabilir. 1,6 otomatiği var. hatta motor gücü de artırıldı diye biliyorum.




    Tavsiyeniz için çok teşekkürler ancak ben HB araba istiyorum, sedan düşünmüyorum, Golf'ü görüntü olarak beğenmedim, jetta'da golf'ün sedanı bir yerde, o yüzden HB araç taviyelerinizi rica edeceğim.

    Focus'un kasa değiştirecek olmasının bana olumsuz yansıması ne olacaktır?

    çok teşekkürler.
  • 2. elde eski kasa muamelesi görür. bir de o kadar para verip de neden demode bir araca binesiniz ki?

    İlle HB olacak ise benim de kullandığım Fiat Bravo alabilirsiniz. 1.4 T-Jet 120 hp dualogic şanzıman. Güzel bir seçim olur. hem motor hem de şanzıman sınıfının en sorunsuz ve kalitelilerinden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 18 Ekim 2010; 14:33:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkvan

    2. elde eski kasa muamelesi görür. bir de o kadar para verip de neden demode bir araca binesiniz ki?

    İlle HB olacak ise benim de kullandığım Fiat Bravo alabilirsiniz. 1.4 T-Jet 120 hp dualogic şanzıman. Güzel bir seçim olur. hem motor hem de şanzıman sınıfının en sorunsuz ve kalitelilerinden.



    Gerçekten bu çok güzel bir tavsiye oldu, o arabanın görüntüsü gerçekten muhteşem, tam almak istediğim tarzda bir araç, ben şanzımanına güvenememiştim, şanzımanı hakkında biraz daha bilgi verebilirsen çok çok mutlu olurum, otomatikleştirilmiş şanzıman mı easytronic gibi, yoksa tam otomatik mi? Dualogic derken acaba çift kavramalı DSG tipi bir şanzıman mı? bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
  • Bu kadar mı cevap çıktı arkadaşlar, daha fazla önerisi olan yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Güncel...

    Yardımcı olalım beyler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A Hero

    Hocam 0 km. kia ceed derim ;

    http://www.kia.com.tr/index.php?p=fiyatlar

    Veya eğer 2. el BMW veya AUDI de olur derseniz buyrun ;

    Mesela şu araç çok temize benziyor ;

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a3-cok-temiz-hatasiz-az-kullanilmis-garaj-arabasi-32958591/detay

    BMW 1 serisi ;

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-55000km-de-2006-satilik-1-16-30635671/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-bmw-1-serisi-1-16i-31866877/detay

    İyi günler hocam


    A Hero kardeşim, çok güzel fikirler vermişsin allah razı olsun senden ilgin için, şimdi şöyle bir durum var, ikinci el araba almayı düşünmüyorum, olursa da maksimum 2009 model ve 30.000 KM'yi geçmemiş olmalı, bende kia ve hyundai gibi kore arabalarına karşı bir antipati var, yani ne kullanımlarını ne görüntülerini sevmiyorum pek, audi ve bmw bir serisi önerilerinde arabalar elbette güzel ancak ben 2006 modele inmek istemiyorum ve otomatik vites tercihim, bu kadar parayı bağlarken ikinci el araba kullanmak dediğim gibi ancak çok yeni bir arabada olur, mesela bulabildiğim en ucuz 2010 1.6 collection ford focus 33.000 liraydı, yenisi zaten 36.000 lira, alım satım masrafı derken sıfırına geliyor neredeyse, bu sebeple ikinci ele çok sıcak bakmıyorum ama elbette çok güzel ve temiz bir yaşını bile doldurmamış bir araba olurca ciddi düşünebilirim. Tekrar çok teşekkürler.




  • Mazda 3 e bir bakmanı öneririm.Güzel bir araç..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: **osk@r78**

    Mazda 3 e bir bakmanı öneririm.Güzel bir araç..


    Oskar78 senin tavsiyen üzerine internetten baktım, HB mazda 3 otomatik vites baz donanımının 41.250'lik fiyatıyla ulaşabileceğim noktada değil, benim istediğim şekilde yani bir yaşını aşmamış bir mazda3'ü bulabilmeyi deneyeceğim, hiç aklıma gelmemiş bir arabaydı, öneri için çok sağol, araç gerçekten muhteşem. Teşekürler.
  • Peugeot 308'lere bakmanı öneririm.
    Pek sorun çıkaran bir araç değildir.
    Gayet geniş bir iç mekan,düşük-normal arası yakıt tüketimi,donanım olarak ise premium donanımı fazlaca dolu.
    Birde siyah renk oldumu
  • Mazda3 ün full olanını almaya niyetlenmiştim son anda 2.elde uygun fiyatta araç bulduğum için vazgeçtim, ama harika olur gerçekten bir mazda3.Fiat Bravo'ya göre daha oturaklı geliyor bana, ama Bravo'da sınıfının kesinlikle en alınası araçlarından biri.Hani c sınıfı bir araç düşünsem heralde ilk bu iki araca bakardım
  • Merahaba hocam öncelikle tahlihsiz kazanıza üzüldüm herneyse bir sorununuz yok.
    ww passat 1.6 FSi Comfortline bilmem ilginizi çekermi ... Bu arada arkadan vurma olayından sonra çok iyi bir fren yapan bir araç lazım size buda passat çok iyi şekilde bulunuyor yüksek bagajlı iyide de park sensörleri var prestijlli bi araç önerim budur..

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-2007-passat-32828909/detay


    bu arada burda daha çok var

    http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[minprice]=30.000&b[maxprice]=37.000&b[pricecurr]=1&b[lrt]=1&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[whole_word]=1&b[date_type]=date_first_activated&b[adswithmegaphoto]=1&b[page]=1&b[sort_field]=i_01&b[sort_order]=asc&c2=92916&c=92916&sKlasik=1&c=92916&b[sort_field]=i_01&b[sort_order]=desc&b[page]=1




  • 2007 honda civic elange modeline ne dersin??sunroof triptronik flan full bi araç??
  • @enesbey; passat benim için çok büyük bir araç, güzel tavsiyeniz için çok teşekkürler, diğer yandan 2009 öncesi bir araba almak istemyorum.

    @Sexuality; şu anda 2009-2010 model ikinci el mazda3'leri araştırmaktayım, uygun bir tane bulduğumda gidip bakacağım, mazda3 gerçekten güzel bir tavsiye.

    @anilxx92; peugeot 308 nasıl bir araç tam olarak bilmiyorum ancak çok yakın bir arkadaşım 307'nin en full donanımlısını almıştı, bende çok bindim o arabaya, araba o kadar çok sorun çıkardı, içindeki parçalar öyle çabuk döküldü ki, benim palio'ya 10 senede yaptığım masrafı arkadaşım bir buçuk senede yaptı, hadi bu onun şanssızlığı diyelim ancak ne yazıkki orta büyüklükte bir kaza yaptı önden, öyle dağıldı ki araba, beni peugeot'lardan çok soğuttu, o yüzdenpeugeot düşünmüyorum.

    @zgrzgn; Araç sedan sanırım, ben sedan ve 2009 öncesi bir araç düşünmemekteyim, teklifiniz için teşekkür ederim.

    sonuç olarak şu anda genel olarak gelen cevapları değerlendirdiğimde; seat ibiza'yı almanın mantıksız olduğuna karar verdim, listeye mazda3'ü ekledim, ancak halen sıfır ford focus 1.6 collection'dan vazgeçirebilecek bir öneri ile karşılaşmadım, mazda3'ü en yakın zamanda gidip inceleyeceğim, baktığım kadarıyla biraz dolu bir 2009 modelini sıfır focus fiyatına alabiliyorum, gidip inceledikten sonra beni sıfır focus almaktan vazgeçirebilir ancak yine de önceliğim sıfır bir araç almaktan yana olacaktır, eğer aklına başka bir araç gelen olursa her zaman önerilerini beklerim ve değerlendiririm. Cevap vermek için emek harcayan tüm DH dostlarıma teşekkürler.




  • sanırım 2009 sonrası demek istediniz.Chervolet Cruze 1.6 ls
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[detay_5_min]=2010&b[detay_5_max]=2010&b[detay_6][0]=32466&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=30.000&b[maxprice]=35.000&b[pricecurr]=1&b[date_type]=date_first_activated&b[adswithmegaphoto]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=96351&c=96351&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=96351&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1

    bir bakın gayet güzel araçtır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enesbey

    sanırım 2009 sonrası demek istediniz.Chervolet Cruze 1.6 ls
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[detay_5_min]=2010&b[detay_5_max]=2010&b[detay_6][0]=32466&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=30.000&b[maxprice]=35.000&b[pricecurr]=1&b[date_type]=date_first_activated&b[adswithmegaphoto]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=96351&c=96351&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=96351&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1

    bir bakın gayet güzel araçtır.


    @enesbey chevrolet bana hiç güven vermiyor, sedan olduğu için de tercih etmem mümkün değil, garajım oldukça küçük, araba zaten hergün şişli'den kozyatağına gidip gelecek, o trafikte sedan araba kullanmak bana zahmetli geliyor, ancak ilginize çok çok teşekkür ederim, şimdi size sormak istediğim başka birşey var, sıfır araba alırken, en uygun fiyatı aldığıma nasıl emin olabilirim, tüm bayılerden fiyat mı almak gerekir, sonuçta peşin parayı bastırıp alacağım, bu bana örneğin liste fiyatı metalik renk farkıyla falan 37500 lira olan bir araba için ne kadar indirim sağlar?




  • Evet bende biliyorum 307 v.b peugeot'ların çıkardıkları arızaları,fakat 308'i bunların dışında tut gerçekten çok güzel sağlam bir araç.
    Ben bu aracı 7 ay kullandım ve bu süre zarfında bir çok 308 sahibi ile tanıştım içlerinden birisi bir kaza geçirdi,efsane kasa corolla ile çarpışmış.
    308'in 1.000 tl lik tampon hasarı vardı sadece corollada ise baya büyük bir hasar varmış 7-8.000 tl gibi rakamlardan bahsediliyormuş.
    Bende kendi 308 aracımla ışıklarda beklerken arkadan bir golf 5 çarptı ama öyle ufak bir dokunma felan değil baya baya bindirdi,golf'ün ön tampon ezildi ızgara kırıldı benim araçta ise darbe plakaya geldi ne bir çizik ne bir kırık vardı.
    Açıkcası bende aracımı almadan önce seninle aynı şeyleri düşünüyordum fakat alıp kullandıktan sonra tüm bu düşüncelerin ne kadar yersiz olduğunu anladım(308 için)
    Ve bunların yanında gayet şık dikkat çeken bir araç olmasıda diğer bir artısı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: anilxx92

    Evet bende biliyorum 307 v.b peugeot'ların çıkardıkları arızaları,fakat 308'i bunların dışında tut gerçekten çok güzel sağlam bir araç.
    Ben bu aracı 7 ay kullandım ve bu süre zarfında bir çok 308 sahibi ile tanıştım içlerinden birisi bir kaza geçirdi,efsane kasa corolla ile çarpışmış.
    308'in 1.000 tl lik tampon hasarı vardı sadece corollada ise baya büyük bir hasar varmış 7-8.000 tl gibi rakamlardan bahsediliyormuş.
    Bende kendi 308 aracımla ışıklarda beklerken arkadan bir golf 5 çarptı ama öyle ufak bir dokunma felan değil baya baya bindirdi,golf'ün ön tampon ezildi ızgara kırıldı benim araçta ise darbe plakaya geldi ne bir çizik ne bir kırık vardı.
    Açıkcası bende aracımı almadan önce seninle aynı şeyleri düşünüyordum fakat alıp kullandıktan sonra tüm bu düşüncelerin ne kadar yersiz olduğunu anladım(308 için)
    Ve bunların yanında gayet şık dikkat çeken bir araç olmasıda diğer bir artısı.


    Madem öyle diyorsunuz, bir test sürüşünü hakediyor, evimin çok yakınında peugeot bayisi var, en yakın zamanda bakacağım, şimdi internetten biraz fiyatlarına bakayım..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.