Şimdi Ara

35-37000 TL arası araç tavsiyesi (astra h??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2 yıldır 2006 model, 1.4 tdci fiesta kullanmaktayım. karadenizde yaşıyorum. yokuşu ve virajı bol buraların. yılda en fazla 10bin km yaparım. şu anki fiestamdan memnunum ama biraz daha güçlü, güvenli ve konforlu bir araca geçiş yapmak istiyorum. aklımda punto vardı ama fiestadan inip puntoya binmenin değmeyeceğini söyleyenler var. bu yüzden şu an çok kararsızım. bütçemi zorlasam en fazla 37000'e çıkıyorum. Asıl sorum:

    şu an bir astra h buldum. 2006 model, 1.3 cdti enjoy, 128000 km de. benim aracı satıp bunu almamı tavsiye eder misiniz? hasar kaydı olmayan, tanıdığımın tanıdığı birinden diyelim. temiz araç. 2006 olması biraz kafamı karıştırıyor.
    yoksa farklı modellere mi yönelmeliyim?

    bir de olur da o opeli alırsam özellikle nerelerine baktırmalıyım?

    bravo ve mazda 3 de aklımı kurcalıyor ama buralarda tutulmuyor o araçlar. tavsiyelerinizi merakla bekliyorum..



  • hocam bayırlı ve virajlı demişssiniz 1.3 cdtı 1 sene kullandım 2008 modelini. bu araç size gelmez işin açığı. düz taban bir yerde yaşasanız iyi tercih... arabada kronik sorun ne var desem bana 1 senede herhangi bir sorun çıkartmadı ama bende yağını tuzunu eksik etmedim. 6 vites bir araba saniye başı neredeyse 1-2-3. viteslerde gezer durursunuz.
  • birde 37 bin tl 2006 modele vereceğiniz rakam ise şayet şahsi fikrim çok fazla bir rakamdır bu. ne kadarda opel olsada 11 yaşında bir arabadan söz ediyoruz.
  • Rampa, bayır, virajlar olan bir yerde yaşıyorsanız 1.3 cdti sizi kahreder. Küfreder bir an önce arabayı satarsınız. Ailemizde bir adet var. Bende Bolu'dayım. Rampalarda vs babam çok sinirleniyor. Ben 1.2 tsi polo ile çok daha rahat tırmanıyorum diyeyim. Ayrıca direksiyon sert, koltuklar sert. Bunun yanı sıra kasa sağlam, araba sağlam. Sıkıntısız biniyoruz.
  • cevaplar için teşekkürler. siz de haklısınız ama hangi aracı alsam bilemiyorum kendi aracımı da değiştirmek istiyorum artık. bütçeyi mi arttırsam bilemedim. bu civarlarda, ihtiyacıma yönelik öneriniz var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.