Şimdi Ara

35-40 bin eu ya Yeni bmw 3 mü, Mercedes C mi, Volvo s60 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaşlar, aileye yeni araba alıcaz, 35 bin euro bütçe var. Çok iyi bir seçenek olursa 38-39 a kadar çıkabilir. Şu anlık sadece bmw 3, mercedes c ve volvo s60 düşünüyoruz. Yaktığı benzin ve vergiler önemli değil (biz ödemiycez). Yeni bmw 3 Almanayada satışta, Türkiye'ye Şubatta geliceği söyleniyor. 3 hafta sonra yenisi çıkıcak arabanın eskisi de alınmaz diye düşünüyorum ama yeni bmw 3'ün fiyatının da 40 bin eu civarında olup olmayacağı belli değil. Mercedes c de makyajlandı yenisi 40 bin eu dan başlıyor. Volvo s60 daha da pahalı gibi. Aslında çok az kullanımış 2. El de düşünebiliriz.
    Dediğim gibi yakıt ve vergiler önemli değil ama performansı çok önemli. Mercedes c180k performans açısından tatmin eder mi pek bilemiyorum? Sizce bu araçlar arasından hangisini tercih etmeliyim? Ya da bu fiyata bu sınıfta hangi arabalar alınaiblir? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep-Yek -- 20 Ocak 2012; 12:05:19 >







  • Yeni Bmw 3 ün fiyat ve performansı hakkında bir bilgi olmadığı için şuan ondan bahsedemiyorum.
    C180 ve S60 a gelirsek kesinlikle S60 diyorum. Geçen yıl bu zamanlar eniştem C180 ve S60 arasında kalmıştı. İkisini de birlikte test ettik S60 C klasse den çok daha üstün bir otomobil. Tasarımı çok iyi malzeme kalitesi C180 den çok daha iyi. Performans merakınızda olduğundan S60 T4 ve T5 e bakabilirsiniz.
  • Bmw Teknik Oto'dan satıs danısmanından edindiğim bilgiye gore 53.000 euro 3.20d baslangıc fiyatı olucakmıs. Ortalama bir arac almak istenirse 60.000 euro'ya mal olucakmıs.
    Keske ötv zammı olmasaydı da daha uygun fiyatla gelseydi :/

    Eğer 3'ün eskı kasasına binmeyi problem etmiyorsanız üçü arasında en mantıklısı 3.20d olur. Hem performans hem de yakıt tuketımı acısından memnun kalırsınız.
    Bence yeni kasa gelenedek bekleyin, suanki kasanın 2. el fiyatından düşmeler olacaktır, şuanda da düşüş hala devam etmektedir.
  • yeni 3 serisini bilmiyorum ama s60 mı c180 mi dersen c180 daha ön planda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hep-Yek

    Herkese selam arkadaşlar, aileye yeni araba alıcaz, 35 bin euro bütçe var. Çok iyi bir seçenek olursa 38-39 a kadar çıkabilir. Şu anlık sadece bmw 3, mercedes c ve volvo s60 düşünüyoruz. Yaktığı benzin ve vergiler önemli değil (biz ödemiycez). Yeni bmw 3 Almanayada satışta, Türkiye'ye Şubatta geliceği söyleniyor. 3 hafta sonra yenisi çıkıcak arabanın eskisi de alınmaz diye düşünüyorum ama yeni bmw 3'ün fiyatının da 40 bin eu civarında olup olmayacağı belli değil. Mercedes c de makyajlandı yenisi 40 bin eu dan başlıyor. Volvo s60 daha da pahalı gibi. Aslında çok az kullanımış 2. El de düşünebiliriz.
    Dediğim gibi yakıt ve vergiler önemli değil ama performansı çok önemli. Mercedes c180k performans açısından tatmin eder mi pek bilemiyorum? Sizce bu araçlar arasından hangisini tercih etmeliyim? Ya da bu fiyata bu sınıfta hangi arabalar alınaiblir? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

    35 bin euroya bu araçların sıfırını almak mümkün değil(baz s60 t4 ve 316i yi saymıyorum)
    Dediğin gibi yakıt problem değilse,dolu bir S60 t4 alırım.Gerçi bizde 3 ve C serileri var ama bizim şartlarımız farklıydı.




  • 2. el volvo s60 en alınası içlerinden .
  • Önerileriniz için teşekkürler. Yeni bmw 3 dediğiniz gibi 50-55 bin euro dan gelicekse onu almama imkan yok zaten. Ben almanyanın sitesinden fiyatlara bakmıştım, ordaki 1 serisi ile burdaki 1 arasında çok çok az var, 3 serinde de 5-10 bin euro artar diye düşünmüştüm ama vergiler felan da artınca fiyat iyice uçuyo demek ki. Anlaşılan yine en mantıklısı bmw 3 ün gelmesini bekliyip, duruma göre 2. el az kullanılmış bir s60 almak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WiZeNTe

    yeni 3 serisini bilmiyorum ama s60 mı c180 mi dersen c180 daha ön planda

    Hangi konuda C180 ön planda?
  • Maalesef o fiyat araliginda mercedes-bmw be audi den bahsettiginiz modelleri degil 1 serisi,b serisi ve a3 alabilirsiniz.

    Ama s60 alinabilir ve guzel secim olur.

    Not: zaten audi yokmus pardon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.