Şimdi Ara

350 bin kmde 2009 model toyota yaris 1.4 D-4D Terra alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar.

    bu ay içinde ilk aracımı almak istiyorum.Ya megane 2 2004-2009 arası olan modeli alıcam yada yaris.sizce bu dizel yaris alınır mı alınırsa çok masraf çıkartır mı?

    Şasede işlem yok dedi satıcı.sadece 6 ay önce arkadan çarpmışlar yetkili serviste arka bagaj değişmiş fotoları vs var.

    350 bin kmde 2009 model toyota yaris 1.4 D-4D Terra alınır mı?



  • O bütçede dizel tavsiye etmem. Önerim lpgli atmosferik bir araç.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34HIL34

    O bütçede dizel tavsiye etmem. Önerim lpgli atmosferik bir araç.

    toyotanın bu motoru konusunda görüşünüz nedir?kaç bin km daha gider.

  • byns kullanıcısına yanıt

    Oldukça uzun ömürlü bir motor 600-700bin kmye kadar kullanan var zincir sesini dinleyin değişmek gerekebilir bir de enjektör size masraf açarsa açar ama bu kmden sonra herşey de olabilir

  • 300bin km'de 2008 laguna 1.5dci dizel manuel 6 vites aracımı 330'a sattım ağır kayıtlı. 5 yıldır kullanıyordum tık demedi. tarcanlarda ekspertiz yapıldı ve satıldı. almayı düşünen birçok kişinin aklındaki en önemli soru işareti motor yapmak gerekir miydi. araca shell harici yakıt almadım ve her bakımda orijinal yağ kullanımına gayret ettim. duman atma, yağ eksiltme, düzensiz çalışma yoktu. her ay uzun yola gidiyordum ve diğer otomatik aracımdan daha çok güveniyordum. yakıtı 2023 araçlardan farksızdı. 3.8lt gördüğümü bilirim.

    araç motorları karter patlaması, triger kopması, turbonun dağılıp sisteme yağ basması, aşırı yüklenme gibi şeyler olmadığı sürece bir sabah uyandığınızda bitmez, bozulmaz. emare verir bir şekilde. çoğu araç motoru yanlış yağ, antifriz ve soğutma sistemi eksiklikleri, gecikmiş bakım, kalitesiz yakıt sebebiyle ömrünü erken tamamlar.
  • O fiyata alınır. Dizel olduğu için daha sağlam blok var bir kere. Tüm ağır bakımlarını yaptırır mis gibi binersin, dizel o km'de alınmaz diyenlere aldırma, bugün piyasada hiç kapak açmayan-enjektör değişmeyen-dpf hatası vermeyen 700.000km ve üzeri Linea-Egea gibi araçlar varken, kulaktan dolma dedikoduları sallamayın. O paraya gayet güzel ve mantıklı araç.

  • hocam yüksek km dizel gayet alınır asıl yüksek km lpgli araç alınmaz egzoz muayenesinden bi kaldınız mı işiniz iş
  • Fiyatı güzelmiş o paraya albea veriyorlar…D-4D dayanıklı bir motor hocam araçta bariz bir sorun yoksa sorun çıkarma olasılığı düşüktür…
  • artık hiçbir mazotta sıkıntı yok ama eskiden mazotlar sıkıntılı olduğu için tdi motorlara zarar veriyordu. bu araç da eski olduğu için bu noktada bir soru işareti var tabii. arkadaşımda corolla 1.4d var, sorunsuz kullanıyor. corolla için zayıf sayılabilecek bir motor ama yaris'i uçurur sanırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.