Şimdi Ara

3500-5000 TL aralığında telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum yeni modeller çıktı. Bende Xiaomi Mi A2 var. Aldığımda çok iyiydi ancak şimdilerde pek memnun değilim. İlk defa oyun kurdum (PubG Mobile Lite), ısınma sorunu yaşıyorum. 2-3 saat sonra telefon ısınıyor, kasıyor. Ayrıca telefonun hoparlörü elimin altında kalıyor. Zaten tek hoparlör var o da ergonomik değil oyun oynarken. Oyunu da öyle bir iki takılayım diye kurdum. Yani 10 yıldır akıllı telefonlarım oldu ilk defa oyun kurdum öyle söyleyim. O yüzden tüm cihazlarda durum böyle mi bilmiyorum.
    Neyse. Benim için öncelik kamerası, sesi. Titrek videolar, fotoğraflar istemiyorum. Gece performansından çok bir şey beklememek lazım ama bendeki cihaz bildiğiniz Ericsson T610 kamerası gibi gece fotosu çekiyor. Eskiden LG-G3 vardı. Çok memnundum kamera performansından. Bunda hoparlör de dandik. Oyun insanı değilim ama bir yerde bir şey beklerken 2-3 saat de ısınmadan oyun oynayabilelim. Kasmasın. Bu konuda tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.







  • Aslında realme x2 pro tam senlikte stok bitmiş.Eğer bulabilirsen ilk hedefin bu cihaz olsun,stereo hoparlör olduğu için daha rahat edersin.Performans olarak zaten cihazda s855+ olduğu için oyunlarda çok akıcı iyi bir deneyim alırsın ayrıca cihazda liquid cooling olduğu için ısı sorunu olmuyor.2.seçenek olarak s10e bakabilirsin hatta kamera olarak daha iyidir fakat oyunlar için pek ideal bir cihaz değil bataryasından ötürü,bu cihazda da stereo hoparlör bulunuyor,ses deneyimi anlamında bu da x2 pro gibi iyidir.3. ve son bakman gereken seçenek olarak da s10 lite bulunuyor bu cihazda performans ve bataryasıyla ön plana çıkan bir cihaz fakat diğer özelliklerde bu iki cihazın biraz altında kalıyor.Tercih senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.