Şimdi Ara

3500 lira civari oyun laptopu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar suan monster MONSTER® TULPAR T7 V2.3 ila Victor P702 ProGamer arasinda kaldim ozellikle p702 nin sayfasinda eskiden olan kisisellestirme ekrani olmadigindan kafamda soru isaretleri var baska laptop onerilerinede acigim yardiminiz icin tesekkurler



  • Trinos T kullanıcısına yanıt
    Sn. Trinos;

    Belirttiğin TULPAR T7 V2.3 modelimiz stoklarımızda bulunuyor ve HEMEN TESLİM ile satın alabilirsin. Ürün linkini aşağıya ekledik linkten bakabilirsin.

    http://www.monsternoteb...ok.html?f1=2449&f2=2999

    Aynı modelin dilersen 8GB ramlisi ve 750GB disklisi ile sırt çantasız versiyonu olan TULPAR T7 V2.3.1 modelimizi daha uygun fiyata geliyor. Onu dahttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR linkinden inceleyebilirsin.

    Ayrıca seçtiğin hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğin gibi evinin rahatlığında ve konforunda test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ında oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsan anında iade ederek ödeme yaptığın biçimde paranı anında geri alabilirsin.

    Soruların varsa foruma veya bize yaz lütfen, sana memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • Cevabiniz icin tesekkur ederim soyle bir sorum var suan KKTC de bulunuyorum urunu buraya gonderme olaniginiz varmi yoksa Turkiye denmi almak zorundayim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trinos

    Selamlar suan monster MONSTER® TULPAR T7 V2.3 ila Victor P702 ProGamer arasinda kaldim ozellikle p702 nin sayfasinda eskiden olan kisisellestirme ekrani olmadigindan kafamda soru isaretleri var baska laptop onerilerinede acigim yardiminiz icin tesekkurler

    970M li modeller geldigi icin su anda P702 siparise kapali üstad. Yeni 970M ve 980M modelleri geldiginde acilacak. Kasim sonu geliyor.
  • Trinos T kullanıcısına yanıt
    Sn. Trinos;

    KKTC 'e şuan için kargo imkanımız yok ancak bir yakınınız aracılığıyla ya da siz de bir haftasonu gelip mağazamızdan ürünü hemen teslim alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.