Şimdi Ara

3500 TL kamera öncelikli telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, benim bütçem 3000 TL civarı ve en büyük önceliğim kamera, ardından pil ve uzun süre kullanabilmek. Ancak araştırdığım kadarıyla bütçeyi biraz daha zorlayarak Oppo reno 4 veya M51 almak kamera açısından daha mantıklı. Şu an ikisi arasında kalmış durumdayım. Oppo'nun kamerası daha iyi gibi geldi ve kamera renk algılama efektleri hoşuma gitti o yüzden Oppo'ya daha sıcağım şu an. Bütçemi daha zorlamadan bunlara yakın kamera performansı alabileceğim cihaz tavsiyeleriniz var mıdır ve bu şekilde bütçemi zorlamak mantıklı mı sizce?




  • 3k segmenti cihazlardan birşey bekleme.Eğer ileriye dönük iyi bir cihaz istiyosan en az 5k'yı gözden çıkartman lazım.

  • 5 bin liralara kadar çıkmana gerek yok. Casper VIA X20 kullanıyorum ben. Zaten telefonu çıkarırken yaptıkları reklam kameralarıydı. Bu mantıkla ben de bu telefonu aldım, Casper'a ön yargılarım vardı ilk başta ancak boşunaymış. Şarjı da uzun gidiyor. Bir bakmanı tavsiye ederim.

  • Orta segmentte M51 in performansı çok iyi. Orta segmentte kamera karşılaştırmalarında bakıldığında M51 hepsinden daha iyi performans veriyor. Ama bunu orta segment için söylüyorum. Eğer daha iyi bir kamera performansı istiyorsan üst segment bir cihaza yönelmelisin. Onun dışında M51 bence yeterli olur. M51 ile Realme 7 Pro nun kamera performansını daha çok beğeniyorum bu segmentte. Realme 7 pro ya da bakabilirsin.
  • Arkadaşlar ikisi arasındayım casper pek içime sinmedi. M51 biraz kaba bir telefona benziyor ama bir mağazada da görsem çok iyi olur. Bu ağır ve kalın olması sebebiyle tam emin olamıyorum m51'den.

  • M51 in kalınlığı bataryadan dolayı. 7000 mAh batarya olduğundan haliyle biraz kalın oluyor. Ama 9.5 mm ye sığdırmakla çok iyi iş başarmışlar. Zaten cihazların kalınlıkları genelde 8 mm civarlarında, varsın 1 mm daha kalın olsun. Onuda bataryadan telafi ediyor. 7000 mAh bataryayı zor bitirirsin. Kullananlar çok hissedilmediğini söylüyor kalınlığı ama bilemem. M51 konusunu incele derim. İçine sinerse almani tavsiye ederim bu fiyata güzel cihaz. Birde fit2 hediyesi varmış tadından yenmez. İmkanım olsa bende alacaktım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Ten

    3k segmenti cihazlardan birşey bekleme.Eğer ileriye dönük iyi bir cihaz istiyosan en az 5k'yı gözden çıkartman lazım.

    Amma boş yapıyorsun sen ya. Her konuya bişey yazıyorsun ama hepsi birbirinden boş şeyler. Adam 3500 cihaz önerisi istemiş sen laf salatası yapmışsın sadece. Bir mantık zerresi de yok yazdıklarında.

  • Ah tüh şimdi cevapda veremiycez bak 

  • Hocam 5k bütçede kamera olarak hangi telefonu öneriyorsunuz?

  • A Lifetime A kullanıcısına yanıt

    s10+ en iyi seçenek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.